Nu säger jag godnatt till alla er läsare

Nu är det dags att runda av den här kvällen, och jag önskar er alla läsare en godnatt och hoppas att ni får sova gott.
Och som ni vet så uppdaterar jag imorgon igen så vi hörs då :)
Ha det så jätte, jätte bra nu!

Vill du ha flera besökare till din blogg?


Ett tips om du vill ha flera besökare till din blogg är att gå med på sidan bloggtrafik gör det genom att klicka på länken nedan och skaffa ett konto. Garanterat flera läsare när du har registrerat dig och även när du värvar dina vänner.
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Barbiedoll90

bara ett litet tips till alla er underbara läsare! (:

Recept på potatis och kassler i ugn

Du behöver:

*Potatis
*En stor bit kassler ( storlek varierar på önskad storlek på måltid)
* Krossade tomater med smak av örter
* Riven ost ( Sort bestämmer man själv efter tycke )

Gör såhär:

1.Slå på ugnen på 200 grader
2. Skala potatisen
3. Skär sedan potatisen i tunna skivor
4. Tärna kasslern
5. Ta fram en ugns form
6. Ha i ett lager skivad potatis på botten av formen och ha sedan på ett lager av den tärnade kasslern,
Ha sedan på ett till lager av den skivade potatisen och efter det på med den sista tärnade kasslern.
7. Ha på de krossade tomaterna över kasslern och jämna ut de med en sked
8. Ha sedan över den rivna osten
9. Ställ in formen i ugnen i 20-30 min beroende på ugn och sedan är det färdigt.

Resultatet:



LYCKA TILL OCH SMAKLIG MÅLTID! :D

maten i ugnen och kaffe på spisen

Så ser det ut för tillfället, just nu så väntar jag på att maten ska bli färdig i ugnen och kaffet är klart så det ska hällas upp i termos så min käraste får kaffe när han kommer hem från jobbet. Hoppas att maten blir lyckad, men det luktar redan gott :) Jag får ta och lägga upp en bild på resultatet innan jag går och lägger mig. Sen kan jag lägga upp receptet också för dom som vill ha det och tycker att det verkar gott.
Dagen har varit lugn och skön, hämtade ut sängmobilen till spjälsängen som kom idag och den såg ut som förväntat. Jätte fin, hoppas bara att den fungerar lika bra men det tror jag.
Sen så har bebisen rört sig nästan hela dagen, känns helt underbart. Och såg nu att jag har haft många läsare idag och det tackar jag för. Och jag tackar även för alla kommentarer.
Mamma var här och fiakde en stund idag också och jag lyckades hålla humöret uppe, jag är så stolt över mig själv. Annars så har graviditetshormonerna gjort mig till ett monster när det har med henne att göra men just idag så gick det jätte bra så jag får hoppas att det fortsätter så.
OCh snart kommer käraste hem från jobbet, det ska bli skönt att ha honom hemma igen. Det är så tomt när man är hemma själv tycker jag.
Men nu ska jag ta och titta till maten i ugnen och springa ut med soporna men jag skriver ett inlägg senare med lite bilder och receptet på min middag.
Ha det jätte bra så länge.
Kramar

Ont i nacken

Jag har jätte ont i nacken, har världens nackspärr. Inte det roligaste att vakna med och ha under dagen men man får bita ihop. Nu har mamma varithär och fikat och hon åkte för en liten stund sedan. Och grannen har varit här och lånat en vinöppnare för hon fick inte upp flaskan med sin korkskruv. Men hon är bra rolig, det första hon säger när hon ser mamma är "- Hej jag är den alkholiserade grannen" Inte så vanligt att folk skojar så om sig själva.
Snart ska jag gå upp och hänga lite tvätt och efter det ska jag laga mat. Det blir potatis som man skivar och har i en ungsform med skivad kassler ovanpå, sen krossade tomater med örtsmak och sen har man på riven ost och efter det in i ugnen. Tror att det blir riktigt gott.
Och efter maten så blir det titta på halv åtta hos mig och sen titta på fusk byggarna. Men jag slänger in ett inlägg när jag har hängt tvätt och lagat mat.
Under tiden så får ni läsare ha en fortsatt trevlig kväll.
Kram

vad ska göras under dagen?


* Städa
* Boka tid på Tittuts ultraljudsklinik i Stockholm (har inte hunnit än)
* Hämta ut mitt paket som har kommit
* Lämna in min lönerapport på jobbet
* Ringa mamma och höra om i påsk
* Posta mitt brev till försäkringskassan
*Duscha
* Laga mat
* Titta på tv

God förmiddag

Hej alla underbara läsare, det blev en sen uppdatering idag. Men idag så tog jag en sovmorgon för bebisen har levt rövare i magen hela natten så jag har legat och njutit av det.
Sen var jag trött efter dagen igår, först var vi på ultraljudet och efter det så var vi till min sambos kompis Jörgen och hans flickvän Stina och tittade på deras två barn och sen var vi hem till min sambos föräldrar. Så vi kom hem ganska så sent igår kväll. Och idag ska vi hämta ut mitt paket som har kommit med sängmobilen till spjälsängen. Blir spännande att se om den ser ut som förväntat. Jag tycker det är roligt att hämta ut en massa paket, alltid spännande att se hur sakerna man beställt ser ut i verkligheten. Och nu har jag många paket på väg, eller många och många det beror på hur man ser på saken. Men jag har tre paket som är på väg.
Och snart så är det påsk, vad ska ni läsare göra i påsk?
Jag är lite kluven för jag vet inte om jag ska fira med min sambos föräldrar eller med min mamma som är här uppe. Min sambos föräldrar tyckte jag skulle ta med mamma hem till dom men jag vet inte om det blir lite för mycket för henne kanske att träffa alla på en gång. Men jag får se jag ska höra med henne i alla fall. Och idag så ska vi boka tid på tittut i Stockholm också, de har långa väntetider så det är lika bra att boka det nu. Ska bli mysigt att få se bebisen i 4D också och få veta vad det är för kön. För nu är vi bra nyfikna.
Tog ni läsare reda på kön? Ni som har barn alltså.
Nu ska jag ta och göra mig i ordning och åka iväg och hämta ut paketet.
Men vi hörs senare alla läsare.
Ha det så jätte bra! (:

Magen vecka 19


Kände nyss den första riktiga sparken<3

Helt underbart, jag kände nyss den första riktiga sparken. Den kändes bara på insidan men den kändes på sidan och när jag har känt bebisen tidigare så har den känts mitt på magen längst ner. Och den här känslan har jag aldrig känt förut så jag är helt säker på att det var en spark. Och barnmorskan sa att bebisens sparkar skulle kännas på sidan. Det är helt underbart att veta att bebisen rör sig och mår bra där inne och jag är överlycklig över att fått känna den första sparken. Nu väntar jag bara på att det ska börja kännas på utsidan också så att Jonas också får känna hur bebisen sparkar. Men som sagt är överlycklig över att den sparkar och mår bra.



Nu har vi varit på det underbara ultraljudet










Lite suddiga bilder tyvärr men det blev så när jag knäppte med kameran men ska ta lite bättre imorgon. Allt gick jätte bra på ultraljudet bebisen hade växt som den skulle och jag följer kurvan exakt. Så idag har jag gått 18+0 så är inne i vecka 19. Bebisen mådde bra och hade inga avvikelser som barnmorskan kunde se.
Den hade en väldigt full magsäck för den hade precis svalt massa fostervatten och sov när vi började med ultraljudet. Men efter ett tag så vaknade bebisen till och vinkade och rörde lite på sig.
Men tyvärr så kunde hon inte se något kön idag heller för bebisen knep ihop benen idag också.
Det hon kunde säga när hon tittade vid urinblåsan var att det såg tomt ut men det var inget som garanterade att det var en liten flicka. Utan barnmorskan sa att det kunde vara så att det var en pojk bara att testiklarna inte hade vandrat ner. Så vi får gå i ovishet ett tag till.
Men det kändes helt underbart att få se våran älskade bebis igen och se att allting var bra och att hjärtat slog som det skulle.
Och BF är den 30:e augusti så det känns helt underbart. Jag och min älskade Jonas ska faktiskt bli föräldrar nu känns det verkligen att det är på riktigt och det är HELT UNDERBART!!

Ultraljud idag *myser*

Nu är det bara 45min kvar tills vi ska åka iväg och få se våran bebis i magen, vi har tid klockan 11 och jag hoppas verkligen att de kan se kön den här gången. Vad tror ni läsare att jag ska få en pojk eller flicka?
Så jag hinner inte skriva så mycket just nu för jag ska ta och äta lite frukost och sen göra mig i ordning men jag uppdaterar senare i eftermiddag/ kväll och då får ni se bilder på bebisen också.
Ha det jätte bra så länge alla läsare.
Puss och Kram!

natti natti

Nu har jag precis duschat med käraste och tänker krypa ner i sängen. Så nu säger jag natti natti till alla er läsare och så ska jag invänta morgon dagen. Längtar efter att få se bebisen röra sig där inne i magen igen.
Uppdaterar igen när vi är hemma imorgon. Vet inte om det blir på dagen eller kvällen men det visar sig.
Sov gott alla läsare!

Hiss och diss




Hiss:

*Att vi ska på ultraljud imorgon
* Att jag har beställt tre boxar med Simpsons, säsong 1-3
* Att vi har köpt en madrass till spjäl sängen idag

Diss:

* Att jag har jätte ont i ryggen
* Att snön fortfarande ligger kvar
* Att de inte hade några billiga magbälten på barnenshus

Snart i min ägo (:




Nu har jag bestämt mig för att jag ska samla ihop alla säsonger med Simpsons så nu har jag beställt tre boxar med dom, säsong 1, 2 och 3. Så nu blir det simpson maraton när de kommer hem. Älskar den serien måste jag säga. Vad säger ni läsare?

Liten biltur

Vi tog en liten biltur idag till Ö-vik och var in på barnenshus där vi handlade lite saker till bebisen.
Vi köpte ett par strumpor, två pyjamaser, en madrass till spjälsängen + madrass överdrag och en bok som heter mitt första år.
Här kommer lite bilder på dom:


Vi hade det väldigt trevligt och så var vi även in på djurmagasinet och köpte lite katt godis och en leksak till katterna som ser ut som en liten vippa som de verkar älska. Även Jonas verkar ha väldigt roligt med den när han underhåller katterna.
Han är som ett litet barn just nu men det är roligt att se.



Och imorgon är det som sagt dags för ultraljud igen. Ni läsare får hålla tummarna för att vi får reda på kön.
Ikväll som är kvar består av tv- tittande och sen en varm dusch. Måste se den där CSI trilogin för att ta reda på om det är något att se. Vad tror ni läsare?
Funderar på att spela in min katt som morrar åt leksaken hon låter hur rolig som hellst. Men får se hur jag gör, det kommer flera dagar annars. Nu ska jag ta och runda av.
Ha det bra så länge, kramar!

Rörelser inne i magen

Det rör sig för fullt inne i magen, det är så mysigt måste jag säga. Och igår kände jag för först gången att bebisen hade hicka. Känns som en puls liknande känsla längst ner i magen över livmodern. Riktigt roligt var det att känna.
Och hela morgonen så har det buffrat så jag tror att barnet slår kullerbyttor och sparkar hej vilt där inne. Vem vet det kanske blir en liten fotbollsspelare när den blir större?
Får se vad den hittar på imorgon under den tiden så vi får se våran älskade bebis på skärmen.
Sist så vinkade den och slog kullerbyttor så får se om det blir ungefär samma sak imorgon.
Längtar så otroligt mycket.

i brist på annat

99 frågår och 99 ärliga svar.
1. Tre personer jag lyssnar på:
Pojkvän, mamma och mormor
2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Jag har lätt för att ta kontakt med nya människor
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Att jag är lat sen jag blev gravid
4. Detta är jag rädd för:
små kryp
5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Kärlek, kramar och sparkar från barnet
6. Tre saker jag absolut inte tänker göra:
Dricka alkohol, bråka eller röka en cigarett
7. Detta tycker jag om att göra:
Städa och klara av utmaningar som jag gett mig själv
8. Detta vill jag göra just nu:
Gå på ultraljud
9. Bästa känslan:
Att veta att jag och min sambo ska få ett kärleksbarn
10. Värsta känslan:
Räddsla och ångest
11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:
Han är kärleksfull och charmig
12. Är jag kär just nu?
Ja mer än vad en människa kan bli
3. Jag vill gifta mig:
Ja det är klart
14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
Gifta mig, åka utomlands och ha två barn
15. Min käraste ägodel:
Min förlovningsring och ultraljuds bilderna
16. Något jag vill ha i present:
Pengar tack
17. Detta har jag på mig just nu:
Gråa mjukis byxor och ett långt rosa linne från Gina tricot
18. Favoritkläder:
Beror på humör men eftersom att magen börjar bli stor så mjukisar eller mamma byxor
19. Favoritdjur:
Katter ( Har 3 stycken )
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Oj, väldigt blandat
21. Favoritlåtar just nu:
hmm vet inte riktigt
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
Går inte i skolan längre men matte var bra tråkigt vill jag minnas
23. Stjärntecken:
Skorpion
24. En bok jag älskar:
Hmm läser inte mycket böcker tyvärr
25. En film jag älskar:
Det finns många men Den gröna milen är bra
26. Tv-program jag gillar:
Simpsons, halv 8 hos mig och top chef
27. Favoritdoft:
Lukten av min älskade sambo
28. Detta äter jag gärna:
Lättsaltade chips ( mitt sug som jag fick när jag blev gravid )
29. Dricker helst:
Vatten
30. Favoritgodis:
Surt och salt
31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Canarieöarna
32. Färg på mina ögon:
Grönblå
33. Min längd:
1,72
34. Jag tror på:
Kärleken
35. Jag spelar:
inget instrument
36. Person jag beundrar:
Min sambo
37. Här bor jag:
Lilla Kramfors
38. Antal döda krukväxter i hemmet:
Inte en enda som tur är
39. Det här tänder mig:
Choklad i massor
40. Det här gör mig avtänd:
Jobbiga personer
41. Favoritfärg:
Rosa och vitt
42. Favoritcitat:
Älska mig som mest när jag förtjänar det som minst, för det är då jag behöver det som mest
43. En hemlighet jag vet:
Det får jag inte tala om
44. Bästa present jag fått:
Vårat kärleksbarn
45. Senast köpta skiva:
Minns faktiskt inte för det var så länge sen
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Mina bröst och mina läppar
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
Min näsa
48. Udda förmåga/egenskap:
Jag kan knaka med höften
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
Puma
50. Vad lyssnar du på just nu?
Ingenting
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
Vaknat, ska åka till arbetsförmedlingen och sen spendera dagen med käraste
52. Var är dina föräldrar födda?
Sverige
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
Photoshop
54. Vilken är din favoritrestaurang?
Har ingen, äter sällan ute
55. När badade du i en pool senast?
Två eller tre år sedan tror jag
56. Har du varit med i någon skolpjäs?
Ja för länge sen
57. Hur många barn vill du ha?
2 stycken
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
Metal, och punk
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
Ja det har jag!
60. Vad har du för TV-kanaler?
De vanliga antar jag
61. Har du åkt moped någon gång?
Ja det har jag!
62. Har du busringt någon gång?
Har inte alla gjort det när dom var små?
63. Har du fått felparkeringsböter?
Nej har lyckats parkera rätt
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Jag har inte men jag vill.
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Las palmas
66. Har du en egen trädgård?
Ja men kan inte påstå att den är så fin just nu
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Simpsons så klart.
68. Kan du alla orden i nationalsången?
Ja det kan jag nog
69. Badkar eller duschkabin?
Vi har badkar men jag vill ha duschkabin
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Den gröna milen
71. Favoritpizza?
Med oxfilé, räkor och bea
72. Chips eller popcorn?
Chips
73. Vilken färg på läppstift använder du?
Inget, hatar läppstift
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
Nej det har jag inte. Konstig fråga måste jag säga.
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
Nej
76. Apelsin- eller äppeljuice?
Äppeljuice
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Min sambo Jonas vi åt på Max i Sundsvall
78. Favoritchoklad?
Plopp eller center
79. När röstade du senast?
Måste ha varit på något i skolan
80. När åt du en hemodlad tomat sist?
Oj det var länge, länge sen
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
Inte vad jag kommer ihåg
82. Är du bra på matlagning?
Ja bara jag vill så
83. Klarar du att tanka själv?
Ja det är klart
84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?
Ja en vibra tone förut för min onda rygg
85. Pepsi eller Coca Cola?
Cola är godare.
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
Ja, eller jobbar kläder i alla fall.
87. Vad var det senaste du handlade?
En sängmobil till spjälsängen
88. Har du kräkts offentligt?
Ja men det var också väldigt längesen
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Har hittat min sanna kärlek redan men kärlek är värt mer än alla pengar i hela världen
90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
Ja det gör jag
91. Har du ringt något betalnummer?
Ja när jag var mindre
92. Kan man vara vän med sitt ex?
Beror på situationen
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
En kompis som tyvärr avled
94. Hade du mycket hår som liten bebis?
Ja det hade jag nog
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Standard mobilsvaret
96. Vad har du i din väska?
Lite allt möjligt
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Känner hur barnet rör sig i magen, pratar med bebisen och myser med käraste
98. Vad är du tacksam för idag?
Att jag och min sambo har varandra och en bebis på väg
99. Var hittade du den här listan?
På någon blogg.

vaken

Nu har man vaknat, eller jag vaknade för två timmar sen men har inte orkat slå upp datorn.Men nu så tyckte jag det var dags att blogga lite. Idag blir inte en sådär jätte rolig dag skulle jag tro, jag ska till arbetsförmedlingen och be dom skriva på pappret till försäkrings kassan om aktivitetsstödet och sen vet jag inte hur dagen ser ut mera. Jo mamma ska åka iväg till mormors stuga istället för att vara hemma hos mig och Jonas vilket är rätt skönt måste jag säga för det är 4:e dagen hon är här och det blir lite mycket i längden och då tröttnar jag.
Så hoppas att hon åker i skaplig tid och inte åker sent ikväll så att jag och Jonas hinner umgås lite med varandra för vi har inte fått så mycket tid för oss själva. Och imorgon så är det ultraljud igen och så ska vi till Ö-vik och titta lite också. Så får se om vi köper något till bebisen när vi ändå är där eller om det bara blir att titta lite.
Jag längtar enormt mycket till ultraljudet imorgon, det ska bli så mysigt att få se h*n där inne och få se att bebisen mår bra. Fast att h*n mår bra vet jag redan eftersom att den bökar runt inne i magen hej vilt, det känns verkligen bra nu. Men har inte börjat känna dom där riktiga sparkarna än men det kommer det också.
Nu ska jag ta och runda av och gå upp och göra mig i ordning och äta lite frukost. Men jag uppdaterar igen lite senare under dagen när jag får tid över och så.
Ha det bra så länge.
Puss och kram

Tröttheten börjar ta över

Nu börjar jag bli väldigt trött så det är nog dags att krypa ner i sängen och stänga av datorn.
Men jag uppdaterar igen imorgon och jag hoppas att alla mina underbara läsare får sova så gott.
Ha det jätte bra nu alla läsare så hörs vi imorgon igen.

Tv-tittande innan sängen




Nu är det dags för Cold case, tydligen en mördare som gillar att mörda folk på offentliga platser. Spännande!
Så uppdaterar igen efter det eller i någon reklam :)

Ge mig smakråd.


Fråga på alla läsare

Haha detta är min humor!




  



Hon är så bra, Bitterfittan som är med i Ballar av stål. Jag kan inte låta bli att skratta när jag ser henne, hur vågar man göra de saker som hon gör, jag menar folk borde bli ganska sur eller i alla fall männen. Men som sagt roligt att se på är det i alla fall :)

Middagen


Kärlek för smaklökarna


Kärlek till denna låt

De inköpta bebis sakerna




Nappflaskorna som jag köpte på Ica Kvantum igår när jag ändå var där och handlade.
Det blev en liten och en stor flaska.

Sen beställde jag en sängmobil med väldigt många olika funktioner som jag vart väldigt imponerad av. Visst den kostade där efter men jag tycker det var värt varje öre.
Såhär ser den ut



Ett videoklipp från youtube med alla funktioner som mobilen har. Då jag inte orkar skriva ner dom alla så lägger jag upp klippet istället så får ni läsare som är intresserad av vad det är för mobil titta på det.



Så ser det ut, det var dom inköpen. Så nu har man handlat en hel del till bebisen den här månaden men det är bara roligt som sagt.

Ingen bra dag.

Den har dagen hade jag gärna somnat ifrån usch säger jag bara. Jag känner mig som en riktig häxa, skriker och bråkar för allting och hugger för minsta lilla. Men sen vart jag väl sur för att jag ville åka till IKEA idag men Jonas ville inte eftersom att han börjar jobba klockan nio ikväll. Så får väl sepndera dagen hemma i soffan.
Men så kan det vara. Så får se vad man hittar på idag då.
Vad ska ni läsare göra idag då?
Funderar på att beställa lite mera långa linnen idag men får se, har inte sådär jätte mycket pengar kvar eftersom att jag har lagt 6000 på bebisen den här månaden och handlade för nästan 1000kr igår.
Men jag lägger gärna pengarna på barnet så det är ingen fara och på Tisdag så är det ultraljud ååhh vad det ska bli mysigt. Hoppas verkligen vi kan få se könet men nog tjatat om det, jag tycker jag skriver om det där ultraljudet varje dag. Men nu tycker jag att jag verkligen börjar få en gravid mage, den är rund när man tittar framifrån och det syns jätte bra från sidan så det är super roligt. Jag ska lägga upp lite bilder på magen när jag går in i vecka 19 så får ni läsare se.
Nej nu ska jag ta och runda av men ha det jätte bra så hörs vi senare.

Snart sova

Nu har man färgat håret och ätit mat. Vart jätte nöjd med håret, så skönt att bli av med det blonda håret hade lessnat på det.
Och snart så kommer käraste hem från jobbet och då ska vi krypa ner i sängen. Längtar efter det ja.
Börjar bli bra trött nu ja och har jätte ont i ryggen. Men sånt är livet när man är gravid.
Imorgon så får vi se vad vi hittar på, om vi är hemma eller om vi hittar på något annat.
Och så såg jag att det var Jönssonligan ikväll haha, måste man se bara för att det är nostalgi.
Hoppas ni kommenterar mitt tidigare inlägg med bilderna på håret det skulle vara jätte roligt.
Hur har eran dag/ kväll varit kära läsare?
Nu tänker jag runda av detta inlägg för att varva ner men jag uppdaterar igen imorgon.
Ha det så bra alla läsare och sov så gott.
Kramar

Ny hårfärg :)




Vad tycker ni kära läsare, hiss eller diss? ( Håret är fortfarande blött på bilden )

min middag från Frasses

Snart ultraljud igen

På Tisdag är det dags för ultraljud igen, jag längtar jätte mycket. Och så måste jag säga att tiden går väldigt fort. Jag tycker inte det var länge sen vi var på ultraljud men det är två veckor sen. Och på Tisdag så går jag in i vecka 19. Det känns jätte mysigt och bebisen rör på sig jätte mycket. Längtar tills jag kan börja känna dom där riktiga sparkarna och tills Jonas också kan känna bebisen röra på sig.
Sen hoppas vi på att barnmorskan lyckas se kön på ultraljudet på Tisdag, vi ville veta könet redan förra gången men då knep bebisen ihop benen för fullt tyvärr. Så vi hoppas på bättre lycka nästa gång.
Men vi tror att det är en pojk, vad tror ni läsare?

Jag älskar min lilla bebis som växer där inne i magen och längtar tills skatten kommer ut till världen<3

Nu Frasses :)

Nu ska vi unna oss hamburgare från Frasses. Super gott om man äter det ibland och så hoppas jag på att mamma håller sig lugn ikväll när hon ska göra mig sällskap ikväll när Jonas jobbar.
Gud vad jag vill träffa nå roligt folk att umgås med, nå folk i samma ålder som mig och Jonas. Det behöver inte avra blivande föräldrar utan bara vettigt folk som sagt.
Men får se om det blir nå mera folk att lära känna på föräldragruppen sen när det är dags för den.
Och imorgon så funderar jag på att färga håret, är less på att vara blond nu faktiskt.
Men får se hur mycket jag orkar och så.
Nu ska jag göra någon nytta men vi hörs senare alla läsare.
Puss och kram

Dagens klädstil!



* Mamma shorta från HM
* Mamma byxor från HM
* Guld armband och förlovningsring

Sovit gott

Inatt har jag sovit som en prinsessa, var så otroligt trött när jag la mig så jag visste knappt vad jag hette. Mamma ligger fortfarande och sover så jag passar på att skriva lite blogg för när hon vaknar så vill jag vara social med henne.
Och idag så snöar det, eller snöar och snöar det är något blött vitt som kommer ner från skyn, men det är plus grader ute så jag vet inte om man kan kalla det för snö.
Idag så vart jag hemma från jobbet för jag kände mig inge pigg när jag vaknade men jag har varit vaken sen fem men jag känner mig ändå pigg och utvilad.
Snart blir det frukost här i huset, det är det bästa på hela dagen måste jag säga.
Och min sambo jobbar 4-9 idag men det ska nog gå bra ändå, jag kan ligga i soffan och ta det lungt.
Nu ska jag runda av och knacka på hos mamma för att se om hon vill ha lite frukost eller om hon vill vänta.
Men jag uppdaterar igen på eftermiddagen när sambon har åkt till jobbet och mamma har åkt vidare.
Men ha det så bra så länge alla läsare.



Puss och kram alla läsare!

Hemma igen efter jobbet

Nu är jag hemma igen efter jobbet och har precis spenderat massa pengar på räkningarna och betalt det jag köpte på tradera. Sen har jag även lagt undan massa pengar till bebisen också. Men det är skönt när det är gjort och så har jag fortfarande pengar kvar till mig själv. Men det är en del av vuxen livet att betala räkningar och spara pengar. Och idag kommer min mamma hit från Uppsala, söta rara mamma som åker över 50 mil för att träffa mig och Jonas. :) Och så har hon med sig bebis saker och mamma kläder till mig så det blir spännande att se. Och så ska vi äta våfflor och fika. Men tyvärr så måste jag gå och lägga mig tidigt eftersom att jag jobbar imorgon igen mellan 7-4. *suck* Har egentligen ingen lust men pengar behövs och en dag går snabbt att jobba igenom bara man kommer upp ur sängen så.
Men blir kanske inte sådär jätte mycket uppdatering idag tyvärr eftersom att mamma kommer och då vill jag vara social med henne eftersom att jag inte har träffat henne sen i December. Och jag har saknat henne i massor.
Så det ska bli roligt att träffa henne igen. Nej nu ska jag ta och slänga av mig jobbar kläderna och byta om till något lite trevligare. Men ha det jätte bra alla läsare så hörs vi igen senare.
Puss och kram

glömde att lägga upp bild



Glömde att lägga upp en bild på middagen så här kommer den nu.

Nu har vi ätit och sitter och tittar på tv

Nu har vi ätit mat och det vart jätte gott, det blev pasta och falukorv gjord i ugn. Nu sitter vi och tittar på Sveriges värsta bilförare och efter det så blir det Lyxfällan. Sen så blir det en varm dusch och så ska vi krypa ner i sängen sen. Eftersom att jag ska jobba imorgon och börjar klockan sju. Sen slutar jag fyra och efter det så kommer min mamma från Uppsala. Det ska bli roligt för jag har inte träffat henne sen i julas. Och så har hon lite barnsaker med sig så det blir kul.
Men uppdaterar imorgon när jag kommer hem efter jobbet och innan mamma kommer hit. Nu ska jag mysa med katten och finaste till tv:n.
Sov så gott sen alla läsare och ha en jätte bra kväll och morgon dag.
Kram

Beställt saker från tradera!

Nu har man köpt saker till bebisen på tradera för nästan 1200kr men det var det värt. Det vart lite underlakan till sängen bäddsett, napp med inbyggd febertermometer, spjälskydd och täcke och kudde till sängen.
Så det vart vi jätte nöjd med :)
Så nu har man handlat för 2000kr till barnet den här månaden med kläderna som vi fick från HM och det som vi beställde på tradera idag. Men jag tycker det är bra att köpa sakerna lite allt eftersom.
Nu ska jag ta och börja med maten kära läsare men vi hörs lite senare.
Puss och kram!

Rörelse för fullt<3

Bebisen rör sig för fullt inne i magen, det buffrar jätte mycket. Det är en sån underbar känsla att känna sitt barn och veta att allt är bra.
Och nu är det bara fem dagar kvar till nästa ultraljud. Längtar i massor efter att få se våran bebis igen. Våran älskade där inne i magen.

Tradera är farligt

Har komnmit fram till att Tradera är en farlig sida när man är gravid och tittar på saker till bebisen. Jag vill köpa allting jag ser, det är billigt och det är så underbart gulligt.
Men hittade massa saker som jag ska köpa imorgon när jag får lön, eftersom att jag inte orkar sitta och buda så tittar jag alltid på sakerna med "köp nu pris" för då kan man vara helt säker på att man vinner auktionen.



De sakerna vill jag köpa till våran underbara bebis. Tycker dom är super söta och nappen med termometern är jätte bra att ha och så även kudden och täcken till spjälsängen.

Lycklig!

Jag hittade på katten, hon låg ute i vedboden. Men hon är vettskrämd men hemma som sagt. Super skönt nu kan man andas ut och slipper vara ledsen.
Men nu till den andra tråkiga saken att titta efter nya madrasser, eftersom att dom här troligtvis är förstöra.
Men men, får se vilket pris vi kommer undan med. För madrasser är sånt man vill ha nytt. Med tanke på att folk svettas ganska mycket när dom sover så det är trevligare om man köper nya madrasser.
Nu är det dags för att äta frukost för jag känner mig väldigt hungrig.
Och idag ska jag spendera dagen med min älskade katt, sambo och gravid mage.
Men uppdaterar till och från så n får kika in.
Ha det så bra alla läsare, kramar!

Sökande utan resultat

Har nästan inte sovit någonting i natt, har legat vaken och tänkt på den stackars katten som är ute någon stans som får ligga helt själv ute i snön och hon som inte är van att vara ute.
Sen har bebis rört sig en massa i magen men det är bara mysigt, det är som en tröst på något vis.
Letade efter katten nu på morgonen också men det syns inte till ett spår av henne. Antingen så sitter hon och trycker någon stans för hon är rädd eller så har det hänt henne något. Hoppas inte att hon är skadad eller död för den katten är verkligen som min lilla bebis. Jag vill bara att hon ska komma hem. Hur har ni läsare sovit då?
Vad ska ni göra idag?
Jag ska leta katt och sen kanske min mamma kommer ifrån Uppsala. Hon sa att hon skulle komma idag eller imorgon men det visar sig. Och sen tittade jag på Swedbanks sida igår och det var trevligt att se att man fick bra lön denna månad. Så nu blir det till att köpa lite mera bebis saker och så.
Ha det jätte bra alla läsare så hörs vi lite senare idag.
Puss och kram!

Förlåt alla läsare

Det bli en dålig uppdatering ikväll, min katt som jag verkligen tycker om som jag har haft sen hon var nyfödd 'r bortsprungen. Hon smet ut idag på eftermiddagen och nu är hon helt borta. Vet inte vadrt hon kan vara och jag håller på att bli helt hysterisk för hon är verkligen mattes katt.
Så kvällen/ natten kommer att spenderas till att leta efter henne. Jag hoppas ni har överseende med att det blir en dålig uppdatering förlåt förlåt.
Lovar att uppdatera bättre imorgon när jag är ledig.



Jag vill att min katt ska komma hem!!

En tråkig dag!

Det här har inte varit någon rolig dag, först har man jobbat 7-4 och fick 2 duschar på 55 min och en städ på 80 min efter varandra *suck* Sen har vi bestämt oss för att avliva en av våra katter för hon har börjat kissa inne. Jätte tråkigt hon har kissat ner hela våran säng idag, så vi kommer få köpa nya madrasser. Inte riktigt den utgift som vi ville ha just nu. Nog med pengar som ska ut på barnsaker och det är prio ett för oss men nu måste vi tyvärr köpa en ny madrass. Men men sånt är livet. Så hon måste tyvärr avlivas. Jätte jobbigt för mig med tanke på att våra katter är som mina bebisar men vad ska man göra?
Hur har eran dag varit då kära läsare?
Snart får vi besök av min sambos kompis Criss så det ska bli trevligt men jag får uppdatera igen när han har åkt eller lite senare.
Ha det super bra så länge alla läsare!
Kramar

Nu är jag super trött

Nu är jag så trött så att jag knappt kan hålla ögonen öppna, men det blir så när man har jobbat en hel dag. Och så vet jag att jag ska upp tidigt imorgon igen för jag jobbar 7-4 då också och sen på kvällen så får vi besök av en kompis till min sambo. Det ska bli trevligt för vi har inte sett honom på länge så det är dags nu tycker vi :)
Så tyvärr blir det inga bilder ikväll men jag hoppas ni blir nöjda ändå. Och barnet buffrar för fullt, vet inte vad bebisen har för sig men mysigt är det. Och idag är det exakt en vecka kvar tills vi ska på ultraljud igen. Jag längtar super mycket.
Och idag så satt jag på tradera och gud vad mycket fint man hittar till bebisen där, hade jag haft massor av pengar så hade jag köpt allting, men ni blivande mammor känner völ igen det där antar jag?
Men på Fredag så får jag lön så då ska jag beställa lite saker, nu när man vet att allt är bra med bebisen och så. För har man gått nästan halva tiden så tror ajg inte att vi ska ha sån otur så att det händer något med bebisen.
Och på tal om hända något med bebisen, det jag misstänkte var en urinvägsinfektion är borta så det var nog bara något tillfälligt. Så det var skönt för jag vill inte riskera barnets hälsa.
Nej nu ska jag gå upp och ta en varm dusch och hoppas på att smärtan i höften och ryggen släpper och efter det så blir det krypa ner i sängen för nu är ögonlocken super tunga och de svider rejält i ögonen.
Men jag uppdaterar imorgon när jag kommer hem efter jobbet. Jag slutar som sagt klockan fyra så ni får hålla ögonen öppna på min blogg. Ha det så bra nu alla läsare och så hörs vi imorgon.
Sov gott och dröm fina drömmar

Hemma igen efter en lång dag på jobbet

Nu är jag hemma igen efter en lång dag på jobbet, skönt måste jag säga. För den här dagen har känts extra lång. Hoppas att morgon dagen går fortare. Och när jag kom hem så såg jag att sakerna till bebisen från HM hade kommit och jag vart super glad för dom var jätte fina. Alltid lika roligt att plocka upp små bebis kläder. Nu tänker jag gå ut och njuta av solen innan den försvinner och inte bara sitta inne. Skönt med frisk luft också! Och sen efter det så blir det till att äta något för jag börjar bli hungrig, men får se vad sambon är sugen på :) Kommer att ladda upp lite bilder sen också :)
Nu önskar jag och magen er alla läsare en fortsatt trevlig eftermiddag.
Kramar

Godnatt godnatt!

Nu säger jag och magen godnatt till er alla läsare eftersom att jag ska se CSI klockan nio och sen blir det upp vid kvart i sex för att jobba klockan 7.
Men jag hoppas ni får sova så gott alla läsare och så uppdaterar jag bloggen imorgon när jag kommer hem och kanske innan jag åker till jobbet.
Puss och kram!

Jobb imorgon och så går jag in i vecka 18

Imorgon så jobbar jag och på Onsdag mellan klockan 7-16. Det ska väl inte bli sådär jätte roligt men en dag är så snabbt gjord. Sen imorgon så har jag gått 17 fulla veckor och går alltså in i vecka 18. Det känns helt underbart. Nu känner jag barnet hur det rör sig mer och mer och sen ultraljudet så känns det hela mera verkligt. Det tycker min sambo också. Det känns så underbart skönt att ha någon att dela graviditeten med. Som finns där vid min sida hela tiden. Och Jonas gör det underbart bra han är guld värd och kommer bli värdens bästa pappa.
Älskar honom och skatten i magen av hela mitt hjärta<3

Lite funderingar.

Jag har fudnerat lite och jag undrar hur det är här samhället fungerar egentligen. Jag jobbade idag och när jag jobbar så går jag runt i mjukisbyxor, stor t-shirt, inget smink och håret i en hästsvans bara. Och när jag passerade folk ute så tittade dom på mig som om jag kom ifrån yttre rymden. Men ska en ung tjej behöva sminka sig, fixa till håret och klä upp sig innan dom kan gå utanför dörren bara för att bli accepterad av samhället? Och speciellt när man ska jobba, ska man behöva springa med massa smink på sig och en jätte fin frisyr när man jobbar inom vården eller inom något annat yrke, har man inte börjat prioritera fel saker då? Är det inte viktigare att man gör det jobb man ska, och gör det bra än att arbetskamraterna tycker att man ser bra ut? Förstår inte riktigt det där. Visst kan det vara roligt att göra sig lite extra fin ibland men jag personligen orkar inte sminka mig så fort jag ska gå utanför dörren. Men jag struntar i vad andra tycker jag kör mitt egna race och vill folk tycka att jag är galen och låta bli att acceptera mig så fine! Det är faktiskt deras val.
Men jag tycker synd om de som verkligen strävar efter att bli accepterade och är så osäkra på sig själva så att de känner att de måste fixa till sig fast de bara ska till affären.
Ja det var det jag funderade på för stunden, ni läsare får gärna tycka till ni också!

vad skönt det var att vila

Nu har jag sovit några timmar och det var jätte skönt. Nu tänkte jag lägga mig och titta på tv och det blir Top chef för hela slanten. Sen så är jag jätte hungrig så jag kanske äter några nudlar innan jag och sambon ska äta kväll mat men får se. Vad gör ni läsare nu ikväll då?

Hissa eller Dissa?



Programet Ballar av stål och Parlamentet. Vad säger ni, Hissa eller Dissa?

Sen uppdatering

Hej alla läsare.
Idag blev det tyvärr en sen uppdatering för jag vart väckt imorse klockan 20 i 7 och de frågade om jag ville komma och jobba mellan 7-12. Jag hade väl egentligen inte sådär jätte stor lust men jag sa ja ändå.
Och det har gått bra, dagen har gått fort och Jonas har gjort mat som jag ska äta nu. Så gulligt av honom. Men jag måste vila idag och dricka mycket för jag tror jag har fått en urinvägsinfektion. Men har jag tur så går att kissa bort den. Och har jag inte fått bort den till på Torsdag så vänder jag mig till en läkare det första jag gör när jag vaknar. Så som sagt idag blir det vila och kanske senare om solen fortfarande är uppe gå ut och sätta sig i solen med katterna. Skönt, jag tyckte nämligen att det kändes väldigt varmt ute idag fast det bara är en 2 plus grader.
Men jag uppdaterar lite senare idag igen.
Ha det jätte bra alla läsare. Kramar

En kväll i skrattets tecken

Oj vilken kväll, först så tittade jag på Parlamentet och skrattade så jag nästan grät och efter det så tittade jag på Ballar av stål och då skrattade jag så jag nästan kissade på mig. Jag förstår inte hur de människorna som är med i det programet tänker. Som ikväll en kille som strippade på tunnelbanan och i ett köpcentrum. Hur vågar man det? Man måste nog ha väldigt bra självförtroende för att göra något sånt. Eller vad säger ni läsare?
Men jag älskar det programet, tycker att det är väldigt underhållande. Och nu ska jag och min käraste gå upp och ta en varm dusch och sen tänker jag titta på CSI som börjar 23.20, älskar det programet också som sagt.
Och efter det så blir det att krypa ner i sängen men jag uppdaterar imorgon igen kära läsare.
Ha det så jätte bra nu och godnatt och sov så gott.
Kramar

Brev till magen

Du ska veta att mamma älskar dig och att min längtan efter dig är enorm.
Jag älskar att känna hur du "buffrar" där inne och jag längtar efter att få känna dom riktiga sparkarna.
Och när pappa och jag fick se dig på skärmen under ultraljudet så var det en så stor lycka, jag kan inte låta bli att titta på bilden på dig som vi har på väggen och tycker att tiden går enormt långsamt. Jag vill ha dig i min famn och kunna känna doften av dig och pussa på dig och älska dig tills den dagen jag dör.
Snart får vi se dig igen och det ska bli helt underbart, hoppas att du inte kniper ihop benen som du gjorde förra gången. För nu vill vi veta om du är en liten pojk eller flicka, fast egentligen så spelar det ingen roll för vi kommer älska dig lika mycket i vilket fall.
Jag skriver det här brevet till dig för att du ska få läsa det sen när du är äldre och jag hoppas att du kommer uppskatta det.
Du är redan mammas ängel och jag längtar tills du kommer ut till världen.




Jag och pappa älskar dig våran lilla skatt där inne det ska du alltid komma ihåg.

Puss och kram / Din mamma

Egoist? Javisst!

Jippi solen skiner igen

Åhh vad glad jag blir nu, solen skiner igen och det har blivit varmt kan det bli bättre? Vad glad jag blev nu. Och för stunden så fick jag tillbaka orken så jag funderar på om jag skulle pyssla om våra katter lite och ta och göra dom lite vår fina. Borde klippa pälsen mellan trampdynorna lite för den är så lång, borsta dom och se om någon av dom behövs friseras. Vi har som sagt bara långhåriga katter så då får man leka frisör ibland också.
Längtar tills snön försvinner så man kan putsa fönstrena också, ser nu hur smutsiga dom är. En nackdel när solen är framme att allt smuts syns. Men man ska inte klaga för nu är nog våren här.
Nej nu ska jag springa iväg och frisera katterna lite och njuta av att känna hur bebisen buffrar där inne. Så mysigt :)

Månadens iköp!


*Förlovningsringarna
* Bebiskläderna från HM Tights, bodysar, tröjor, haklapp och strumpor
* Väggorden till sovrummet

Väggord!

Nu har jag beställt 2 stycken väggord från tradera och jag vart super nöjd. Det vart inte så farligt dyrt heller, och om det visar sig när dom kommer att det är lätt att sätta upp dom på väggen och dom fäster bra och så då kanske jag kommer att köpa flera när lönen kommer. Vill ha i vardagsrummet också men får se hur det blir.
En av dom ska sitta ovanför barnsängen och en ska sitta ovanför min och min sambos säng. Det blir nog jätte bra skulle jag tro, men det gäller bara att vi byter rum först också men det kommer det också skulle jag tro.
Jag lägger upp bilder på väggorden så ni läsare får se hur dom ser ut.




Dom väggorden blev det, men bakgrunden på den sista är inte med det blev bara så när jag förstorade den på tradera.
Men nu ska jag ta och äta lite frukt och njuta av dagen.
Men vi hörs lite senare kära läsare.
Puss och kram på er alla där ute

Hissa eller Dissa?


Hissar ni läsare vintern eller dissar ni den? Kommentera gärna med era svar!

Ny dag igen.

Hej på er alla läsare, nu har jag precis ätit en jätte god frukost full med massor av vitaminer. Min sambo har precis åkt iväg till sina föräldrar där han ska hjälpa till med veden idag men jag valde att stanna hemma och ta det lungt då jag misstänker att jag känner av foglossningen, jag ska ringa min barnmorska imorgon och fråga om jag ska köpa ett magbälte eller hur jag ska göra. Om det är någon av er läsare som har något tips på vart man köper magbälten så kommentera gärna.
Idag så består dagen av vila, jag har så ont i ryggen så jag tar mig knappt upp ur sängen och då är det ingen idé att springa runt. Idag försvann vårkänslorna igen eftersom att det är minus grader, när ska det här ta slut? Ska vi ha vinter ända fram tills i Augusti?
Nu är jag less på att se vitt färg på marken nu vill jag se lite grönt.
Vad ska ni läsare hitta på att göra idag då?
Nu ska jag runda av och slänga på mig lite hemma kläder men jag uppdaterar igen lite senare. Ha det så bra alla läsare.
Kramar

Frukost full med vitaminer

Reklam i filmen

Snart är filmen den Gröna milen slut men det är reklam just nu så jag passar på att slänga in ett inlägg medans jag ändå har ögonen öppna. Nu är jag bra trött så jag lovar att jag ska svara på alla kommentarer jag har fåt timorgon när jag vaknar för just nu orkar jag inte svara på några kommentarer. Men jag tror ni som har kommenterat överlever :)
Jag hoppas ni får sova gott alla läsare för det ska jag göra  alla fall när filmen är slut :)
Ha det bra så hörs vi imorgon igen.
Puss och Kram!
Godnatt

Jag vill ha!



Hiss eller diss vad säger ni läsare?

Det var det lilla roliga.

Så nu har vi tittat färdigt på Wipeout och så roligt kan jag inte påstå att det är men ett skratt eller två hörde man nog från mig vid vissa tillfällen. Snart så börjar Den gröna milen, det ska bli roligt att se den filmen igen för det var ett tag sen jag såg den. Eller roligt är kanske fel ord med tanke på att filmen är ganska sorlig i sig men ni förstår vad jag menar.
Nu ska vi snart äta lite middag, det blir pasta carbonara idag. Mums säger jag bara :)
Sen efter den gröna milen så blir det till att krypa ner i sängen för jag börjar redan bli tröttm Men det blir ett till inlägg idag innan jag somnar skulle jag tro.
Har märkt att det är fler och fler som kommenterar vilket är väldigt roligt, tack för det. Det gör bloggen mera levande på något vis tycker jag.
Ha det så bra så länge så hörs vi sen igen alla läsare.
Kram

Nu Wipeout

Nu ska jag sätta mig och titta på Wipeout men ishockeyn drar ut på tiden. Men blir man förvånad sporten tar alltid över allting tycker jag. Men på tal om Wipeout, det är inte jag som tycker om det programet utan min sambo men jag får titta för hans skull. Han brukar stå ut att se alla program som jag vill se som han inte finner ett dugg intresant. Idag upptäckte jag att jag måste köpa nya BH:ar, har tydligen bara en som sitter ganska bra och alla andra är för små *suck* Förstår inte det växer som ogräs nu får det vara bra tycker jag. Och hormonerna spelar in idag så jag får gråt attacker till och från, tycker enormt synd om min sambo. Men som tur är så förstår han varför jag är som jag är. Får se hur mycket jag gråter till filmen "Den gröna milen" som visas på tv 6 ikväll klockan 9. Jag gråter alltid till den filmen men nu blir det nog mycket värre skulle jag tro.
Nu verkar det som att sporten börjar ta slut så jag ska mysa lite med sambon och titta på det där meningslösa programet. Men har jag tur så kanske jag börjar tycka om det, man vet aldrig.
Men uppdaterar igen lite senare kära läsare. Ha det jätte bra så länge.
Kramar

Vårmys ute i solen!


Svar på frågorna från frågestunden.

Fråga: Var bebisen planerad?

Svar: Nej bebisen var inte direkt planerad, men vi vart glada över att jag var gravid men det var något som bara hände och som bara blev. Men valet att behålla barnet var en självklarhet för oss.

Fråga: Hur länge har du och din sambo varit tillsammans?

Svar:  Jag och min sambo har varit tillsammans i ett halv år snart och vi trivs jätte bra ihop. Vi är som sagt förlovade, bor i hus och väntar vårat första barn. Och allting känns jätte rätt. Jag har hittat min själsfrände.

Fråga:  Har du någon favoritblogg att tipsa om?

Svar: Oj bra fråga, just nu så följer jag många olika mamma och blivande mamma bloggar via bloglovin jag kan lägga ut en lista på några av de bloggar jag följer senare idag. Men det är det som lockar just nu för jag vill gärna prata med mammor/ blivande mammor och dela erfarenheter och så. Det tycker jag är roligt och givande för min del.

Magbild vecka 17






Nu får ni magbilder från den här veckan och för er som inte har läst det jag skrev om ultraljudet och funderar på varför jag lägger upp vecka 17 igen så vart jag flyttad två veckor bakåt på ultraljudet så det är därför. Veckorna som står i tidigare inlägg stämmer inte.

Hej på er alla läsare!

Hej och godmorgon alla läsare, jag vill börja med att tacka så mycket för hjälpen med samkråd igår :) De flestade svarade mörkt och jag själv vill ha tillbaka det mörka håret så det lutar mest åt det hållet. Har ni sovit bra i natt alla läsare? Jag har sovit si sådär, min onda rygg håller på att bråkar med mig sen har jag även jätte ont i höften men nu ska vi inte göra det här till någon klago blogg roligare än så kan vi ha tycker jag.
Idag så lyser solen ute, skönt att se man blir mycket gladare av det. Men det är fortfarande minus grader och massa snö ute så våren känns långt bort tråkigt nog. Nu ligger jag här i sängen och väntar på att min sambo ska komma in med frukost till mig, han skämmer bort mig han.





Så nu kom frukosten så nu ska jag ta och runda av. Men jag uppdaterar igen sen lite senare.
Ha det bra så länge alla läsare.
Puss och kram

Solsidan, Dusch och sen sova.

Så ser mina planer för kvällen ut. Ska mysa lite i soffan framför tv:n med finaste och titta på Solsidan och när det slutar klockan tio så blir det en varm och skön dusch och sist men inte minst så blir det att krypa ner i sängen och sova. Hoppas att den varma duschen kan få mitt rygg onda att släppa, har fått jätte ont i ryggen på sista tiden jag håller på att bli tokig. Men inte mycket att göra åt förutom att vila och ta det lungt och be sambon att massera.
Och imorgon så ska vi ta en sov morgon som vi tycker vi är förtjänta av och senare under dagen så blir det nog städ. Men det kommer ni i vilket fall få en uppdatering på imorgon.
Men ni får ha en jätte bra kväll alla läsare så hörs vi imorgon.
Puss och Kram!

Behöver verkligen er läsares hjälp!



Jag är väldigt sugen på att färga håret mörkt igen, vad säger ni läsare passar jag bäst i mörkt eller ljust?
Behöver verkligen er läsares hjälp nu så snälla kommentera!

Våra underbara katter

Fick en fråga om jag hade några bilder på våra katter och visst har jag det.






Det är våra älskade katter. Sumo är minst sen Diva och älst är Skrållan!

Hormonerna som spökar?

Undra om det är hormonerna som spökar? Jag känner mig allmänt nere idag, har ingen lust med något och stör mig på det mesta. Känns som att det borde vara hormonerna kan inte tänka mig att det kan vara något annat.
Jag är så less på att springa och kissa hela tiden, jag tycker inte att jag gör något annat än att springa upp och ner i trappen för att gå på toa och kissa.*suck* Men det hör till graviditeten och att vara gravid är en sån underbar känsla. Att veta att det är en del av mig och en del av min älskade Jonas i min mage som håller på att växa och bli en egen liten person.
Och jag längtar så mycket tills jag börjar få en fin gravid mage för nu känner jag mig som något konstigt mellan ting, jag har ingen mens och ingen riktig gravid mage så att det verkligen syns att det är en liten bebis där inne. Men är bara i vecka 17 än så det kommer väl. Nu måste jag springa iväg och kissa och sen måste jag ta något att äta känner jag för jag börjar bli hungrig igen. Det måste vara en hungrig liten krabbat där inne. Men jag uppdaterar igen senare och då kanske jag är på bättre humör också.

Tidsfördriv

Har nyss pratat med min chef fast hon hade inte så mycket att säga. Hon ville påminna mig om att jag jobbar på Onsdag och Torsdag nästa vecka, vilket jag redan visste men det var snällt av henne ändå. Sen har jag suttit och tittat igenom lite bloggar och jag har kommit fram till tanken att jag kanske borde införskaffa mig en volumaster för att få min frisyr lite mera levande. Sen så vill jag verkligen färga håret mörkt så det ska jag göra sen när lönen har kommit. Roligare än så har jag inte haft sen jag skrev förra inlägget. Ni får säga till om ni tycker att det är något som fattas i min blogg om det är något ni vill veta eller så.
Nej nu ska jag springa vidare men ha det bra så hörs vi.
Puss

Berättelsen om när vi plussade

Har funderat i några dagar nu om jag borde skriva ner berättelsen om när vi plussade, tänkt att ni läsare kanske är intresserade av hur det gick till och när det var och så.
Så här kommer den fina lilla berättelsen som kommer att förändra våra liv helt.
Allt började den 18 December 2009, jag hade mått halv konstigt i någon vecka och min mens var nästan tre veckor sen och brösten ömmade så jag trodde att jag skulle dö. Så jag kom fram till att jag borde göra ett test så jag gjorde ett test och väntade i fem minuter som det stod att man skulle göra. Men jag kunde inte se något plus så jag gick ner och kastade testet i soporna och så pratade vi inte mer om det sen. Men dagen efter så satte sig min sambo på sängen och tittade på mig, jag tyckte att han såg fundersam ut så jag frågade om det var något speciellt han tänkte på och han sa: Om du var gravid skulle du berätta det för mig då? Och jag sa att det är klart att jag skulle göra det. Och då berättade han att han hade hittat testet utan för sopkorgen för jag hade råkat kastat det utanför. Och han hade tittat på det och sett att det visade ett svagt plus. Jag vart förvånad och sa det åt honom att jag var helt säker på att jag inte var gravid och att han måste ha sett fel. Men han var helt säker så jag bad honom att ta fram testet och där var det ett svag plus.
Men jag tänkte att det kanske hade blivit så eftersom att det hade legat i soporna och man ska inte lita på det en halvtimme efter att man har gjort testet för då kan det visa fel.
Så jag lovade honom att jag skulle göra ett nytt test. Och den 21 December så skulle jag åka iväg till några bekanta så jag passade på att köpa ett test samma dag. Och den 22 December så gjorde jag testet vid ungefär klockan 10.15, jag hade hållt mig hela natten och hela morgonen så för att vara helt säker så kissade jag i ett provrör och tog tid på 70 sekunder med mobilen för att testet inte skulle vara i urinet för länge. Sen la jag testet plant på golvet och jag kunde inte låta bli att sitta och titta på det och jag kommer ihåg att jag var så nervös så jag hade hjärtklappning och vågade knappt andas. Och efter bara några sekunder så kom ordet "gravid" fram på testet, jag tänkte att det kommer nog att ändra sig så jag gick ut från badrummet och lät testet ligga medans jag gjorde en kopp kaffe och rökte en cigarett. Sen gick jag in och tittade igen och då hade det ändrat sig till "gravid 1-2 " och då insåg jag att jag faktiskt var gravid. Testet jag använde var ett Clear blue digitalt test för extra säkerhet på reslutatet.
Så det var så det gick till när vi plussade.

trött och vill inte gå upp

Idag känner jag mig trött och vill inte kliva upp ur sängen, vill bara dra täcket över huvudet och sova vidare. Jag verkligen hatar dom dagarna.  Men jag vet att även fast jag inte ska upp och jobba så kan jag inte ligga här för då får jag ingenting gjort så det är lika bra att gå upp.
Min sambo jobbar 7-4 idag och jag vet inte riktigt vad jag ska underhålla mig med. Jag kanske borde sätta mig ner och fundera på vad jag behöver handla hem från Birsta, ett köpcentrum som ligger några mil härifrån. För nästa Fredag så kommer faktiskt lönen så då tänkte jag köpa hem lite saker åt mig själv och även till barnet.
Sen har jag blivit så duktig så att jag har börjat spara massa pengar, eller massa och massa kanske är fel ord men varje gång jag har fått pengar in på kontot så har jag lagt undan av de pengarna till barnet.
Och idag så har jag inte rökt på 15 dagar, jag är så stolt över mig själv. Visst det kanske inte låter så mycket men man måste börja någonstans. Så nu är min vardag en rökfri vardag och det känns jätte skönt. Att sluta röka är det bästa val jag någonsin har gjort både för mig själv och för bebisen.
Nu ska  jag ta och runda av och försöka komma upp ur sängen så att jag får i mig lite frukost, men vi hörs lite senare alla läsare. Och på tal om det så funderar jag på att börja videoblogga, vad tycker ni läsare om det? Är det en bra eller dålig idé?
Ha det jätte bra så länge alla läsare så hörs vi.

Vi tar en frågestund också!


Passa på att fråga nu har ni chansen, Fråga saker som har med graviditeten, min vardag eller mitt kärleks liv att göra. Ni får fråga vad ni vill och jag lovar att jag ska svara så bra och ärligt som möjligt

Tv-tittande

Nu har jag precis tittat klart på Lyxfällan och det var spännande som vanligt men nu känner jag att John Blund kommer smygandes. Jag blir bara tröttare och tröttare. Så nu är det dags att runda av bloggandet för idag och lämna alla er underbara läsare för kvällen.
Blir så glad över alla fina kommentarer som jag får och för alla som följer min blogg. Det är så roligt och man känner sig väldigt speciell. Tänk att det finns någon som vill följa min vardag, vad roligt. Det är väldigt roligt för mig att få dela med mig av min resa under graviditeten och jag hoppas att det är givande för er att läsa min blogg. Men nu ska jag ta och titta lite på Gordon på 5an och sen blir det att lägga mig och sova.
Men jag uppdaterar bloggen imorgon igen när jag vaknar men tills dess så får jag önska er en god kväll och jag hoppas att ni får sova så gott och tittar in på min blogg imorgon igen.
Sov gott alla underbara läsare

Jag har tråkigt

Jag har tråkigt och vet inte hur jag ska få tiden att gå, har ni läsare några tips?
Tacksam för svar underbara läsare

Det ska ses.


* 17.00 - Top chef TV 3
* 18.00 Cops TV 6
* 18.30 Seinfeld TV 6
*19.00 Simpsons TV 6
* 19.30 Halv åtta hos mig TV 4
*20.00 Sveriges värsta bilförare TV 4
*21.00 Lyxfällan TV 3
*23.00 CSI TV 5 ( Om jag är vaken )

En soffpotatis...

Så känner jag mig just nu, vet inte riktigt vad det är för fel men jag mår inte sådär jätte bra. Jag känner mig trött och sliten. Jag hoppas på att det går över. Just nu så ligger jag på soffan och tittar på tv och vilar.
Vi har i alla fall varit till min sambos moster och hans mamma var där också, vi berättade om förlovningen och de vart glada för våran skull och tyckte att ringarna var jätte fina. Så det var skönt att dom tog det bra, vi bjöd på tårta och så drack vi kaffe och sen så vart det en promenad på en timme med hundarna.
Efter att vi hade varit ut med hundarna så var det dags att åka hem eftersom att sambon ska jobba idag mellan fyra och nio så han åkte iväg till jobbet nyss. Men innan vi åkte hem så fuskade vi och köpte mat på Frasses som vi åt. Gott var det men jag mår konstigt som sagt så jag ångrar att jag åt så mycket. Och nu tänker jag ligga här i soffan och titta på tv tills jag mår bättre och så har jag datorn här på bordet också så jag behöver inte röra mig nå mycket alls.
Nu tar vi en liten ego stund där jag lägger upp två bilder på mig eftersom att det var ett tag sen jag la upp några bilder på mig.



Nu ska jag titta vidare på tv och vila lite och hoppas på att jag blir bättre. Men jag uppdaterar om ett tag igen så jag hoppas att ni håller koll på min blogg.
På återseende alla läsare.
Kram

Tack så mycket alla läsare!


Dags att släppa den stora nyheten!

Nu ska vi snart åka iväg till min sambos moster och träffa henne och hans mamma som också är där. Och så ska vi köpa med oss en tårta och sen släppa den stora nyheten om att vi har förlovat oss och visa upp ringarna. Jag hoppas att dom tar det bra och blir glada för våran skull men det tror jag att dom sak bli. Sen om vi känner för det så ska vi även gå ut och gå med hundarna med det visar sig om vi har lust eller inte.
Så jag uppdaterar sen igen när jag kommer hem så håll ögonen öppna.
Ha det super bra så länge.
Kram

Min goda frukost


Kan det vara sant är våren här nu?

Idag så är det plus grader ute så jag funderar på om det kan vara sant att det är så att våren är här nu? För sist det var varmt så vart det bara i några dagar och sen vart det kallt igen så vågar man hoppas den här gången? Aja det visar sig. Idag så ska vi förbi min sambos moster för hans mamma skulle vara där också så vi tänkte dricka en kopp kaffe där och visa upp ringarna för dom :) Det kommer bli roligt att se deras reaktioner eftersom att vi valde att hålla det hemligt för alla tills vi hade satt på oss ringarna och som sagt dom vet inte om det än. Men det kan inte bli en så stor sak av det tycker jag med tanke på att dom tog det väldigt bra när min sambo berättade att jag var gravid.
Sen vet jag inte riktigt vad jag ska ta och hitta på att göra idag för sambon jobbar 4-9. Men jag kommer nog på något att göra. Vad ska ni läsare göra idag då?
Nej nu är det dags för frukost, det bästa på dagen enligt mig :)
Uppdaterar igen lite senare mina kära läsare, ha det bra så länge.
Puss och kram

Fuskbyggarna

Nu är det dags för att titta på fuskbyggarna och efter det så blir det en varm dusch. Tack för alla fina gratulationer till förlovningen jätte roligt :)
Efter duschen så tänker jag gå och lägga mig för jag är jätte trött. Men uppdaterar bloggen så fort jag vaknar imorgon. Hoppas att ni läsare får sova så gott sen och får ha en jätte bra kväll.
Så hörs vi imorgon och håll koll på min blogg så att ni inte missar något inlägg. Eller bäst av allt följ den via bloglovin :)
Ha det så bra nu godnatt och sov så gott. Puss och kram!

Alltid lika roligt (:



Jag blir alltid lika glad av att se att jag ligger på bubblar listan. Och idag var det på 2:a plats :D roligt att se tack så mycket för att ni läser och följer min blogg.

Hissa eller Dissa?

Programet CSI, CSI NY och CSI Miami. Vad säger ni kära läsare hiss eller diss?

Vi tar vårt förhållande ett steg längre!




Idag så förlovade jag och min sambo oss. Jag är så lycklig och den kärlek jag känner går inte att beskriva med ord.

Kan bara säga att: Jonas Fredriksson jag älskar dig mest av allt på hela jorden och min kärlek till dig är evig. Jag längtar jätte mycket tills våran bebis kommer och vi får våran egna lilla familj.

Nu har vi varit och handlat

Nu har vi varit och handlat massa god fruk, kaffe och lite annat smått och gott. Köpte även ett halsband till den minsta katten och lite katt godis som verkade uppskattas.
Så listan på dagens sysslor börjar att minska. Nu är det bara matlagningen kvar och mysa i tv soffan men det tar vi senare ikväll. Jag funderar på att låna hem Jonas mosters hund och ta en promenad med den men jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag vill göra än men ni märker väl. Nu ska jag ta och följa med min minsta katt ut för första gången och se hur hon hanterar det men jag uppdaterar igen lite senare.





Katt sakerna som jag köpte hem idag. Men ha det så bra alla läsare så hörs vi lite senare idag :)
Kram

sysslorna


* Ringa min chef
* Umgås med finaste
* Laga mat
* Slappa framför tv:n
* Göra en ny header till bloggen
* Fundera vad som ska inhandlas till bebisen nästa gång
* Åka och handla
* Köpa ett halsband till den minsta katten

Frukost



Solen skiner och jag har nyss vaknat

Nu har man vaknat till liv och solen skiner ute, skönt men det är -10 grader. *suck* När ska våren komma?
I natt har jag sovit jätte bra men vart väckt klockan åtta vilket inte uppskattas så jag har varit vaken sen dess. Så snart är det dags för att äta lite frukost och sen får vi se vilka äventyr dagen har att erbjuda idag. Vet inte riktigt hur dagen ser ut idag men det kan vara skönt att ta det som det kommer också.
Hur har ni läsare sovit i natt då?
Kom på att jag tyvärr glömde att skriva ett inlägg igår innan jag somnade och det ber jag om ursäkt för men jag var så trött.
Men så kan det vara ibland, men idag blir det mera uppdateringar än igår i alla fall. Så nu vet ni det kära läsare så håll ett öga på bloggen under dagen.
Nej nu ska jag ta och fundera på vad jag vill ha till frukost men vi hörs lite senare idag alla läsare.
Kramar

Beställde till våran lilla skatt

Jag kunde inte låta bli nu när vi har varit på ultraljudet och sett så att allt är bra med bebisen så jag beställde lite kläder som jag tyckte var ur gulliga.



Som sagt jag kunde bara inte låta bli så paketet är redo att hämtas ut i slutet av Mars. :)

Ultraljud <3

Nu har vi varit på ultraljudet och allting såg bra ut. Men jag vart flyttad från 18+4 till 16+0 så det med veckorna som jag har skrivit tidigare här i bloggen stämmer inte. Så vi ska tillbaka om två veckor igen för att se så att barnet växer som det ska. Men som sagt det var mycket fostervatten och det fanns inga missbildningar på barnet och hjärtat slog som det skulle. Och det viktigaste av allt när man har tvillingar i släkten det var bara en så det var skönt. Men tyvärr så kunde de inte se något kön för våran lilla skatt knep ihop benen för fullt. Men det var jätte mysigt att se hur bebisen låg där inne och vinkade, slog kullebyttor och sög på tummen. Så underbart att veta att allt var som det skulle och att det verkligen finns något där inne. Så nu börjar det bli mera verkligt.
Och barnmorskan var så snäll så att de bilder vi fick idag behövde vi inte betala för men nästa gång ska vi betala för de bilder som vi får då.








 
Så ser våran lilla skatt ut nu 16+0 så får se om det är någon skillnad om 2 veckor. Men som sagt vi är super lyckliga över att vi ska bli föräldrar.
Nu ska jag ta och äta lite och sen titta lite på tv men jag uppdaterar igen innan jag går och lägger mig.
Kram

Idag är det Dagen med stort "D"

Idag ska vi på ultraljud, ska bli så roligt att få se den lilla där inne och jag hoppas på att allt är som det ska och att de kan se vad det är för kön. Så det blir tyvärr inte något jätte långt inlägg idag eftersom att vi ska åka iväg vid halv nio. Sen vet jag inte när vi kommer hem igen men det blir väl någon gång på eftermiddagen eller kvällen eftersom att vi ska hälsa på svärföräldrarna efter ultraljudet. Men jag uppdaterar så fort jag har kommit hem med lite bilder och skriver hur det har gått med allt och så. Åhh jag är så nyfiken och längtar så mycket men ändå så är jag nervös. Men det kommer nog att gå bra. Nu ska jag äta lite frukost sen slänga på mig lite kläder och lite smink i all hast.
Ha det så bra alla mina läsare så hörs vi senare idag och snälla ni önska mig lycka till :)
Puss och kram!

Nu har vi ätit

Nu har vi precis ätit klart och jag vart jätte nöjd med maten. Det blev mosaka ( stavning ? ) Men det är skivad potatis och på det har man på köttfärs som är kryddad med taco krydda, sen på med riven ost och matlagnings grädde och så in i ugnen på ca 175-200 grader i 25- 30 min. Jätte mumsigt tycker både jag och sambon och det bästa av allt är att det är lätt, billig och snabb mat att göra.
Nu efter det här inlägget så ska jag ta och hoppa in i duschen och sen blir det CSI klockan 9. Älskar det programet och efter det så ska jag och sambon krypa ner i sängen eftersom att vi ska på ultraljudet imorgon och har tid klockan 10. Så vi lär åka hemifrån vid halv 9, 9 eftersom att det inte är här i Kramfors utan i Sollefteå.
Jag längtar så mycket efter att få se den lilla men är också nervös. Jag har hunnit tänka hur många konstiga tankar som hellst idag, jag tänker på att barnet kanske är dött i magen eller att jag aldrig har varit gravid att testet bara visade plus ändå eller att det ska vara något annat fel på barnet. Men jag tror att allt är bra men tankarna finns ändå. Men det släpper imorgon och vi får hålla tummarna på att allt är som det ska.
Och som sagt vi ska försöka titta könet också, hoppas på att det syns för vi vill verkligen veta om det är en liten pojke eller flicka.
Sen efter ultraljudet så ska vi förbi svärföräldrarna så imorgon kommer det vara långt emellan inläggen. Jag ska försöka hinna skriva ett inlägg innan vi åker iväg och sen uppdaterar jag igen när vi kommer hem .
Men håll tummarna för oss och om ni vill se bilder från ultraljudet och förhoppningsvis kunna få veta om vi väntar en pojke eller flicka så håll ögonen på min blogg imorgon.
Ha det bra så länge alla läsare och sov så gott.
Här får ni lite bilder på den goda maten också :)
Kramar 



Rent och fint

Nu har jag precis städat färdigt och det vart så bra så. Det som är tråkigt bara är att det töar ute och våra katter tror att vi har sväng dörrar och springer ut och in så de drar in en massa lera. Men det är ett fint tecken på att nu är det vår. Nu ligger jag och väntar på att Jonas ska komma hem så att jag kan börja med maten. För jag kan inte börja med den nu eftersom att det fattas massa saker som han ska handla med sig innan han kommer hem. Men sen så blir det matlagning för hela slanten.
Och när maten är klar så belägrar jag soffan och sitter där och äter maten och tittar på tv. Det ska bli så underbart skönt att få sätta sig ner och varva ner inför imorgon.
Men nu ska jag ta och koka lite kaffe innan sambon kommer hem men ha det jätte bra alla läsare så hörs vi senare ikväll igen efter att jag har lagat mat och så.
kram på er alla!

Barbiedoll goes Crazy!

Jag springer runt och städar för fullt men mitt i städandet så fick jag en impuls att jag skulle ta lite tokiga/ galna bilder. Så jag lägger upp några av dom :)








Så roligt har jag när jag städar, och nu ska jag ta och bädda rent i sängen. Men jag hoppas ni ska tycka om bilderna. Jag personligen gillar bilden som är högst upp.
Jag är en sån person som man antingen älskar personligheten hos eller så hatar man den.
Men ha det så bra nu alla läsare så hörs vi lite senare efter att jag har städat färdigt.
Kram