Imorn så blir det jobb!

Imorgon så ska jag jobba, dom ringde mig från bemmaningen i Kramfors i förrgår och frågade om jag var intresserad av att jobba och sen igår så ringde chefen från hemtjänsten och frågade om de fick använda mig som vikarie och det var ju självklart. Ska upplysa mina läsare om att det inte är inom hemtjänsten som kör bil utan inom hemtjänsten som promenerar. Men det passar mig utmärkt för jag älskar att gå och så säger barnmorskorna att man ska ta en promenad varje dag för då får man en lättare förlossning sen så det passar mig utmärkt. 
 Så imorgon jobbar jag 8-16 och sen så skulle jag och chefen sätta oss ner och prata om hur jag ska jobba nästa vecka. Men det blir skönt att göra något annat än att bara sitta hemma och så kanske det känns som att graviditeten går lite fortare också än när man går hemma och räknar dagar.
Idag så ska jag och Jonas åka och köpa en mössa åt mig och sen så funderar jag på om jag ska köpa hårfärg och färga håret mörkt igen, jag är väldigt sugen på det. Vad tycker ni läsare?
Imorse när jag tittade ut genom fönstret så möttes jag av en hemsk syn, gud vad det har snöat Fattar inte vart all snö kommer ifrån. Nu  får det räcka med vinter tycker jag nu vill jag ha vår och varmt.
Nu ska jag ta och runda av för jag ska ta och göra något vettigt. Men jag kanske slänger in ett inlägg senare idag.



massa snö



Och ännu mera snö *suck*



Och en snöig och kall katt som vill gå in.

Ha det så bra alla underbara läsare så hörs vi sen.
Kramar

graviditets vecka 12

Nu är man inne i vecka 12, jag har gått 11+2 och för er som inte vet vad det innebär så är det 11 fulla veckor och 2 dagar. Och det känns så skönt att den osäkra perioden snart är över. Men vi är inte ett dugg oroliga för att få missfall.
Nu börjar äntligen illamåendet försvinna men jag känner mig mera trött nu än vad jag gjorde de första veckorna men jag hoppas att det är slutet på tröttheten som håller på att ta ut sin rätt.
Och inskrivningen hos barnmorskan gick jätte bra, jag hade gått upp fem kilo redan och alla mina värden såg bra ut. Och tiden för ultraljudet vecka 18 är inbokad och det blir den 16e Mars. Vi längtar så mycket.
Och idag så fick vi ett paket från tradera som vi bara inte kunde låta bli att köpa. Det var lite bebiskläder. Visst man ska inte börja handla allt för tidigt men vi har valt att köpa lite till och från, vi vill ta det som det kommer. Men sen är det så svårt att låta bli också. Det finns så otroligt mycket söta saker till bebisar.
Orkar inte skriva så mycket mera idag för vi ska snart gå upp och ta en dusch men jag har lovat att jag ska lägga upp bilder på våran nya kattställning, så det ska jag göra och så ska jag lägga upp lite bilder på magen och på lite av bebiskläderna som vi fick idag.

bilder på magen:



Magen idag



Magen framifrån

Bebiskläderna:



Bodysarna



En tjocktröja



En pyjamas



Och en fleceoverall

Lite bilder på kattställningen:



Alla katter ligger i ställningen



En till bild på alla



En bild på alla i kattställningen i sovrummet.

Så nu har ni fått lite bilder och nu ska jag ta och ställa mig i duschen och sen krypa ner i sängen.
Sov så gott alla läsare och ha det så bra så hörs vi :)

Jag älskar dig Jonas Fredriksson och den lilla där inne i magen :) <3

Nytt år och glada nyheter!

Tänkte ta och berätta för alla er som läser min blogg att jag och min pojkvän Jonas ska bli föräldrar.
Jag är i vecka 11 och på Onsdag så ska vi på inskrivning.
Så jag tänkte ta och lägga upp lite bilder på magen vecka för vecka så ni får se utvecklingen.
Somliga tror att det är tvillingar, vad tror ni?



Vecka 6



Vecka 8



Vecka 9



vecka 10



vecka 11

Så det var dom bilde rjag hade på magen. Längtar tills på Onsdag skriver lite mera då om hur det gick och så. Ha det så bra alla läsare.

Puss och kram