Min lediga dag :)

Igår vart man väckt av telefonen klockan 20 i 7 på morgonen och fick jobba 7-4 och sen när jag kom hem så fanns det massa energi kvar så jag städade fram tills klockan halv 9 ungefär. Är riktigt stolt över mig själv. Och idag så har jag också städat lite, plockat med det mesta, diskat och kört en maskin tvätt och sen vid klockan 8 så ska jag laga en gryta med potatis till Jonas och göra en låda som jag kan ha med mig till jobbet imorgon eftersom att jag jobbar 7-4 imorgon också och på Torsdag. Mycket jobb blir det men det är skönt att ha något att göra så att tiden går lite fortare, men jag var så osmidig igår så att jag lyckades få en nerv i kläm i handleden så det strålar ut i hela handen så nu får man gå med bandage men man ska inte klaga det finns folk som har det värre.
Måste ta och lägga upp en ny bild på min mage och det fina besöket vi hade tidigare i veckan :)



Magen vecka 16



Magen igen



Det fina besöket vi hade här i veckan, Bittens hund :)



Å Baloo igen. :)

Idag så är det Jonas som jobbar och sliter som sagt, han ska jobba till klockan 9 men det går bra det också. Men nu ska jag snart gå och hänga upp tvätten som är klar men jag skriver ett inlägg i veckan igen. Ha det så bra alla läsare så hörs vi.

Kramar

Jobb imorgon.

Nu ligger jag och tar det lungt i soffan och vilar upp mig inför jobbet imorgon Det är bra jobbigt att jobba inom vården när man är gravid, det känns verkligen att man jobbar för "två". Men jag tänker jobba så länge jag orkar i alla fall. Tänker inte skriva ett så långt inlägg just nu för jag ska snart titta på halv 8 hos mig. Men tänkte lägga upp en bild på en till teckning som jag har ritat till barnkammaren idag och en ny bild på magen.




Bilden som jag ritade idag



Magen framifrån vecka 14, 13+3



Magen från sidan



En till bild på magen.

Så mina kära läsare nu ska jag titta på halv 8 hos mig. Och sen blir det äta lite och sen sova eftersom att jag jobbar 7-3 imorgon och ska deligeras :)
Men ni får sova så gott och ha det så bra.
Kramar


Måndag igen och strålande sol!

Idag är det Måndag och solen skiner, känns så skönt att äntligen få se lite hopp om våren. Idag så är Jonas och inskolar sig på hemtjänsten i Kramfors, fast inte på samma hemtjänst som mig utan vi jobbar på motsatta sidor av stan. Hoppas det går bra för honom.
Idag har jag inte gjort något vettigt alls än men jag tänkte göra ett russ efter att jag har skrivit klart det här inlägget. Nu har jag gått in i vecka 14, jag har gått 13+2. Vad tiden går fort lär jag säga.
Och med tanke på att det var så fint väder idag så började kreativiteten flöda i mig så jag ritade en bild som jag tänker rama in och sätta över barnsängen sen. Jag ska lägga upp lite bilder på det jag ritade idag och på saker som jag har ritat förut.
Som sagt efter det här inlägget så ska jag ta och ringa min mamma, sen så ska jag diska, dammsuga och elda lite. Sen är jag väldigt sugen på att baka bullar men måste titta så att vi har allting som behövs hemma först.
Och våra katter börjar nog släppa sin vinterpäls nu för det är katthår överallt *suck* men så är det att ha långhåriga katter.
Nu ska ni få lite bilder att vila ögonen på :)



Solen lyser utanför vårat köksfönster. Mysigt!



Såhär kära läsare ser jag ut idag

Lite skisser som jag har gjort:



Ett öga



En ölburk



En snabbt ritad hundvalp



Min blivande tattuering som jag ska ha på vänster underarm

Bilder i färg:



En bild som jag ritade till Jonas




Bilden som jag ritade idag som jag ska sätta över barnsängen

Och nu ska ni få en bild på hur vårat svarta lakan ser ut efter att katterna har varit i närheten av det *suck*



Vacker syn eller hur? INTE!!

Nu ska jag ta och runda av och göra något vettigt. Men jag måste slänga in ett grattis åt min nära vän Amanda som fyller 20 idag :D hoppas du får en bra dag gumman.
Men ni får ha det så bra alla läsare.
Puss och kram

Härlig dag!

Idag så är det jätte fint väder och bara -5 grader ute. Jonas är ute och skottar av taken och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, så jag tänkte passa på att skriva lite blogg. Funderar på om man skulle ta en promenad lite senare idag med tanke på att jag är ledig tills på Onsdag nästa vecka så blir det inte så mycket röra på sig.
Sen borde jag göra ett rus och dammsuga och diska upp lite också.
Gud vad tiden går fort imorgon så går jag in i en ny vecka, vecka 14 redan. Förstår inte vart tiden tar vägen, men det är väl för att jag har fått börjat jobba nu skulle jag tro Och jag trivs jätte bra. Får hoppas på att jag orkar jobba länge och inte får allt för stor mage, så kan man höja föräldra penningen också.
Igår hade vi sån lyx så Jonas köpte kina mat och gud var gott det var lär jag säga.Det måste vara över ett halvår sen jag åt det sist.
Nu vet jag inte riktigt vad mera jag ska skriva men jag kanske slänger in ett inlägg senare idag igen.
Ha det så bra alla läsare så hörs vi!

En ny magbild :D

Måste lägga upp en bild på magen som vi här i huset tycker har blivit enorm för att vara i vecka 13 :P



Vad tycker ni kära läsare om magen? :D

Ha det bra kramar