Orkar inte uppdatera just nu!

Skriver bara lite snabbt nu, jag har kommit fram till Årsunda och mår bra. Hade en jätte trevlig kväll med Camilla igår, Tack gumman :) Men just nu är jag inte på humör för att skriva i bloggen mycket som har hänt som gör att jag blir arg och ledsen. Men jag kanske uppdaterar i natt eller så skriver jag ett inlägg imorgon och så ska ni givietvis få lite bilder nästa gång jag uppdaterar. Så håll ögonen på min blogg vill inte tappa en massa läsare :( Men ha det så bra alla mina underbara läsare så hörs vi sen!

Kramar

Idag är ingen vanlig dag för det är Barbiedolls födelsedag

Ja grattis, grattis till lilla mig.
Idag är ingen vanlig dag för det är Barbiedolls födelsedag hurra, hurra, hurra!!



Lilla födelsedags barnet JAG! :D

Måste skriva av mig!

Nu var det ett tag sen jag skrev ner alla tankarna som snurrar i mitt huvud. Just nu är klockan halv fem och jag har inte sovit en blund, är så less på att inte kunna sova om nätterna. Bara ligga vaken med alla tankarna och när man väl somnar så sover man oroligt hela natten i stort sätt. Min kropp skriker efter sömn men kan inte blunda och slappna av för tankarna bara snurrar i mitt huvud. Det känns som att dom snurrar i två hundra och dom vill inte försvinna.
Vill bara att det ska komma en våg och skölja bort det som finns i huvudet så det blir helt tomt så att jag kan få börja om på noll igen.
Sen är det alltid saker som händer som får nya saker att poppa upp i huvudet som man går och grubblar på en massa dagar, Jag menar som ikväll tex. Varför ska man inte kunna vara sig själv utan att folk ska ta illa upp eller bli irriterade. Jag menar kan folk inte acceptera mig som jag är så har dom ingenting i mitt liv att göra för jag tänker då inte ändra på mig själv för att få enstaka personer att tycka om mig. Jag är den jag är och det kan ingenting ändra på.
Men varför kan folk inte bara stanna upp och fråga hur jag mår istället? Även om jag svarar "Jo det är bra" så se mig i ögonen, det är inte så bra. Jag har byggt upp en mur av falska leenden och snart orkar jag inte låtsas längre.
Vissa dagar känner jag bara för att dra täcket över huvudet och inte gå upp alls. Det blir för mycket till slut och alla människor når till en gräns och det känns som att jag snart har nått min.
Varför är det ingen som kan försöka förstå mig? Är jag så jobbig att engagera sig i, är jag så krävande?
Och om ni inte orkar engagera er så låtsas inte då och gör det halvdant utan låt det då vara helt istället.
För det värsta jag vet är personer som ljuger och spelar spel.
Men vi stannar upp för sällan och bryr oss om dom som har det svårare än oss själva, vi måste förstå att livet är inte som en film då alla personer får det bra till slut. Det finns personer som inte orkar med det dom har och som lägger sig ner och ger upp. Men jag vägrar vara en av dom som ger upp, jag tänker kämpa, kämpa in i det sista hur lång tid det än tar för jag ska bli den där glada och pigga tjejen igen.
Ska inte känna mig nere och låta tankarna dränka mig på nätterna för jag är så less på det just nu. Less på att känna en klump i halsen men ändå inte kunna gråta. Jag har slutit alla tårar inom mig och dom vägrar komma ut. Vill bara få gråta ut så kanske det känns bättre sen men det går inte.
Så snälla ni som dömmer mig låt bli det, ni som blir sura och besvikna på mig för att jag gör konstiga och dumma saker snälla bli inte det jag försöker bara komma upp på fötterna igen fast jag faller om och om igen.
Så ta er en tankeställare och fundera på om det är värt att sitta och vara sur och besviken eller om ni ska finnas här vid min sida och stötta mig istället!





Jag försöker bara komma upp på fötterna igen, snälla förstå det!

I morgon är det dagen med stort D!

Imorgon är det dagen med stort D !skulle jag ha sagt om jag gillade att fylla år. Men eftersom att jag inte kommer att bli firad av någon så ser jag inte direkt fram emot den här födelsedagen. Jag åker ner till Stockholm imorgon, bussen går åtta på morgonen från Kramfors buss station och kommer fram till Stockholms cityterminal vid tio över tre, så det blir en buss resa på över sju timmar. Ser inte direkt fram emot det heller men vad gör man inte för att träffa sin syster och stå framför kameran i några timmar och få ihop lite pengar? Pengarna behövs verkligen nu om man säger så. Jag tänker inte sitta här och prata ut om mina problem men som ni vet så är jag arbetslös och får inte in nå pengar på kontot så kan man få lite extra pengar på lätt sätt så tackar jag inte direkt nej.
Sen så på Onsdagen så bär det av mot Sandviken och Camilla från Ängsbacken var så snäll och har sagt att jag ska få sova där natten mellan Onsdag och Torsdag, och så ska vi väl fika och prata lite. Saknar den tjejen så det ska bli trevlig att få träffa henne igen. Sen på Torsdagen så blir det att jag åker ut till Årsunda och därifrån åker jag hem på Måndag så det ska bli trevligt att få träffa lite nära och kära igen.
Men nog om min födelsedag som sagt ser inte direkt fram emot det så har inte så stor lust att sitta och skriva om det. Kan istället ta och skriva lite om vad jag har haft för mig idag, visserligen så har jag inte gjort mera än vanligt. Men jag vaknade vid elva och gick upp och drack lite kaffe. Sen efter det så har jag inte gjort mera än att sitta vid datorn. Sen så är jag själv nu ikväll/ natt för dom ringde Jonas imorse och frågade om han ville jobba natt och det var klart att han ville det. Jag vill också få jobba!! Så nu blir det till att ha lamporna tända och musik på hela natten för jag hatar att vara själv i det här huset. Men men det är i alla fall bra att Jonas får jobba lite, jag är glad för hans skull.
Ska snart ta och springa iväg och packa lite och sen försöka att sova eftersom att jag måste gå upp vid sex imorgon.
Men ska lägga upp lite bilder från idag också.



En trött Diva



Diva igen



Kattungen Sumo har börjat att burkmat nu *stolt*



Smygreklam men är kär i deras tränningsbyxor som dom har på sin sida!



Jag och Jonas spelade Monopol innan han åkte till jobbet och jag klassade ut honom, alla hus och hotell på bilden är mina + pengar och fastigheter :)

Lite bilder på hur jag ser ut idag







Så mina kära läsare det här får räcka för ikväll för nu är klockan kvart i tolv och jag måste och sen försöka sova lite. Men jag slänger kanske in ett inlägg imorgon innan jag åker annars så kommer det ett inlägg på Torsdag igen.
Ha det så bra alla läsare och sov så gott nu!
kramar

Hemma igen!

Oj oj  nu har det inte blivit mycket bloggande alls de sista dagarna jag får be om ursäkt. Men jag ska skriva ett långt inlägg nu så att ni får veta vad jag har gjort de senaste dagarna. Få se nu vilken dag var den sista jag skrev? Det var Torsdagen ja så då får jag berätta vad jag gjorde på Fredagen, igår och idag.
Vi tar väl och börjar med Fredagen.
Då var det fullt hus här, Jonas hade som en liten inflyttningsfest så vi vart tolv stycken. Det var trevligt vi bjöd på kaffe och bullar först sen så lagade Jonas mat som vi bjöd på och efter det så åt vi paj som hans mormor var så snäll och hade gjort. Så de första gästerna kom vid ungefär tolv och de sista gästerna åkte hem vid sju så det vart en lång dag. Sen efter det så var det bara att varva ner ett tag och sen åkte vi och hämtade upp Johnny för en kväll med öl och Monopol. Det var trevligt och han åkte hem vid ungefär tre så dagen vart lång men den var trevlig som sagt.

Lite bilder från fredagen:



Jonas mormor som äter en bulle



Från höger Jonas moster Kikki, Jonas syster Lina och hennes kille Andreas



Jag och söta Nelly



jag och Nelly igen

Det var dom bilderna och den dagen det. Då tar vi nästa dagen då alltså Lördagen som var igår.
Dagen började med att jag och Jonas försov oss för vi skulle hem till hans mormor i Solle på fika för att fira hans mamma och vi skulle varit där halv tolv. Men jag vaknade av att Jonas moster Bitten stod i dörröppningen och frågade om jag hade försovit mig och hon sa att klockan var elva så det blev stressigt. Det var bara att försöka ta sig upp ur sängen fast jag hade världens mensvärk och till slut så gick det bra.
Så vi slängde oss in i bilen och åkte iväg. På vägen till Solle så fick jag mig ett riktigt gott skratt som förgyllde min dag och hela resten av månaden.
Såhär var det att Jonas skulle tanka och han hade lånat en bil av sin bror. Så han åker in på macken och ställer sig vid pumpen men inser att står åt fel håll. Så han åker iväg och vänder bilen och parkerar lite fint igen och då säger jag det åt honom att : Jonas du står ju fortfarande fel. Han inser snart att han står fel igen ( fast han vände bilen för att komma rätt ) och då ger han upp och åker vidare för att tanka på en annan mack HAHAHA!!
Sen när vi kommer fram till Solle så vart det fika hos Jonas mormor och sen mat. Vilket var väldigt trevligt. Sen så gick vi hem till Jonas föräldrar och spelade lite tv-spel med Jack och sen satte vi oss och spelade lite poker.
Efter det så fick vi smörgåstårta som Jonas mamma hade gjort och den var super god. Tack så mycket!
Sen så satte jag mig och byggde lite lego med Jack och Jonas gjorde oss sällskap också.
Och sen så drack jag en cider och sen kröp jag ner i sängen.

Lite bilder från Lördagen:



Andreas och Göran



Jonas moster Bitten längst fram och Jonas mamma



Jonas mormor och hans kusin Micke




Jag, Jonas och hans moser Kikki



En smörgåstårta



Och en till smörgåstårta



Jack leker med lego



Jag och Jack leker med lego



lego byggarna igen

Och idag så vakande jag vid ungefär elva men sen skulle klockan vridas tillbaka en timme så klockan var bara tio. Så då gick jag upp och insåg att det inte var någon hemma förutom jag och Jonas så vi gick över till Jonas mormor och drack lite kaffe och sen bar det av hem till Kramfors igen.
Och när vi kommer hem så hittar vi en av kattungarna död på sängen, väldigt tråkigt eftersom att det var tänkt att jag skulle ha den kattungen kvar och jag hade fattat ett stort tycke för den.
Så nu måste vi begrava den, kan ju inte bara slänga den i soporna det känns väldigt ohumant.
Så nu har vi bara tre kattungar kvar men det går nog ändå sen får vi se om jag behåller någon av dom eller hur jag gör. Sen har det väl inte hänt så mycket annat idag så vitt jag kan minnas.
Så det här får räcka i det här inlägget.
Ha det så bra alla läsare kram!

jag vart super nöjd! :)

Nu är den första plåten med bullar klar och den vart jätte bra. Vart precis som jag ville ha dom och jag smakade på en nyss och god var det också. Så jag måste lägga upp en bild på hur dom blev så ni inte tror att jag luras. ha ha



Plåten med bullar



Bild på en bulle



Jag när jag står och gör degen

Det var bilderna från baket det. Och som sagt jag är väldigt nöjd över resultatet och hoppas gästerna som kommer imorgon blir nöjda dom med och Jonas så klart.
Igår var en trevlig kväll det vart inget inlägg på kvällen så jag kan berätta lite vad jag hade för mig så att ni får veta vad jag sysslar med om kvällarna/ nätterna.
Jag, Jonas och Nisse åkte en vända till affären och handlade lite mat och det som behövdes till bullarna och sen när vi kom hem så satt vi och pratade en stund. Sen så tog jag en varm dusch och jag och Jonas satte oss och spelade kort efter det. Sen så vart det chips och dipp under kortspelandet också. Riktigt trevligt var det med mycket skratt och skit snack.
Ska lägga upp lite bilder från det nu tänkte jag.



Jonas blandar kort



Jag blandar kort



Jag igen



Jonas öl



Chipsen och dippen



Jonas med en katt på huvudet



Jonas igen



Kattungen snuttar på min näsa ( obehagligt )



Mys med kattungen

Så mina kära läsare det får räcka med bilder nu för jag ska hjälpa Jonas att plocka i bullarna i påsar om han inte redan har hunnit klart med det när jag har publicerat det här inlägget.
Men jag släger in ett inlägg senare ikväll eller imorgon på eftermiddagen eller kvällen när alla gäster har åkt hem. Men ha det så bra så länge mina läsare så hörs vi sen.

Bullbakning

Just nu håller jag på att baka kanelbullar för fullt. Degen står på jäsning och är snart färdig för att kavlas ut.
Men jag ska inte skriva så mycket eftersom att jag har fullt upp med bullbakningen men jag slänger in ett inlägg senare om hur bullarna vart och så ska ni få lite bilder också. Jag känner mig som en riktigt hemmafru, hoppas bara att bullarna blir goda men det tror jag. Har aldrig misslyckats med att baka bullar förut så.
Men jag återkommer om någon timme så håll koll på bloggen.
Ha det bra så länge alla läsare, kramar!

Höstkvällar som får en att bli less

Är så less på detta oöndliga mörket just nu så jag skulle kunna spy på det här.
Nu känns det som att jag skulle behöva lite sommar och värme för att bli pigg och glad.
Det mesta känns jobbigt och tungt just nu, jag har ingen aptit och ingen lust med någonting. Idag är det till och med så illa så att jag inte har ätit någonting alls. Och det börjar kännas i kroppen just nu. Men vad gör man då om man inte har någon aptit och maten inte smakar någonting?
Kanske beror den här nedgången på att jag tog på lätt på flytten och inte kände efter ordentligt och nu har jag nog börjat att känna efter hur jag mår. Men man måste börja bearbeta sorgen någon gång hur jobbigt och tungt det än blir.
Så får se hur lång tid det tar, ska försöka med att inte vara för negativ och nere i mina inlägg här i alla fall.
På Måndag så bär det av till Stockholm för lite olika jobb så jag är där tills på Torsdag och sen på Torsdagen så bär det av till Sandviken för att träffa lite nära och kära där. Det ska bli trevligt. Sen så åker jag hem på Söndag igen så jag blir borta från lilla Kramfors nästan en vecka.
Det ska bli skönt på ett vis att få se lite liv och rörelse igen.
Men under den tiden som jag är i Stockholm så har jag nog ingen tillgång till dator så det får bli att jag uppdaterar  bloggen igen på Torsdagen eller Fredagen så ni har ett långt inlägg att se fram emot då med mycket bilder också.
Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, det är rätt tomt i huvudet just nu. Men jag ska väl försöka ta mig iväg till affären och köpa cigaretter i alla fall och kanske köpa en energi dryck så man får i sig någon energi nu när man inte har ätit på hela dagen.
Men ni ska givetvis få lite bilder också.



Alla fyra kattungar, men en stackare fick ett rött öga



Kattungen Sumo



Kattungen Turbo



Jag



Jag flumm :D

Det här kära läsare får räcka i det här inlägget ska som sagt försöka ta mig till affären och köpa cigaretter och kanske en energidryck. Vet ni vad som skulle vara gott? En stor påse med godis :D
Ne nu ska jag ta och rusa iväg men om jag har mycket tid över ikväll så slänger jag kanske in ett inlägg i bloggen senare.
Haha och vet ni? jag har lyckats införa Yatzy spelande i det här huset också haha

Ett inlägg utan bilder

Godmorgon eller god förmiddag alla läsare! Jag har sovit som en prinsessa i natt, eller imorse för jag somnade vid halv fyra på morgonen och gick upp vid tolv ungefär. När jag vaknade så låg det tre kattungar i sängen så dom måste ha lärt sig att klättra upp. Men det gör inte så mycket så länge dom inte gör sig illa när dom ska ner från sängen så.
Jag började i alla fall dagen med att ringa det företag som jag har beställt kläder av och dom skulle göra en ny order så jag skulle ha paketet i början på November. Och så får jag en ny faktura så det var bra så att jag får lite längre tid på mig att betala.
Det här får bli ett inlägg utan bilder för jag orkar inte lägga upp några bilder nu, sen har jag inte tagit några nya bilder heller.
Men jag slänger in ett inlägg senare idag. Ha det så bra nu alla läsare så hörs vi sen!

Städ, städ och åter städ!

Idag så har jag varit så duktig och städat sen jag kom upp och jag är riktigt nöjd över resultatet,  och Jonas verkade nöjd över resultatet han också nu när han har kommit hem.
Så det är vad min dag har gått ut på. Och ikväll så har jag inte så mycket planerat, jag tänkte sätta mig och titta på Simpsons när det har börjat sen efter det så tänkte jag ta ett varmt och skönt bad.
Jag och Jonas tänkte vara lata ikväll och beställa mat från Sylos för vi tycker att vi förtjänar det efter att båda har slitit så hårt idag.
Ja det har jag glömt att säga, det Jonas har gjort idag är att han har varit till Solle och hållt på med ved så han har haft fullt upp.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva eftersom att jag inte har gjort så mycket mera idag än att städat men jag får skriva ett till inlägg ikväll innan jag går och lägger mig. Det kanske har hänt något mera spännande då, vem vet.
Ni ska få lite bilder som vanligt också.

 

Hela kattfamiljen samlade på ett och samma ställe. Mina ögonstenar :D



Jonas jobbarklädd :P



jag i stort sätt nyvaken



Jag städar klädd



Och en till bild på mig

Det var dom bilderna det, sen så fick jag höra av en kompis igår att jag skulle börja skirva dikter i bloggen eftersom att han tycker att jag är bra på att skriva och uttrycka mina känslor så jag får väl ta att slänga in en dikt då och då. Vet inte om det blir i varje inlägg men det får bli när jag känner för det.

En dikt

Ny fallen snö, som så smånning om ska bli till tö.
Det vackra som kommer försvinna ovch bli grått.
Alla dagar som gått all glädje jag har fått kommer att bli vackert igen.
Som snön som faller år efter år,
likt tiden som läker alla sår.

Men det får räcka för det här inlägget mina kära läsare. Ha det så bra nu så hörs vi senare.
Kramar

Varma mackor, öldrickande och fundersamma katter




Nu är det dags för ett nytt inlägg och jag är redo med glasögon och allt annat som behövs för ett lyckat inlägg.

Som sagt varmamackor, öldrickande och fundersamma katter : Vi har precis ätit varma mackor och det var super
gott det var ett tag sen jag åt det, men det är kanske inte sådär jätte nyttigt men vad gör det man lever faktiskt bara en gång.
 Det var Jonas som var så snäll och gjorde i ordning dom så då kan man inte säga nej, då kanske han tar illa upp. Sen så behöver man faktiskt inte göra så ordentlig mat när man bor två ungdomar under samma tak och inte har något jobb så man behöver ingen matlåda.



De super goda varma mackorna.

Och medans vi satt och väntade på att mackorna skulle bli klara i ugnen så tittade jag min mail och min facebook och så slängde jag ett öga över axeln och då fick jag se att Jonas satt och pratade med Diva så jag fick en riktigt rolig bild på dom två.


 
Till och med Diva ser fundersam ut när Jonas sitter och pratar, inte ens hon förstår vad han vill ha ut av det han säger. Förstår ni kära läsare hur jag har det? haha

Sen efter att vi hade ätit färdigt så hamnade jag här vi datorn för att skriva ett inlägg. Har lovat mig själv att jag ska skriva minst två inlägg om dagen så nu vet ni läsare vad ni har att förvänta er av mig. Och har jag inte någon jätte bra ursäkt så ska det finnas två inlägg här om dagen. Men i vilket fall Jonas var så trevlig så han kom och gjorde mig sällskap vid datorn med en öl i handen där av namnet på det här inlägget.



Och där sitter Jonas och njuter av sin öl och stirrar på mig när jag skriver blogg.

Jag var på med på fotbollen idag och det gick faktiskt jätte bra, jag spenderade tiden med Jonas kusin Jack och såg till så att han fick springa av sig och fick sällskap. Jag var så orolig att jag inte skulle förstå honom första gången jag träffade honom men det går jätte bra tycker jag. Och jag tror till och med att Jonas blir lite imponerad av mig för att jag är så duktig med honom som jag är. Eller ja man kan i alla fall hoppas.
Sen så var det en liten pojke där som jag tror vart lite "små förälskad" i mig haha, han ville ha med mig överallt och sa till och med till dom andra barnen som var där att jag tyckte om honom. Visst är dom söta dom små liven?
Jag kom på mig själv med en sak ikväll, kom på att jag har börjat snusa. Vet inte riktigt vart ifrån jag har fått det men jag skyller på Jonas *host* det är han som snusar i det här huset och man blir som man umgås sägs det. Så det måste nog vara så. Men Jonas röker ibland tack vare mig så jag kanske inte ska säga så mycket?
Min katt har fått för sig att hon är mamma till en av Skrållans ungar, hon ligger och tvättar kattungen och låter den sova på hennes rygg och är allmänt söt mot honom. Kan fundera på om hon också har blivit knäpp av luften här i Norrland.
Ska ta och runda av här så att det inte blir ett jätte långt inlägg igen. Men ska lägga upp lite andra bilder också på katten och på mig så ni får se hur vi ser ut just nu.



Diva och kattungen som sover på hennes rygg



En till bild på de två sötnosarna, Diva har bytt sovställning



Min snusdosa, ja jag snusar kärringsnus jag vet ;)

Och nu dags för ego stunden:



Mina älskade benvärmare, jag skulle inte klara mig utan dom



Jag



Och jag igen

Det var allt för den här gången kära läsare men som sagt ni kan förvänta er minst två inlägg om dagen så ni får hålla ögonen på min blogg.
Sov så gott så hörs vi imorgon!

Vart ett sent inlägg idag men bättre sent än aldrig.

Kom på att det var dags att skriva ett inlägg så att ni läsare har något att läsa när ni slänger ett öga på min blogg. Det vart visserligen ett sent inlägg men bättre sent än aldrig.
Sitter och väntar på att posten ska komma men klockan är halv tre så det verkar inte som att vi får någon post idag, när ska paketet med mina kläder komma? Har väntat i över två veckor nu *suck* . Får hoppas att det kommer snart för nu börjar jag bli otålig så snart blir det till att ringa företaget och fråga om dom har slarvat bort mitt paket.
Idag mår jag lite bättre i alla fall, jag har inge feber men är tyvärr fortfarande snuvig. Men det är på bättringsvägarna i alla fall. Just nu så sitter jag med en sovande kattunge på magen, det är den som är så liten och tanig. Jag och Jonas ska åka iväg till djuraffären om en stund och köpa lite välling åt den lille krabbaten så att den har någon chans att gå upp i vikt som de andra kattungarna. Så det blir till att stödmata, men det är det värt om den blir piggare av det så.
Sen ikväll så ska jag följa med Jonas på fotbollen för att hjälpa honom för han ska ha fotbollen själv idag, men det är helt okej jag gör inte så mycket. Sitter mest och tittar på och ser till så att barnen sköter sig.
Jonas är duktig han, han har hållt igång ända sen imorse och jag börjar nästan känna mig lite lat som inte gör någonting. Men jag har visserligen plockat in det som stod i diskstället och så har jag mockat ur kattlådorna vilket inte är sådär jätte roligt att göra men man måste.
Så just nu sitter jag och njuter av en energidryck och tittar på när Jonas sliter. Det är rätt så roligt att titta på andra som jobbar. Haha.
Funderar på om jag ska ta en sväng till Sandviken den här veckan eller nästa vecka, fast det beror på när jag ska till Stockholm också. Jag tänkte slå ihop dom två resorna så att jag slipper sitta och åka en massa onödiga resor.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu har inte så jätte mycket att berätta om eftersom att det inte har hänt så mycket idag. Men jag kan skriva ett inlägg senare idag sen när jag kommer hem efter fotbollen och så. Så det blir väl runt åtta, nio tiden. Men självklart så ska ni få lite bilder i det här inlägget också.



Min älskade energidryck



Jonas sliter, men han kan göra konstiga miner ändå



Kattungen som ska stödmatas



Kattungen igen



Och en till bild på den lilla sötnosen



Och en bild på mig.

Det här får räcka för det här inlägget. Men jag återkommer senare idag.
Ha det så bra så länge alla läsare. :)
Kram

Snart är det natti natti

Snart är det dags för mig att krypa ner i sängen och säga godnatt men tänkte skriva ett litet inlägg först.
Tog en varm dusch idag och det var så skönt, jag verkligen stod där och njöt av värmen. Tänk att lite varmt vatten kan få en att må så bra just för stunden. Och Jonas var så snäll idag han hade handlat hem energi dryck åt mig, jag vart så glad för dom där energidryckerna dricker jag som om det vore ökenvärme här inne. haha. Idag har jag mest tagit det lungt och vilat eftersom att jag fortfarande inte är sådär jätte pigg och känner mig allmänt sliten av förkylningen, jag får hoppas att den släpper snart. Men jag har som tur är i alla fall fått i mig mat idag och det är jag super glad över.
Och imorgon så är det Måndag igen och då hoppas jag på att mitt paket med kläderna som jag har beställt kommer för det har jag väntat på i snart två veckor så nu börjar det kännas lite segt.
Men vi får se man vet ju hur posten kan vara när det har med såna saker att göra.
Men det som väntar på nå gott väntar aldrig för länge. Eller hur?
Lägger upp lite bilder sen får det vara bra med bloggandet för idag men jag återkommer imorgon.



Mina älskade halstabletter



Jag och Diva myser, idag var hon mattes katt :D



En ny duschad jag i blött hår och glasögon



Och en till bild på mig i glasögon

Det får räcka för ikväll för nu måste jag ta reda på alla kattungar som springer runt i hela huset. Men som sagt jag återkommer imorgon.
Sov så gott alla läsare och ha det så bra.
Kramar

Söndag

Nu är det Söndag igen och jag har inte direkt sådär jätte mycket för mig, jag sitter och knaprar halstabletter och hoppas på att det ska sluta göra ont när jag sväljer så att man kan få i sig nå mat idag.
Jag var så duktig igår i alla fall så jag tog en promenad på en halvtimme fast det var mörkt, kallt och jag är sjuk. Så jag är rätt så nöjd över resultatet.
Ska lägga upp lite bilder ifrån min lilla promenad också.

Bilderna från promenaden:



Hittade en plats som hade fin utsikt över Kramfors stad, lite suddig bild tyvärr men ni förstår nog vad det är ändå.



En mörk väg som jag gick på



Det ser så ödsligt ut



Och en bild på kvällspromeneraren

Det var bilderna från min promenad igår, det var faktiskt skönt att vara ute och gå och få röra på sig och få lite frisk luft.
Men jag kände att jag har börjat blivit otränad i benen och det är lite synd. För när jag gick i skolan så gick jag till och från skolan varje dag så då fick man starka benmuskler men dom har börjat tyna bort nu. Så det är dags att träna upp dom igen.
Jag är inge friskare idag, tycker faktiskt att det har blivit värre om jag ska vara helt ärlig.
Men men sånt är livet och det borde förhoppningsvis gå över.
Tänkte lägga upp en bild på hur jag ser ut när jag är nyvaken också haha.



Och sådär ser jag ut nyvaken och sjuk. Jävla jonas på att väcka mig :P

Jag har världens besluts ångest jag vet inte hur jag ska göra när jag fyller år. Jag vill åka och hälsa på i Sandviken men vet inte om dom vill ha besök. Men jag skulle verkligen vilja det. Eftersom att Robbans pappa och mormor fyller år dagen efter mig så känns det som att jag borde åka och hälsa på dom och säga grattis jag menar jag har ändå känt dom i över två år. Sen har jag även lite saker kvar i Sandviken som jag tänkte ta med mig hem hit. Men som sagt får se hur det blir och hur jag gör.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva börjar känna mig slö och matt i kroppen. Men jag kanske slänger in ett inlägg senare idag.
Ha det så bra alla läsare.
kram!

nu är det kväll och bäcksvart ute

Nu är klockan tio i sju och det är redan bäcksvart ute, jag hatar mörker och kyla men det kan vara rätt så mysigt ändå.
Nu börjar halsen göra ännu mera ont, febern har kommit tillbaka och näsan är nästan helt igen täppt, jag hatar verkligen att vara förkyld.
Har suttit på msn ett tag nu och pratat med en ur gullig tjej som jag jobbade med på Ängsbacken som hetet Camilla.Tänk att en person kan få en på så bra humör, tack för alla fina ord och jag saknar dig och alla andra på Ängsbacken. 
Jag har varit duktig och packat upp en låda till fast jag är sjuk, sen har jag gjort en låda åt katterna så att vi ska ha alla deras saker på ett och samma ställe så vi inte tappar bort dom. Sen så har jag druckit lite kaffe också och snart kommer Jonas hem. Vi ska vara barnvakt åt hans kusin Jack ikväll så han ska sova här. Det kommer nog att gå bra fast jag är så trött och sliten. Känner mig väldigt orkeslös i kroppen för att jag har feber. 
Och efter det här blogginlägget så ska jag springa iväg och borsta katterna för det måste jag göra hur sjuk jag än är, dom är långhåriga och ska borstas varje dag svårare än så är det inte :) Och vad gör man inte för sina katter då? 
Funderar på att titta på körslaget ikväll det var ett tag sen jag såg det och förra gången var det faktiskt rätt så roligt att titta på. 
Jag måste ändra mitt utseende på min blogg också så den blir lite roligare, har ni något förslag på hur jag kan ändra den? Kommentera!! 
Jag tycker att jag får alldeles för lite kommentarer, vad ska jag göra för att få er läsare att kommentera? det blir så mycket roligare att skriva blogg om man får någon respons. 
Satt och funderade lite idag, jag satt och funderade på vårat samhälle. Varför är vi så rädd för det vi inte vet någonting om? Det är precis som dom personer som är mörkrädda, dom är rädd för mörkret för att dom inte vet vad som döljer sig där. Och jag menar folk i samhället är rädda för personer med olika utvecklingsstörningar och psykiska problem. Beror detta på att vi lever i för stor ovishet eller beror det bara på fördomar? vad tror ni läsare? 
Jag tar upp det här eftersom att jag pratade med min syster idag som precis har kommit ur en psykos och fick höra att folk undvek henne när hon var sjuk. 
Och jag tror att det beror på att vi i samhället har för lite kunskap och såna saker och då drar vi oss undan personer som lider av dom problemen. Men varför kan vi bara inte stanna upp en sekund och försöka förstå andra istället för att undvika det som man egentligen behöver öppna upp ögonen för. 
Men jag tror visserligen att folk undviker det som gör ont att behöva ta itu med, som tex. om någon frågar hur man mår så svarar man oftast bra eller okej för att slippa känna efter. Men är det alltid så smart att göra så? jag menar man kan inte springa ifrån sina problem hur länge som hellst för till slut så snubblar man och då ramlar alla problem över en och det blir så mycket värre än om man hade tagit ut med det från början. 
Nu vart det ett väldigt djupt inlägg jag kanske borde ta upp något som är lite roligare att läsa om. 
Kan lägga upp lite bilder från kvällen istället så kanske ni läsare finner det roligare att fortsätta läsa min blogg. 

Lite bilder som sagt: 



Lådan som jag gjorde i ordning till katterna



En fin dekoration som jag har gjort till fönstret 



Min drog : KAFFE :D 



Jag 



Jag igen, Ego AB :P

Det får räcka för det här inlägget men skriver med en liten text.
Ha det bra alla läsare nu ska jag ut och gå.

Du viskade mitt namn och jag ryste i hela kroppen, tårar har runnit till den sista droppen.
Du har rest mig upp varje gång ifrån botten, du har vart ljuset som gett mig det hoppet. 
En börda som jag inte klarar av men jag vet att du kan återskapa mitt gammla jag.
Bakom vissna rosor finner jag en solstråle, en blomma som aldrig visnar med åren.
Jag vet att ingenting kommer att förbli heligt men vill inte att denna känsla ska vara för evigt!

 

höst och en sjukling



En fin höstbild

Det är höst och jag har gått och blivit sjuk. 

Jag ligger och har ont i halsen, är snuvig och har feber det var inte ett så trevligt uppvaknande att vakna och ha ont i halsen. Försökte äta en macka nyss men det gick inte för att jag är så svullen i halsen så det känns som att allt jag äter ska sätta sig på tvären i halsen. 
Hoppas det går över snart för jag hatar verkligen att vara sjuk. 
Orkade tyvärr inte skriva något inlägg igår men jag tänkte skriva lite nu om vad jag/ vi gjorde på kvällen och så tänkte jag lägga upp lite bilder. 

Fredag:

 Okej efter det att jag slutade skriva inlägget igår så åkte vi till affären. Jag köpte lite saker som jag behöver ha när jag ska duscha, lite katt mat, cigaretter och lite annat och allting kostade över 300 kr. Fattar inte hur allting kan vara så dyrt. Men det kostar att leva, och pengar växer inte på träd. Nu blir jag stressad jag vill ha ett jobb!
Men nog om det sen så när vi skulle betala så var det tänk att jag skulle skicka iväg mitt paket med min telefon i så att den kommer iväg på lagning men då kunde man tydligen inte göra det där fast det stod på internet att dom är ett postombud. Men men, så nu får Jonas testa att skicka iväg den borta i Solle istället, får hoppas på det bästa att det fungerar bättre där borta.
Nog om det, sen när vi var klara på affären så svängde vi in på en djuraffär och köpte ett halsband åt Diva och ett nytt halsband åt Skrållan. Det vart jätte bra så nu har min lilla skruttfia ett halsband också så hon kan få vara ute.
Sen när vi kom hem så började jag laga maten, mästerkock som jag är, *ler* det tog en timme sen så var maten klar och det vart faktiskt gott. Sen så efter det så diskade jag, tittade lite på idol och sen började jag känna av att jag var på gång att bli sjuk så då kröp jag ner i sängen och somnade ganska direkt.

Lite bilder från igår:



Jonas står och väntar på att maten ska bli klar



Jag stolt kock :P men hur står jag på bilden då?



Jonas fick vara så snäll och plocka ur maten ur ugnen för jag lyckades bränna mig



Mitt "mästerverk"



Mys i soffan med en av kattungarna



ser ni likheten? haha

det var bilderna från igår. ska skriva lite om vad jag har gjort idag också och så ska jag lägga upp lite bilder som är tagna idag men sen får det räcka för det här inlägget.
Idag så har jag inte gjort så väldigt mycket, vaknade som sagt av att jag hade jätte ont i halsen och var snuvig så det var inte sådär jätte trevligt uppvaknande. Sen så gick jag upp och rökte en cigarett fast det gjorde enormt ont i halsen, drack lite kaffe som fanns kvar som Jonas hade gjort och sen hamnade jag här vid datorn. Men jag funderar på att ta en promenad, visst jag vet att man inte ska springa runt om man är sjuk men jag blir så rastlös av att bara vara hemma och ligga i sängen så det kanske skulle vara skönt att gå en vända och så kan man alltid passa på att ta lite fina höstbilder också när man ändå är igång.
Men jag får se hur det blir med det, just nu ligger jag och lyssnar på lite musik och funderar på att äta en macka men jag tror det blir svårt att svälja eftersom att jag är svullen i halsen men jag kan alltid testa och se hur det blir. Sen så skulle Jonas moster Bitten komma förbi och hämta några öl så jag får se när hon dyker upp, inte direkt så att jag vill ligga och sova när hon kommer hit.

Lite bilder från idag:



Diva med sitt nya halsband på



Så ser halsbandet ut



Känner mig inge pigg alls faktiskt



Sjukling

Det är allt jag orkar skriva just nu för jag känner mig väldigt trött och matt i kroppen. Ska srpinga iväg och ta en värktablett nu. Men jag kanske slänger in ett inlägg senare idag, vi får se hur pigg jag är.
Men ha det så bra alla mina läsare.


Regn, regn och åter regn!

Idag är en riktig tråkig dag, det bara regnar och regnar. Visst hösten är mysig men det är så trist när det är grått och kallt ute. Men snart så får vi det ännu kallare och snö och det trivs jag bättre med.
Jonas fick besök av sin moster Bitten och ska hjälpa henne med en skoluppgift så då tänkte jag passa på att skriva lite blogg eftersom att jag ändå inte vill störa dom.
När dom är klara så ska vi åka iväg till affären och då kommer jag även att skicka iväg min tre telefon så dom som vill nå mig får höra av sig till comviq telefonen. Men det blir nog bra sen när den kommer tillbaka, den kan vara skönt att ha en fungerande telefon. Idag händer det nog inte sådär jätte mycke, det känns inte som att det är väder för att göra någonting alls jag blir bara trött av det här rusket.
Men jag ska laga mat i alla fall, eftersom att Jonas har fått laga så mycket mat så kände jag att idag så är det min tur att stå för maten så vi får hoppas på att han blir nöjd.
Men idag är ändå en rätt så bra dag för jag känner mig glad och lugn för ovanlighetens skull eftersom att jag på sista tiden har känt mig orolig och lite nere.
Men det kanske är dags för det att vända nu, vi får hålla tummarna.
Och igår var det sista ansökningsdagen på det jobb som jag vill ha som personlig assistent till en liten pojke på två år då du jobbar femton timmar i veckan mest kvällar och helger. Hoppas verkligen att jag får det jobbet för det är ett jobb som passar mig väldigt bra. Men som sagt i dagens läge så är det svårt att få något jobb eftersom att alla slåss som gamar på arbetsmarknaden. När ska detta vända?  Det kan väl inte fortsätta i alla evighet, men jag tror att det mesta har med Moderaterna att göra, men nu släpper vi det ämnet för det kan man spekulera i hur mycket som hells och det slutar nog bara med att ni läsare blir uttråkade och det vill jag ju inte.
Har suttit och lekt med lite bilder idag i datorn och försökt göra om dom till något fint, en bild som jag vart nöjd över är en bild på Divas öga, jag ska lägga upp den i inlägget så ni får se. Tycker ni att det blir för mycket kattbilder i mina inlägg? Ni får slänga in en kommentar på vad ni vill se annars är det svårt för mig att veta.
Dax för lite bilder nu då.

Lite bilder på katterna som vanligt:



Min lilla katt börjar bli stor



Så stor så att hon till och med dras till ölen



Men man blir aldrig för stor för att busa lite



Den omgjorda bilden på Divas öga

Lite bilder från min vardag:



Jonas har stulit min dator, nej nu jävlar :P



Och inte nog med det så ska han stjäla katterna av mig också :P



Och en liten bild på hur jag ser ut idag

Det var dom bilderna som jag hade för tillfället men som sagt dagen är bara ung så det kommer flera bilder i nästa inlägg skulle jag tro.


Lite tankar, funderingar och känslor:

Idag så känner jag mig som sagt glad och lugn vilket känns super skönt. Skönt att slippa känna sig nere och helt tom i huvudet och inte riktigt kunna sätta fingret på vad som är fel.
Men jag saknar en massa olika personer och känner att jag skulle vilja träffa dom snart, ni vet vilka ni är. Inga nämnda och inga glömda.
Just nu så funderar jag mycket på det jobbet som jag sökte som personlig assisten här i Kramfors, jag vill verkligen ha det jobbet och det skulle kännas så skönt om jag fick det. Även om det bara är femton timmar i veckan så är det fortfarande något att göra och så får man in lite pengar. Så det skulle kännas som en stor lättnad om man fick ett mail om att dom vill träffa mig för en intervju eller något sånt.
Men som sagt man får se hur det blir, men jag håller tummarna och hoppas på det bästa.
Nu fick jag papprena från vägverket om att jag har bokat uppkörning och skrivning gud så skönt det kändes. Men uppkörningen går på elva hundra och skrivningen går på tvåhundra tjugo kronor. Men nu gäller det att plugga teori så att man inte blir kuggad på det provet det första man blir det skulle inte vara så roligt. Men nu börjar man bli lite nervös ändå men det kommer nog gå bra tror jag. Känner mig ändå rätt så säker på min körning men det är som sagt teorin jag oroar mig för lite.

Men nu ska jag ta och runda av och betala den ena räkningen från vägverket så att man inte har båda kvar att tänka på och sen så ska jag titta min mail.
Men jag ska skriva ett till inlägg innan dagen är slut så ni får ha det så bra så länge alla mina läsare så hörs vi senare!

Tittar ut genom fönstret och möts av ett evig mörker

Vet inte om det är mörkret och kylan som gör det men just nu så känner jag mig väldigt ledsen och nedstämd. Men kan inte direkt påstå att jag har så mycket tankar i huvudet utan det är mest tomt. Det är så tråkigt att titta ut genom fönstret och mötas av ett enda stort mörker, jag blir trött och lätt retligt. Känns bara trist och tråkigt allting åhh vad jag vill ha sommar och sol just nu. Ge mig lite ljus och lite värme det känns som att det behövs.
Känns som att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva i detta inlägg för jag känner mig trist och matt just nu. Men jag ska se till att det vänder så att ni läsare får något glatt och positivt att läsa om och inte bara massa klagande. Men jag tror som sagt att det är det här mörkret, kylan och att jag går hemma hela dagarna så att jag får för mycket tid att tänka.
Men jag tänkte ta och dricka en kopp kaffe till så att jag blir lite varm i kroppen, sen ska jag röka och sen blir det till att bara slappa och ta det lungt. Men jag lägger upp lite bilder åt er läsare eftersom att jag lovade att jag skulle göra det.

Lite bilder från Lina och Nellys besök igår :)



matdax för Nelly



Super söta Nelly ser fundersam ut

Det var dom två bilderna jag hade lust att lägga upp på Nelly. Men det var trevligt att dom kom och hälsade på så det händer lite i huset :)

Lite bilder på mig:



En bild på mig från när vi var och festade förra Fredagen



En bild på hur jag ser ut idag i höstmörkret.

Det mina vänner var de bilder jag hade för ikväll men jag skriver ett inlägg imorgon under dagen så får ni fortsätta läsa min blogg och följa mitt liv här upp i lilla kramfors.
Vad ni nu tänker hitta på ikväll så får ni ha en super trevlig kväll alla läsare.
Och sov så gott sen så hörs vi imorgon!

En solig och glad dag

Det vart inget inlägg igår men samtidigt så hände det inte sådär jätte mycket, jag var till arbetsförmedlingen och pratade med dom. Dom ville inte ge mig någon ersättning eftersom att jag inte har varit inskriven som arbetslös i tre månader än. Men om två månader så skulle dom skicka ut information om ersättningen. Men det var inte mycket att hurra för jag kommer att få 135 kronor om dagen, men samtidigt så ska jag inte klaga för det är bättre än inga pengar alls.
Sen så fick jag med mig tre annonser om jobb som hon tyckte att jag skulle söka och jag har sökt ett av dom idag så vi får hoppas på det bästa för det jobbet lät intressant. Sen var vi iväg och hämtade ut p-piller åt Skrållan och gav henne den första tabletten så nu ska det inte bli några mera ungar för hennes del. Sen så kom Jonas syster Lina hit med Nelly så då vart det livat. Men det var trevligt, och Nelly är hur gullig som hellst.
Kommer att lägga upp lite bilder sen för jag har inte lagt in bilderna från kameran till datorn än och just nu så har jag varken tid eller ork till att göra det. Tänkte bara slänga in ett lite snabbt inlägg innan jag ska fortsätta söka jobb.
Idag har det inte hänt sådär jätte mycket jag har som sagt sökt ett jobb så vi får väl se hur det blir med det. Sen så kanske jag ska få ett jobb i Stockholm över en dag och jag får resan betald och mellan två till tre tusen skattefritt så det blir super bra om jag får det jobbet.
Sen så har jag varit duktig och skrivit om mitt CV, tyckte att det var dags att göra det för det var över ett år sen jag skrev det så det kändes inte som att jag skulle kunna skicka in det till arbetsgivaren om jag inte ändrade det som stod.
Ja juste jag bokade uppkörning och skrivning igår så nu känns det väldigt bra :) Och på tal om det så måste jag plugga teori också, oj oj nu vart det nästan mycket att göra men jag får ta och slänga in ett inlägg sen ikväll så får jag se vad jag har på " att göra listan" idag.



Min underbara lilla kattfamilj :)

Men ha det så bra alla läsare så kommer det upp ett inlägg senare ikväll med lite mera bilder också.
Kram

Tisdag 13/10-09

Ja nu sitter man här vid bloggen igen och har precis borstat katterna en vända, dom är så bortskämda. Om en stund så ska vi åka till Solle och hälsa på Jonas föräldrar, jag har ju faktiskt inte träffat dom sen jag flyttade hit så det är väl dags för det nu antar jag.
Sen idag har jag inte gjort så mycket mera än att bara tagit det lungt faktiskt men imorgon så ska jag till arbetsförmedlingen klockan tio. Håll tummarna för mig att det går bra där.
Tänkte lägga upp lite bilder på huset från utsidan eftersom att det är folk som vill veta hur huset ser ut.
Har väl inte sådär jätte mycket mer att skriva just nu eftersom att det inte har hänt så mycket just nu men jag kan slänga in ett inlägg sen ikväll när vi kommer hem igen.

Lite bilder på huset:



Framsidan av huset



Kortsidan av huset



Baksidan av huset



Gräsmattan på baksidan



Jonas bil, den finaste bilen i Kramfors :P haha


En bild på mig och en bild Jonas:



Sådär ser Jonas ut idag



Och sådär ser jag ut idag.


Men nu ska vi ta och åka till Solle så jag slänger in ett inlägg senare ikväll när vi har kommit hem.

Ha det så bra så länge alla läsare.

ge mig ett jobb!

Jag håller på att bli tokig av att bara gå hemma, känns som att dagarna går i slowmotion och det finns inte sådär jätte mycket att göra. Känner mig rastlös och har brist på motivation till att göra något.
Skulle kännas så mycket bättre om man hade ett jobb att gå till så att man visste vad man har att göra om dagarna och så att man vet att man får in pengar på kontot också. För just nu är det kämpigt när jag inte ens kan få a- kassa för att jag inte har varit med i a-kassa ett år. Men ska som sagt till arbetsförmedlingen på Onsdag så får se vad dom säger, om dom kan hjälpa mig med någon ersättning eller inte. Men jag håller tummarna.
För som sagt snart klättrar jag på väggarna om jag måste gå hemma.

Men nog om det nu ska jag berätta lite om min dag, jag gick upp ungefär vid tolv och då drack jag lite kaffe och sen åkte jag och Jonas iväg till affären och apoteket och handlade avmasknings medel till kattungarna.
Sen när vi kom hem så började Jonas med maten och jag avmaskade kattungarna så nu är den första vändan klar, så nu är det bara en gång kvar att avmaska dom innan dom ska säljas.
Dom börjar bli stora nu så det är väl snart dax att lägga ut en annons på dom så att vi slipper ha dom kvar allt för länge efter att dom har blivit tolv veckor.
Sen så åt jag och Jonas lite mat och efter det så spelade vi lite kort. Sen så skulle Jonas iväg och hjälpa sin moster med fotbollen så efter det så har jag spenderat min tid här vid datorn. Så nu när jag har suttit på facebook ett tag så tyckte jag att det var dax att slänga in ett inlägg här också.
Men jag har även varit duktig och plockat upp en flyttkartong till, gud vad mycket saker jag hade med mig hit. Förstår inte hur allt det kan ha fått plats i en liten etta, men tydligen så har det gått.
Sen resten av kvällen vet jag inte riktigt hur jag ska spendera men det blir väl till att spela några parti kort med Jonas när han kommer hem för han ligger efter bra mycket, jag leder med fjorton poäng :D
Men måste gå och lägga mig i tid också för jag ska ringa veterinären imorgon och be dom skicka iväg ett recept på p-piller åt Skrållan. Och ja för er som inte visste det så ger man katter p-piller men man ger dom bara en tablett i veckan. Men annars så vet jag inte vad jag ska hitta på ikväll eller imorgon men man får ta dagen som den kommer och ta en timme i taget så blir det bra.
Ska lägga upp lite bilder från dagen också så det blir lite roligare för er läsare att vara inne på min blogg och läsa.
Så slipper ni bara stå ut med en massa text.

Lite bilder som har med katterna att göra :



Avmasknings sprutan, jag vart inte omtyckt kan jag ju lova :P



En arg kattunge som precis har fått avmaskning, därför den är kladdig runt munnen



En trött Skrållan med väldigt udda sovstil


Lite bilder från min vardag:



Mat på gång :)



Jonas är så duktig och lagar mat



Och han fortsätter att slita



Och så blev det innan den åkte in i ugnen. Och gott vart det. Tack Jonas för maten :D



Och så en liten bild på mig och hur jag såg ut idag.


Lite tankar, känslor och funderingar:

Idag så känner jag mig väldigt orolig för den ekonomiska biten, känns jobbigt att inte veta om man får in några pengar på kontot eller inte. Och när det inte finns några jobb så blir inte saken lättare. Det hade varit en helt annan sak om man hade fått någon ersättning från a-kassa eller från försäkringskassan men eftersom att jag inte vet hur det blir med den ersättningen än så känns det väldigt tungt just nu.
Sen så känner jag mig väldigt lätt retlig idag men det tror jag beror på att jag har så mycket överskotts energi och jag har ingenting att lägga min energi på eftersom att jag inte har något jobb. Så det hela blir till en enda stor ond cirkel.
Känns som att det borde vända någon gång, för just nu känns det mesta tungt och jobbigt och jag hatar att gå runt i ovishet. Känns som att man är ett enda stort frågetecken och de mest självklara sakerna blir så osjälvklara och det känns väldigt jobbigt.
Ja som alltid har klarat mig själv och stått på egna ben men just nu känner jag mig väldigt vilsen, jag menar jag har flyttat till en ny stad och hittar inte ens till posten och känner knappt nå folk. Men förhoppningsvis så blir det bättre med tiden.
Jag får helt enkelt hålla tummarna och hoppas på det bästa och hoppas på att det vänder och blir bättre tider med jobb. För snälla nån man kan inte gå hemma hur länge som hellst. Men funderar på att börja gå ut och gå en timme varje dag för att få röra på mig och få ur lite tankar ur huvudet. Men det som är synd är att det är så kallt ute och att det blir mörkt så fort. Men det borde kanske inte användas som en ursäkt det är nog latheten som spelar in lite tror jag.

 
Men nu är det nog dags att runda av det här inlägget för det är redan långt som det är men jag kanske slänger in ett inlägg senare eller så blir det imorgon.
Om det inte blir ikväll så får jag önska alla er läsare en fortsatt trevlig kväll och sov så gott sen så hörs vi.

Lite bilder på kattungarna

Måste lägga upp lite bilder på Skrållans ungar nu när dom är över 4 veckor och börjar bli väldigt söta.













Så det var några bilder på kattungarna.
Måste säga att det börjar bli riktigt kallt här uppe nu, var ute och rökte för en liten stund sen och hade vinterjacka på mig och frös ändå. Det är illa så nu börjar det bli vinter på riktigt bara snön som fattas.
Tog lite bilder när jag satt ute i brist på något annat roligt att göra så jag får väl ta och lägga upp dom också när jag ändå är igång.



Min lilla rökarhörna



Jag klädd för vinter när jag sitter ute och röker, men vadå det är ju kallt ;P



En mysig liten bild på grinden och ett träd, eller mysig är fel ord en spöklik bild är det.

Men nu ska jag ta och sluta skriva blogg för ikväll, ska ta och dricka lite kaffe med Jonas, äta en munk och spela kort.
Sen efter det så blir det sängen och natti natti.
Men jag slänger in ett inlägg imorgon igen.

Sov gott alla läsare.




dålig uppdatering

Okej känner själv att det har varit lite dålig uppdatering och jag ber om ursäkt, men känns lite som att jag inte har så mycket nytt att skriva. Med tanke på att jag bara går hemma så känns det som att dagarna ser ungefär lika ut. Men kan väl skriva lite kortfattat om vad jag har gjort sen jag bloggade sist.

Fredag:

Jonas jobbade natt på Torsdagen och kom hem ungefär vid halv nio på morgonen så då kunde jag också somna när jag visste om att jag inte var själv i huset. Sen sov jag till ungefär tre, inte bra måste vända tillbaka mina dygn igen känns det som. Måste börja leva ett normalt hälsosamt liv.
Men i vilket fall när jag vaknade så gick jag upp och skickade iväg Jonas till bolaget eftersom att vi skulle iväg på kvällen och dricka lite öl, så han åkte iväg. Och till mat så vart det en kebabrulle. Känner mig lite onyttig men gott var det.
Sen på kvällen så bar det av in till stan och hem till Johnny för att dricka lite öl som sagt, kvällen var trevlig om man bortser från vissa omständigheter.

Lördag:

Även på Lördagen så vaknade jag rätt så sent eftersom att vi gick och la oss vid ungefär sex på morgonen på Fredagen. Jonas skulle iväg och jobba natt så jag tog det bara lungt. Kvällen bestod av att vara ute på msn och prata med folk, titta på Rena Rama Rolf och sen vart det natti natti.

Idag:

Idag har jag inte gjort så mycket märkvärdigt men jag har varit lite duktig i alla fall, när jag vaknade så började jag med att diska, efter det så mockade jag ur kattlådorna, kokade kaffe så Jonas skulle ha kaffe när han kom hem, dammsög, var ut med soporna och borstade katterna. Så lite duktig kan man känna sig. :) Sen när Jonas och hans bror kom hem så åt vi lite mat och nu sitter vi här och lyssnar på musik på spotify och tar det lungt. Men om en stund så ska vi iväg till affären för vi behöver handla hem lite saker.
Och en glad nyhet är att Diva och Skrållan kommer jätte bra ihop nu, dom har till och med busat tillsammans idag, och när jag vaknade idag så hade jag båda katterna i sängen. Det kändes super bra. Var lite orolig i början men nu så :)
Jag och Jonas diskuterade precis att det känns väldigt konstig att inte ha något jobb att gå till och ja det gör det faktiskt, saknar att veta att man ska upp och jobba och ha något att göra om dagarna. Visst är det skönt att vara hemma ibland också men nu har jag börjat lessna.
Men vi kan ju alltid sätta oss inne på bänken på Hemköp och titta på folk, haha ne nu vart det pensionärsvarning :P
Men vad ska man göra för att få dagarna att gå? Någon som har något tips kommentera gärna i såna fall.

Lite bilder:



Ser inte så farligt ut, men vem är det som stjäl ölen? :P




En full Jonas som ser helt borta ut, var det han som stal ölen kanske?:P



Titta dom busar :)



Men vart tog Diva vägen? :P



Ja men titta där var hon ju :)

Men nu får det räcka för det här inlägget orkar inte skriva så mycket mera sen så ska vi åka iväg till affären också.
Men jag lägger nog in ett nytt inlägg imorgon igen.

Ha det så bra :)

00:12 9/10-09

Klockan är nu kvart över tolv och jag är pigg på nätterna som vanligt *suck* är så less på det här vill bara kunna sova men jag tror att det är för mycket tankar i mitt huvud. Det känns som att min hjärna åker berg och dalbana allt går upp och ner, vissa stunder känner jag mig helt tom i huvudet och vissa stunder är det så mycket tankar så jag bara vill spy.
Kan inte riktigt sätta fingret på vad som är fel men något är det.
Men känner mig inte direkt rädd över att vara själv i huset i natt i alla fall men är orolig på något vis.
Vill bara dunka huvudet i väggen så kanske alla tankar försvinner.
Är bara så less på att vara vaken så att jag vill ställa mig ute och skrika, skirka ut alla ilska, frustration och sorg.
Jag vill gråta men jag kan inte, vill få vara lugn men just nu går det inte. Jag vill få blunda och få sova men kan inte, det snurrar i mitt huvud, känns som att jag har druckit en hel flaska med sprit och jag kan inte få stopp på att det snurrar.
Finns det någon som kan hjälpa mig?
snälla...

Lite bilder på huset

Nu tror jag det ska gå rätt så bra att sova själv, var lite läskigt i förrgår eftersom att det var mycket nya ljud och så men nu är jag van med dom och vet på ett ungefär vart ifrån dom kommer sen så har jag ju alltid katterna som sällskap. Och såg att Jonas hade massa rena rama Rolf dvd:er som man kan roa sig med och han har även mäklarna på dvd så det blir en lyckad kväll.
Tänkte lägga upp lite bilder på huset i alla fall så ni får se lite inifrån .



Köket



Hallen och trappen ( som jag inte tycker om )



Lågt tagen bild på övervåningen vill inte gå upp där på kvällen tycker det är lite obehagligt



Vardagsrummet.

Det var lite bilder på huset orkade inte ta några flera bilder.
Hoppas det duger.

Sen måste jag lägga upp en bild på Diva när hon ligger och diar på Skrållan med de andra kattungarna, jag som trodde att hon hade vuxit upp men jag hade tydligen fel. hehe





Visst är hon söt?

Ne nu ska jag titta på rena rama Rolf och krypa ner i sängen för jag har ont i huvudet.
men sov så gott alla läsare.

kramar


Torsdag

Den här dagen har varit ganska lugn, jag vaknade vid tio och gick ut och rökte. Sen efter det så kom jag och Jonas på att vi skulle köpa en låda till kattungarna eftersom att de är fyra veckor nu. Så vi åkte iväg och i bilen så kommer Jonas på att jag skulle till arbetsförmedlingen så han körde mig dit. Så nu är man inskriven på arbetsförmedlingen i Kramfors och ska träffa en tjej som heter Jenny den 14/10 klockan ett.
Men det blir nog bra, Jonas jobbar natt idag så jag blir själv men det ska nog gå bra.
ska lägga upp lite bilder från dagen tänkte jag.






Vad glad jag blir dom kommer sams :)



Vad synd det är om oss arbetslösa "bara" två datorer haha..



Jonas är en datanörd :P



Gud vad gott det är med kaffe :)





Kattungarnasd nya låda och matskålar det vart jätte bra :)



Sådär ser jag ut idag.



Och sådär såg Jonas ut igår när han kom hem ifrån Umeå.

Snart ska vi äta lite mat innan Jonas ska åka iväg för att jobba. Pratade med Robbans mamma nyss och gud vilka diskutioner man kan ha med henne, det blir bara roligare och roligare för varje minut som går i samtalet haha..
Sen ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, det blir väl till att städa lite och sen ta det lungt.
Tycker att mina blogginlägg inte blir så givande eftersom att jag bara går hemma så ser mina dagar ungefär lika ut så vet inte om det finns så mycket som är värt att nämna. Men hoppas att ni blir nöjda över det som skrivs och är det något som jag glömmer att berätta enligt er så får ni väl ta och slänga in en kommentar.
Men det här får ta och räcka för det här inlägget.

Ha det så bra alla mina trogna läsare!
 

Tisdag kväll och nya avsnitt av Simpsons

Nu är det Tisdag kväll och upptäckte idag att de har börjat sända nya avsnitt av Simpsons på tv 6, kan det bli nå bättre?
Så ikväll har jag bara suttit i soffan och tagit det lungt. Men har spenderat dagen till att börja packa upp mina saker så jag tycker att jag gjorde mig förtjänt av lite mys.
Är hemma själv eftersom att Jonas har åkt till Umeå och hälsat på en vän och kommer hem i morgon kväll.
Så jag tog fram en kall öl, en köttfärspaj, kröp ner under en filt och tittade på Simpsons. Kan det bli nå bättre?



Kan det bli något bättre än sådär?

Sen så kom Diva och kröp upp på min axel och la sig och sov en stund men efter en halvtimmes vila ungefär så vart det full fart igen. Men mysigt var det så länge hon låg kvar och kurrade.



En Diva som leker med sladdarna till Jonas baslåda. Aj aj så får man inte göra.

Resten av kvällen tror jag att jag ska spendera på att packa upp lite mera saker och sen sätta mig i soffan och titta på någon film och mysa med katterna. Tror det kan vara bra att bara vila kroppen och inte göra något speciellt alls.
Sen så ska jag sitta och dreggla över en better bodies tröja som jag har hittat. Den e hur snygg som hellst men tyvärr så kostar den sex hundra kronor och jag har inte dom pengarna för en tröja just nu. Synd synd.

Men nu ska jag ta och slänga ett öga på facebook och sen ut och röka, sen blir det till att spela lite musik ( fördel med att bo i hus ) och packa upp lite saker.

Men ha det så bra alla läsare så slänger jag in ett inlägg imorgon.

Kram / Barbiedoll

Måndag 2009-10-05

Nu har jag precis betalt räkningen för adressändringen och ska skicka in papprena senare idag. Så snart är allt helt klart med flytten bara det tråkiga att packa upp kartongerna kvar. Men tänkte börja med det imorgon.
Just nu så sitter jag i köket och lyssnar på lite musik och har en sovande Diva i knät. *mysigt*
Senare idag så ska jag och Jonas åka till djuraffären för att se om vi hittar på någon billig kattlåda eftersom att jag glömde min hemma och vi behöver två.
Sen funderar jag även på att köpa ett halsband åt Diva utifall hon smiter ut för hon sitter vid dörren och skriker för att hon har fått vara ute en gång sen vi kom hit. Men vem kan klandra henne? Lite frisk luft behöver väl alla levande varelser?
Pratade även med Robert idag och hörde hur det har gått för honom att prata med min trafikskola, skönt att han och jag kan prata och umgås som vänner tycker jag. Men umgås kanske är fel ord att använda när vi bor 32 mil ifrån varandra men det jag vill få fram är att jag är glad att vi är vänner och kan prata.

Jag får väl lov att lägga upp lite bilder på Skrållans kattungar och lägga upp en bild på Jonas eftersom att min "svärmor" kommer kalla henne så ett bra tag, men i vilket fall hon vill se bilder så då har jag väl inget annat val än att lägga upp bilder då. haha..
Men kommer inte lägga upp nå bilder på huset än för jag har inte tagit några såna bilder. men det kommer.

Lite bilder på Skrållans kattungar :







Så det var några bilder på Skrållans ungar i alla fall, men som sagt dom är bara tre veckor men det är nu dom börjar bli söta.

Nu ska jag lägga upp en bild på Jonas också så ni får se hur han ser ut, men jag tror inte han kommer bli så glad över det. haha.



så ser han ut fast det är en lite konstig bild på honom. men det bjuder vi på.

Nu ska jag ta och dricka lite kaffe och ta det lungt ett tag.

Ha det så bra alla läsare så hörs vi. / Barbiedoll

bilder på katterna









Skrållan :D
Bilder på den ena katten i min lilla kattfamilj.








Lite bilder på Diva som redan har gjort sig hemma satt i bordet i vardagsrummet.

Så jag börjar med att lägga ut lite bilder på våra fina katter, de finaste katterna i Kramfors :D

Prövade med att släppa ut Diva idag och hon är inte lite kaxig, hon sprang över till grannen det första hon gjorde.Men hon kom tillbaka som tur var, men i veckan så måste jag ringa till vetrinären och fråga vad dom tar för att vaccinera henne så att hon inte blir sjuk om hon är ute.

Och om ett tag så är det väl dags att avmaska Skrållans kattungar, som nu är 3 veckor och 3 dagar.

Så vi har lite katter just nu, jag och min "lilla" kattfamilj.

Just nu känner jag mig rätt så lugn, jag har fått kaffe och Jonas har eldat så det är varmt och skönt. Jag som är van att bo i lägenhet hur ska detta gå? :P Och så har jag intalat mig själv att Kramfors ligger i urskogen, men så illa är det nog inte.

Men nu ska jag ta och kolla över Skrållans kattungar lite och sen ska jag gå ut och röka och dricka lite mera kaffe.
Men det kommer nog upp ett inlägg ikväll sen .

Ha det så bra alla läsare. / Barbiedoll

En tung dag framför mig.

Känns som att det är en tung dag som väntar idag, dagen började med att jag slog upp ögonen och tittade runt i rummet och insåg att jag inte var i Sandviken längre och kommer inte att komma dit igen. Och då kom tårarna, sen när jag går upp och ut för att röka så möts jag av alla kartonger och säckar som ska packas upp *suck* Men det blir nog inte idag.
Och katterna går inte ihop dom bara fräser på varandra och slåss. Men jag hoppas att det blir bättre med tiden det å.
Å i veckan så ska jag in på arbetsförmedlingen och anmäla mig och prata lite med dom. Sen så måste jag väl ta och ringa bemaningen igen också om jag inte har hört nå från dom på ett tag.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva känner mig rätt så tom i huvudet men då vet ni att jag har kommit fram i alla fall.
Nu ska jag dricka kaffe och bara vara sen får jag se om det börjar klia i fingrarna och jag plockar upp nå kartonger men jag har svårt att tro det.
Orkar inte lägga upp nå bilder just nu.

Ha det så bra alla läsare.

/Barbiedoll