trött i kroppen

Jag är väldigt trött i kroppen just nu, orkar knappt röra mig. Vet inte om det beror på att jag har varit till sjukhuset idag eller om det beror på något annat men trött är jag i alla fall. Och imorgon är det den sista dagen som jag är ledig och sen är det dags för skolan igen på Fredag, men jag klagar inte på att bara gå en dag den här veckan men jag börjar tröttna på att gå hemma om jag ska vara helt ärlig. Det blir lite tråkigt i längden, sen blir det ensamt också.
Kom på att jag blir inte hemma imorgon jag ska iväg och fota i Tierp det hade jag nästan glömt bort men så blir det. Så jag blir där borta halva dagen, kommer att lägga upp lite bilder från den sessionen här sen.
Gud vad mätt jag vart, jag och Robban fick för oss att vi skulle äta pizza ikväll och så vart det och mätt blev jag.  Så snart blir det till att slänga sig i duschen eller om jag gör det imorgon så jag är nyduschad när jag ska iväg och fota.



Min super goda pizza. 

Men som sagt vet inte vad jag ska hitta på just nu men jag orkar inte sitta vid datorn så länge till för jag börjar att få väldigt ont i huvudet och det är inget roligt folk ute på msn just nu heller.
Så jag ska nog kolla på programet på fyran som heter En skräddarsydd lillasyster som handlar om en familj som har en son och han har en dödlig sjukdom och dom måste hitta en benmärgsdonator så de gör ett syskon som kan bli donator på konstgjord väg. Det verkar vara en väldigt fin historia.
Men jag slänger in ett inlägg imorgon, det blir antingen innan jag ska iväg och fota eller när jag kommer hem igen det visar sig.

Ha det så bra och sov gott alla läsare!
Puss och kram

27/5-09

Idag så har man varit på sjukhuset i Gävle och tittat om de hittar någon anledning till varför jag har så mcket urinvägsinfektioner. Jag var framme i Gävle klockan tjugo över tio och hade tid tio över elva så jag var ute i god tid. Så jag satte mig och rökte i rökrutan, sen så gick jag in och anmälde mig i kassan. Efter det så tänkte jag köpa en cola så jag går fram till kassan och drar kortet och möts av texten oläsligt kort, lagom kul så nu mpste jag kanske byta ut kortet. Sen så gick jag upp och anmälde mig på kvinnokliniken och där fick jag sitta i väntrummet i femtio minuter för länge innan dom hämtade mig sånt är alltid lika roligt. Sen så fick jag svara på lite frågor, lämna ett urin prov, dom gjorde en gynundersökning och allting såg fint ut och sen var dom in i urinblåsan och tittade. Och där hittade dom ett irriterat område i blåsan. Så dom har skickat en remiss vidare till en röntgen avdelning som ska spruta in kontrastvätska i mitt blod och då ser dom hur njurarna utsöndrar urinet och om jag har dubbla urinledare som de misstänker. Men blir det svaret negativt så kommer jag att sättas på en långkur för att motverka urinvägsinfektioner och då ska jag äta en tablett varje kväll i ett halv års tid.
Så sådär har min dag sett ut än så länge så nu är jag riktigt trött. Så nu tänkte jag vara lite social på msn, betala räkningar, plugga lite, titta på tv och ta det lungt.
Jag har tyvärr inte så mycket bilder att ladda upp just nu men jag laddar upp de få jag har.



min frukost



Jag innan jag åkte iväg till sjukhuset



jag igen, vad fint min bh lyser igenom haha




Hemma från sjukhuset trött och sliten



Klart att fläkten ska på när man kommer hem, det är så varmt här inne



Och datorn och kollan räddar min dag
 
Nu har jag laddat upp lite bilder och jag börjar känna mig helt slut i kroppen. Så jag ska nog lägga mig och vila lite efter att jag har betalt räkningar som jag tänkte göra nu. Men jag slänger in ett inlägg senare idag.

Ha det så bra!
Puss och kram

Trevligt

Nu har jag kommit hem från Högbo, det vart grillning men tyvärr inge sola eftersom att solen gick i moln. Och det vart ingen promenad heller förutom fram och tillbaka till bilen men det får jag ta igen imorgon. Jag ska ut och gå 4 dagar i veckan och än så länge så har jag gått en dag och det är 5 dagar kvar på den här veckan så det ska jag väl klara av tycker jag.
Jag tycker att vi hade det väldigt trevligt uppe i Högbo Cicci så tack för en trevlig eftermiddag och tack för att jag fick prata av mig om allt och ingenting.
Lägger upp lite bilder från grillnignen här nedanför



En bild på sjön



En till bild på sjön



En bild på mig när jag är på gång att ta upp min kamera och står och röker



En bild på grillen



Nu börjar det likna något



Korven på



Cicci vid grillen



Jag vid grillen



En bild på en av änderna som gjorde oss sällskap



En till av änderna som gjorde oss sällskap

Så det var dom bilderna det så nu har ni fått lite att titta på.
Nu börjar man känna av pressen inför studenten, betygen sätts nästa vecka och jag har mycket kvar som ska göras och jag hoppas att jag hinner med allt annar så kommer jag att bli tokig. Men när jag har skrivit klart det här inlägget så ska jag stänga ner msn och internet och bara sätta mig och plugga ett tag, visst det är inte det roligaste man kan göra men jag måste. Men jag slapp i alla fall kompletera något till sjukvårdsprovet som vi har gjort min lärare skrev att jag hade klarat provet jätte bra så det var skönt att höra. Nu har jag bara den där envisa Naturkunskapen som jag måste göra, jag har gjort hälften i alla fall så det är bara hälften kvar vilket är skönt.

Titta vad jag hittade när jag letade igenom min plånbok



Det är min hyttnyckel från båten, nu vart jag jätte sugen på att åka båt igen. Det var tänkt att jag och några vänner skulle åka båt veckan efter att jag har tagit studenten men jag tror inte att den planeringen kvarstår tyvärr, det är lite synd tycker jag för det skulle varit super roligt men men sånt är livet. Man ska inte alltid ta allting för givet man ska alltid ha i bakhuvudet att saker kan ändras på väldigt kort tid.
Tyvärr så måste jag säga att även folk kan ändras på väldigt kort tid, en vän till mig har vänt på handflatan på en vecka och är inte alls sig lik vilket jag tycker är väldigt tråkigt eftersom att vi har haft mycket roligt ihop.
Men med lite tur så kanske det löser sig.
Jag måste säga att jag är väldigt nervös inför imorgon när jag ska till sjukhuset, jag är inte alls så pigg på att dom ska in i min urinblåsa och se om dom hittar något.  Fast det är ändå inte det som är det värsta, det värsta är om dom hittar något som är allvarligt. Tänk om dom säger att jag har för lågt immunförsvar eller något?
Men jag får hoppas på det bästa och ni läsare får hålla tummarna för mig tycker jag.
Men nu ska jag ta och plugga lite så jag slipper ha den tyngden på axlarna, men jag kanske slänger in ett inlägg senare idag annars så blir det imorgon innan jag ska till sjukhuset.

Men ha det så bra alla läsare.
Kramar

26/5-09

Idag har jag sovit bra länge, jag vaknade ungefär vid tjugo över tolv. Jag förstår inte att jag kan sova så länge det brukar jag inte kunna göra, fast okej jag somande tre i natt så det kanske beror på det.
Idag så kanske man ska upp till Högbo med lite folk och sola, grilla och sen ut och gå där, det kommer att bli super trevligt. Så vi skulle troligtvis åka upp dit så vi var där vid fyra ungefär.
När jag hämtade posten idag så mötes jag av ett lönekuvert och vart super glad men när jag öppnade det så minskade leendet mer och mer. Jag fick bara 3400 i lön och jag hade förväntat mig mera. Men sånt är livet och man ska egentligen inte klaga det kunde ha blivit så att jag inte fick någonting alls.
Jag längtar till helgen för på Fredag så blir det troligtvis studentskivan på Lobby och på Lördagen så blir det cruising här i Sandviken. Och efter det så ska jag och Robban ut till Årsunda och hjälpa till att göra i ordning allt inför studenten.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, jag funderar på att hoppa in i duschen så man är klar när det är dags för åka upp till Högbo. Men jag lägger upp lite bilder också.



Min lön den här månaden



Cruising på Lördag gud så roligt



Och sådär gott folk ser jag ut idag, ruffsigt hår och osminkad. Ser helt crazy ut

Men nu ska jag ta och hitta på något annat att göra men jag lägger upp ett inlägg senare idag när jag kommer hem från Högbo och då får ni en massa bilder också. Det kanske blir ett inlägg innan det också men det visar sig.

Ha det bra alla läsare!
Kram


skönt

 Nu är jag hemma igen efter promenaden, vi var ute och gick i en timme så nu kan man klappa sig själv på axeln och sova gott inatt. Vi ska ut och gå imorgon också för jag har beslutat mig för att jag ska gå ut och gå ungefär fyra gånger i veckan. För jag känner att jag behöver röra på mig.
Jag tog en massa fina bilder när vi var ute och gick också så jag lägger upp dom.



en rabatt i parken som jag var tvungen att ta bild på



en bild på Cicci bakifrån för hon ville inte vara med på bild



En fin närbild på en blomma, vilken duktig fotograf man är



En bild på stadsparken som vi gick igenom



En å som jag tog en bild på



Och en avslutande bild på ett fint träd

Det var de bilderna som jag tog när vi var ute och gick. Tack Cicci för en jätte trevlig promenad och för pratstunden. Jag tyckte att vi hade hur trevligt som hellst och det var jätte skönt att vara ute och gå fast det var lite varmt.
Och det ska bli jätte trevligt att göra om det imorgon.
Nu funderar jag på om jag ska gå ut och röka och sitta och njuta av solen lite innan den försvinner.
Och sen så ska jag titta lite på CSI.,
Sen efter det så blir det nog att krypa ner i sängen och sova, jag sover nog som ett litet barn i natt efter den här promenaden.
Så jag lägger upp ett inlägg imorgon när jag vaknar igen.

Ha det så bra alla mina läsare och sov så gott sen.
Kramar

snabb uppdatering

Det får bli en snabb uppdatering av bloggen nu, just nu så håller jag på att göra mig i ordning för jag ska ut och gå med Cicci. Vi ska ta en skogspromenad och bara snacka massa strunt. Så jag får se hur länge jag blir borta. Men jag har kameran med mig på promenaden för att ta lite fina bilder och för att ni läsare ska ha något roligt att titta på.
Men jag slänger in ett inlägg när jag är hemma igen.







Men ni får ha det bra så länge alla läsare så hörs vi när jag kommer hem igen.
Puss och kram

minne som en guldfisk

Jag måste ha minne som en guldfisk nu har jag glömt att skriva att jag såg den nya wallander filmen igår. Tyckte att den var väldigt bra faktiskt men det vart inte samma sak utan Linda och Stefan tyckte jag.
Men Wallander filmerna har alltid varit bra och jag tyckte den här filmen var lika så, möjligen att den var lite överdriven men vad gör det?
Så nu har jag äntligen skrivit att jag har sett filmen tyckte det var lika bra att skriva det medans jag kom ihåg det.



Ha det super bra alla läsare,
kramar

varmt

Nu har jag suttit ute ett tag och solat, försöker få lite färg till studenten så att man slipper se ut som ett spöke. Så jag försöker att passa på att vara ute så fort det är sol, och sen i helgen så blir det till att sola lite solarium. 
Just nu sitter jag och tittar lite på tv, pratar med folk på msn och har en vibra tone på magen som tydligen ska se till så att man får lite tränade muskler. Men jag vet inte riktigt om jag tror på att det fungerar så därför har jag börjat med att göra mina sit ups på kvällarna. Jag måste ju få en lite mera tränad och plattare mage inför sommarn så att man vågar visa sig på stranden.
Vet inte vad jag ska hitta på idag det blir väl till att bara sitta hemma och ha tråkigt men jag kanske går ut och tar en långpromenad senare idag så att man får röra på sig lite. 
Men annars så har jag alltid min teori och Naturkunskapen som jag kan hålla på med, men jag har inte så stor lust med det tyvärr men jag måste ta mig i kragen för annars blir det inte nå bra till studenten.
Sen så kanske jag putsar fönstrena här hemma senare ikväll när solen har börjat gå ner lite för det är inte väder för att putsa fönster nu om man säger så.
Tänkte lägga upp lite bilder på hur jag ser ut idag, osminkad och klädd för varmt väder.









Så nu har jag lagt upp lite bilder på hur jag ser ut idag och på min fina vibra tone. hehe.
Just nu sitter jag och pratar med en gammal tjejkompis på msn som heter Malin.
 Vi har haft mycket kul ihop synd bara att det tog slut när jag flyttade från Uppsala. Men vem vet vi kanske kan ta upp kontakten igen?
Skulle vara super roligt tycker jag och nu när du ska bli mamma och allt, måste säga att det är ovant att se dig sådär stor, jag är van med lilla smala Malin. Men du kommer bli en så bra mamma tjejen.
Men nu ska jag fortsätta vara social på msn och titta lite på tv men jag slänger in ett inlägg lite senare idag igen.

Ha det så bra alla min läsare
Puss och kram

jadu

Jadu vad ska man säga? Kan börja med att förklara för alla att jag jobbar extra som modell,
tar mycket foton i olika stiler men det betyder inte att jag är lättfotad som hälften av sveriges killar verkar
tro, jag är så less på fördomar om att snygga tjejer vrakar och väljer.
Jag har min underbara Robban och jag håller mig till honom och det spelar ingen roll om jag jobbar extra som modell eller inte.
Förstår inte hur vissa killar tänker, men tänker absolut inte dra alla killar över en kant då jag själv har en rad med underbara killkompisar.
Men nu till något roligare, just nu så känner jag mig skapligt pigg och börjar nästan tro att det är slutet på min förkylning,
och jag måste säga att det känns helt underbart.
Är så less på att ligga hemma och vara sjuk nu.
Sen så har jag sett att antal läsare av min blogg har ökat och jag tackar alla er som läser den.
Det är ni som gör det roligt att skriva, och jag tycker det är kul att ni vill följa min vardag.
Ikväll så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag funderar på att titta på rent hus och sen kanske åka ut en sväng och köra lite bil.
Känns som att det kan behövas nu när det inte är så långt kvar tills jag börjar på körskola.
Jag var ut och tog en rökpaus i bloggandet så nu finns det till och med bildbevis på när jag syndar, så jag kommer att
lägga upp några av dom i det här inlägget så har alla läsare något att skratta åt.







Så nu har ni fått några bilder, ni har till och med fått en bild på att jag röker b cigaretter som dessutom är importerade.
Jag kan inte förstå att jag har börjat röka egetligen, har snart rökt i sex år och trivs ganska bra med det
men egentligen så var det väldigt dumt att börja och
det är synd att det är så svårt att sluta. Men någon gång i livet så kommer jag
antagligen att vara så smart så att jag lägger av med dom här dumheterna.
Men som sagt just nu så trivs jag väldigt bra med mitt rökande och speciellt
nu när det äntligen börjar att bli varmt och skönt ute.
Tänkte att jag skulle lägga upp två bilder på hur en trött och sliten Jessi ser ut, men jag förvarnar er för att det
ena bilden är en riktig "fjortis" bild om man nu får säga så.





så sådär mina kära läsare ser jag ut idag.
Men jag kanske slänger in ett inlägg senare idag annars så får ni sova så gott och ha det så
bra så hörs vi igen imorgon.

Puss och kram

ny duschad

Gud så skönt jag stod i duschen i ungefär en timme och bara njöt av värmen. Jag frös väldigt mycket innan jag hoppade in i duschen pga den höga febern men frossan släppte nästan direkt av det varma vattnet, Men nu ligger jag och svettas istället, jag gjorde egentligen något dumt eftersom att man inte ska duscha varmt när man har feber för då stiger febern ännu mera. Men det var det värt. Så nu ligger jag och myser i min morgonrock under täcket och tittar på tv. Men jag funderar på att sätta på någon film snart så man får tiden att gå.
Blir så långtråkigt när man bara ligger hemma tycker jag, och tyvärr så blir jag hemma imorgon också eftersom att febern vägrar ge med sig. Men jag hade mycket hellre varit i skolan och arbetat med det som behövs nu innan studenten men jag får ligga i ordentligt nästa vecka istället.
Men nu ska jag hitta på något att göra så jag inte börjar klättra på vägarna, vilket det är stor risk för att jag gör om jag blir uttråkad.
Lägger upp tre bilder på hur jag ser ut just nu och på hur jag tänker se ut hela dagen.







Sådär gott folk ser jag ut just nu och jag tänker se ut så hela dagen också. För idag tänker jag bara tänka på mig själv och försöka bli frisk, så jag tänker inte gå upp ur sängen i onödan.
Så dagens klädsel blir min underbara morgonrock. Och dagens planering blir vila.

Men ni får ha det så bra alla läsare så hörs vi! Puss och kram/ Barbiedoll

natt inlägg

Tänkte att jag skulle slänga in ett natt inlägg också när jag ändå sitter vid datorn, klockan är nu 01.15 och jag sitter ute på msn och pratar med lite vänner och tittar på tv. Men det går tyvärr inget bra på tv vid den här tiden på dygnet men det är något att roa sig med i alla fall.
Kvällen har varit lugn och fin, jag tittade lite på tv och så pluggade jag lite körkorts teori och det gick faktiskt bättre än förväntat.




Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta och hitta på, det blir väl till att titta lite mera på tv.





Godnatt och sov så gott alla läsare /Barbiedoll

körskolan

Nu har jag varit och skrivit in mig på körskolan och betalat hela intensiv paketet. Så i slutet på Juni eller början på Juli så kommer jag att ha körkort. Jag fick inte börja köra direkt utan börjar att köra den 15 Juni så ungefär 2 veckor efter det så ska jag ha mitt efterlängtade körkort i handen. Det kommer att bli helt underbart skönt. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det till att titta lite på tv och kanske plugga lite teori.
Men jag lägger upp något nytt i bloggen imorgon.




Ha en super trevlig kväll Kramar/Barbiedoll

Prov!

Om tio minuter så har vi prov i sjukvård. Jag har pluggat mycket på lunchen och tror att jag kan det mesta men är inte säker. jag är väldigt nervös för jag vill verkligen klara det här provet bra. Men jag får hoppas på det bästa.

Önska mig lycka till alla och håll tummarna för mig :)


Kram/ Barbiedoll

dagens :)







DAGENS VILL HA:  Körkort
DAGENS KLÄDSEL: tajta jeans, svar line å en skinnjacka
DAGENS KALSONGER: haha inga :P
DAGENS FRISYR: Uppsatt i en hästsvans
DAGENS LÅT: nomy-Cocain
DAGENS PLANER: hmm vet ej göra sivs prov och få minst G
DAGENS SAKNAD: Jadu
DAGENS BÄSTA:  Att min älskling troligen ska betala mitt körkort :D
DAGENS ROLIGASTE: Elin imorse, jag skrattade så jag grät
DAGENS DUMMASTE: Sivs prov som ja inte orkar med
DAGENS MISSLYCKANDE: Inget än så länge
DAGENS DROG: Mina sms
DAGENS KÖP: Inget så vitt jag vet
DAGENS GODIS:  Inget, jag äter inte godis längre :D
DAGENS HUMÖR: Sjukt dålig humor ;P

Tack för mig/ Barbiedoll

sol och värme (:

Idag är det jätte mysigt väder i alla fall än så länge. Men lite besviken blir jag för det kanske inte blir någon klassfest ikväll eftersom att vi inte får ihop så mycket folk. Men jag tycker att vi ska ha en fest ändå, vad spelar det för roll om man bara är 7 personer eller 20? Man kan väl ha lika roligt ändå?
Men blir det ingen klassfest så blir det fest någon annan stans för festa ska jag, för idag är jag enormt fest sugen. Det måste bero på det fina vädret och mitt humör som ligger på topp :)
Så någon som har en fest kan väl höra av sig? I sandviken eller Gävle alltså :P hehe

Men nu orkar jag inte skriva något mera vi måste försöka få ihop den här festen nu.
Slänger in ett inlägg senare och berättar hur det gick.

Kramar /Barbiedoll

bilder

Jag kanske ska ta och lägga upp lite bilder från båtresan som jag gjorde den 29-30 April.
Så nu kommer det en hel drös med bilder men vill nu se flera så hittar ni dom på min bilddagbok: Tokigblondin






så det var några av bilderna. Och jag hade en jätte trevlig resa, tack mamma och mormor för sällskapet :)
Jag vill åka igen, längtar tillbaka till den goda maten, roliga underhållningen, spriten och de billiga cigaretterna. Är det någon som har lust att följa med så släng in en kommentar.

Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen och göra mig i ordning för snart så ska jag ta och gå ut och hitta på något att göra.

Kram/ Barbiedoll

Torsdag

idag e det Torsdag å ja vaknade med världens mensvärk imorse,det var inget trevligt uppvaknande så nu ligger jag hemma i sängen och gör ingenting förutom lyssnar på lite musik, pratar med folk på msn och svarar på en massa sms.
Vet inte hur den här dagen kommer att se ut, har inga planer alls. Men jag antar att det blir lite studerande och sen så kanske det bär av ut en sväng om mensvärken vill ge med sig.
Jag vill få min blogg att se lite finare ut är det någon som har några tips på hur eller på någon bra sida där det står hur man kan fixa till sin blogg så kommentera gärna. det skulle uppskattas varmt :)

Som sagt jag tycker att jag har för lite besökare, kommentarer och en alldaglig blogg det måste jag göra någonting åt för så tråkig vardag kan jag väl ändå inte ha?

Ne nu ska jag ta och ställa mig i duschen och sen blir det lite studerande men jag slänger in ett mysigt inlägg senare igen.






ha det bra puss och kram/ Barbiedoll

betyg

Jag sa ju att jag skulle skriva ut mina betyg här så här nedanför kommer dom ;)

Matematik A:  G
Samhällskunskap A :  G
Trafikkunskap :  G
istoria A: G

Engelska A:  VG
Bild:  VG
Idrott och hälsa A :  VG
Svenska A:  VG
Svenska B: VG
Datorkunskap:  VG
Medicinsk grundkurs:  VG
Vård och omsorg: VG
Psykologi A:  VG
Människan socialt och kulturelt:  VG
Social omsorg:  VG
Självförsvar:  VG

Religionskunskap A :   MVG
Arbetmiljö och säkerhet:  MVG
Omvårdnad:  MVG
Utvecklingsstörning och andra funktionshinder:  MVG


och så är det 7 kurser som inte är betygsatta ännu. Så sådär ser det ut. Tycker personligen att det är rätt bra betyg men det kunde ha varit bättre ;) men det ska väl duga till ett slutbetyg antar jag :)
Men nu så ska jag titta på Rent hus så ja slänger in ett inlägg senare igen när jag har tittat färdigt på det.

/ Barbiedoll

lektion

Nu har man lektion i Sjukvård och vi pratar om operationer. Rätt intressant att lyssna på faktiskt men känner att jag har lite svårt att hänga med just nu. Men ja får ta igen det sen när ja kommer hem så det blir till att plugga då.
Hade utvecklingssamtal för en stund sedan eller ja ja avvecklingssamtal som dom säger nu :P Och det gick skit bra. Hade en massa fina betyg ja skriver ut dom när jag kommer hem ifall någon är intresserad av att se vilken "pluggis" jag är ;)
Fick kläderna som jag har beställt från stundentföretaget idag också , eller kläder å kläder ett par hotpants och en bikini. Men dom såg skit fina ut men får se om dom passar, ja ska pröva dom när ja kommer hem men ja får väl hoppas på det bästa :)
Sen så har vi fått reda på tiderna till studenten idag. Fan vad nice så klockan 11.30 så står vi i stadsparken så ja hoppas att alla mina nära å kära kommer vara där och gratta mig då för det tycker jag har gjort mig förtjänt av ;P hehe..
Men nu ska jag väl hänga med lite på lektionen så jag får de rätta svaren på frågorna inför provet så man har lite att plugga med :D
Men ja slänger in ett inlägg sen när jag kommer hem igen.

Puss/Barbiedoll

01:22

Fan nu är klockan 01:25 å jag e klar vaken, när ska jag få sova ordentligt? Fan man kan ju inte hålla sig vaken flera nätter i rad. Förstår inte varför ja inte kan sova, det måste ju finnas någon anledning men kan inte komma på den. Men tur att det finns cigg, tv å en massa bra vänner ute på msn mitt i natten. Utan det så vet jag inte vad jag hade gjort då hade jag nog blivit tokig.
Å imorn så e det dags för skola igen, känns skit tråkigt nu när man har varit långledig men snart så e det slut :D
Och imorn har jag utvecklingssamtal också eller ja av vecklingssamtal som lärarna säger nu i 3 an :P hehe.
Men det kommer nog att gå super bra antar ja.För jag har ju legat i nu sista terminen.
Och på tal om ingenting sjukhuset i Gävle ska ja fan strypa, min läkare på Vallhov hälsocentral skickade en remiss dit och jag fick en vårdgaranti på 90 dagar och det inebär att jag var garanterad en tid inom 90 dagar och då skulle jag ha haft en tid senast i Måndags 4 Maj men inte fan har jag fått nå tid i brevlådan!! Jag blir så jälva less på den här sjukvården. Ja menar vafan lovar man en sak så ska man väl hålla det men tydligen inte. Men mamma skulle ringa dit imorn och höra vart min tid hade tagit vägen för jag kan inte ringa själv eftersom att jag går i skolan då tyvärr.
Så jag får hoppas på att det löser sig så ja får komma dit och kolla upp vad som e fel med mig för det skulle ju vara intressant att veta.

Men nu kommer jag inte på något mera att skriva men ja slänger in ett inlägg imorn i skolan när ja får tråkigt på någon lektion och gör jag inte det så blir det väl när jag har kommit hem ;)
Men nu ska ja ut å ta en cigg å sen titta lite på tv.

Godnatt och sov så gott alla blogg läsare / Barbiedoll

:)





Idag är jag på bra humör :) ligger å tittar på Simpsons nu älskar den serien :D hehe
Nu har jag nästan städat färdigt, skönt :D

/ Barbiedoll

5/5

Nu var det ett tag sen jag skrev i min blogg så ja tyckte det var dags att slänga in ett nytt inlägg.
Båtresan var super trevlig, det var god mat, trevligt sällskap och bra underhållning. Jag fick även igenom allt i tullen så det vart ett extra plus i kanten.  Bilder från båten kommer att komma upp inom kort.
Nu i helgen så har jag bara tagit det lungt och solat, så nu har man äntligen fått färg :) Sen så har jag färgat håret också så det e mörkare nu och jag tycker att resultatet blev super bra :)
Räknade på hur många dagar det är kvar til studenten och idag är det exakt 38 dagar kvar, oj oj snart är det dags.
Just nu så springer jag runt och stor städar hela lägenheten det känns som att det behövs. Har städat sen klockan 11 och än är det mycket kvar som ska göras men jag tycker att man förtjänar en paus då och då ;)
Nu på Fredag så är det klassfest så vi ska hem till Andreas i klassen och grilla å dricka lite, såg att det skulle bli sol och 15-20 grader så det blir nog super bra :)
Sen på Lördag så blir det in till Gävle för att titta på lite fina bilar :) Men på Söndag så har jag ingen aning om vad som händer blir väl till att ta det lungt å glo på nå film antar ja.
Tror inte att det e nå mera som har hänt sen ja skrev sist, men kommer ja på något senare så får jag väl slänga in ett inlägg och då ;)
Ne om man skulle ta och fortsätta städa så det blir färdigt någon gång kanske? :P men ja slänger väl in ett inlägg senare igen.

Ha det bra / Barbiedoll