LOVE, LOVE, LOVE! ♥

Detta inlägg är lösenordsskyddat.
Du måste ha lösenord för att kunna läsa detta inlägg

jag borde egentligen inte

Fick en lustig liten kommentar för någon dag sen och egentligen så borde jag mig inte bry mig om det men jag kan inte låta bli för det är så skrattretande på något vis även om det kanske var snällt menat ( vilket jag inte tror då det kändes mera som en pik ). Kommentaren kom från Jonas "fd svärmor" som hon själv kallar sig och hon skrev: Hej! Helt otroligt av en kille som inte ens ville bli pappa ett stort grattis.
Kan bara inte låta bli att känna mig lite speciell eftersom att jag tydligen är så intressant så att man måste följa min blogg och min vardag. Men det lustiga i kommentaren är att hon troligen menar på att han inte ville ha barn med sitt ex ( Nämner inga namn då jag inte vill peka ut någon i min blogg och inte känner att jag har så mycket med den personen att göra så det är inte nödvändigt )och det är väl ändå ingenting som jag kan göra något åt.
Och som Jonas själv säger så är det ganska viktigt vem personen man skaffar barn med är. Och varför han nu inte ville skaffa barn med sitt ex det vet jag ingenting om och tänker inte fördjupa mig i det heller. Men jag tycker inte att kommentaren var nödvändig eftersom att jag inte känner personen och faktisk inte bryr mig ett dugg om att han inte ville ha barn med sitt ex.
Och nu är det så att vi är super lyckliga över våran lilla Moa och Jonas är en helt fantastisk pappa och vi ångrar oss inte en enda sekund för våran lilla Moa är det bästa som har hänt oss!

Jaja nog om det nu men vi har jag fått det sagt i alla fall och är det någon som känner sig utpekad eller illa bemött ja då får dom ta det med mig i såna fall antingen genom att höra av sig i en kommentar här eller skicka ett mail.

BILDBOMB!

Detta inlägg är lösenordsskyddat.
Du måste ha lösenord för att kunna läsa detta inlägg

7 veckor idag♥

Detta inlägg är lösenordsskyddat.
Du måste ha lösenord för att kunna läsa detta inlägg

Imorgon fyller man 20!

Tänk så mycket som har hänt på 20 år, man har tagit studenten, flyttat in i hus, förlovat mig med världens finaste kille och blivit mamma till världens underbaraste tjej. Och många år har vi framför oss tillsammans. Det ska bli helt underbart att få fira min 20-års dag som mamma till Moa och sambo till pappa Jonas. Just nu så älskar jag mitt liv så otroligt mycket. Jag är den lyckligaste som finns på den här jorden och så fort jag ser Moa och Jonas så blir jag helt varm i kroppen. Min underbara lilla familj, min egna familj. Jag blir helt tårögd när jag tänker på hur fin familj jag har.

Bilden är lösenordsskyddad.
Mor och dotter♥

Nu har hon ett konto :)

Detta inlägg är lösenordsskyddat.
Du måste ha lösenord för att kunna läsa detta inlägg

En övertrött dotter!

Ja nu har man varit vaken i över 36 timmar i sträck och Moa är övertrött och vill inte somna. Jag älskar min dotter mest av allt på hela jorden men ibland är det tufft att vara mamma och speciellt när man har en dotter som har fått min envishet. Men jag hoppas på att hon somnar snart så att man kan få sova lite i natt så man blir människa igen för just nu känns det som att jag har fötterna upp och huvudet ner. Men sambon jobbar på att söva henne, tur att man har en sån snäll pojkvän som avlöser en fast han har jobbat hela kvällen. Jag är väldigt lyckligt lottad som har en sån underbar familj som jag har♥

Lilltjejen börjar bli stor!

Detta inlägg är lösenordsskyddat.
Du måste ha lösenord för att kunna läsa detta inlägg

Att sova eller att inte sova?

Nu ligger lillan och sover sött i sin vagn ute i hallen och jag känner mig trött och sliten efter en morgon med mycket skrik pga av magont. Tycker så synd om våran lilla älskling men det verkar gå åt det bättre nu i alla fall. Nu på eftermiddagen / kvällen så har hon inte alls verkat ha lika ont som på morgonen. Lättad! Men nu funderar jag på om jag ska lägga mig och vila och kanske sova lite eller om jag ska ställa mig och diska. Det är så mycket som jag känner att jag borde göra som inte hinns med när Moa är vaken men vet att jag även borde vila då man kanske inte får någon sömn i natt. Det är stressigt att vara små barns mamma vill jag lova men helt underbart. Är så lycklig över våran lilla tjej.
Och imorgon så bär det av mot Sollefteå för att gå på hösmarknad, mysfaktorn är hög.
Nej nu har jag inte tid att sitta här vid dumburken nå mera för nu ska jag ta tag i disken innan Moa vaknar och det är dax för mat.

Promenad med vagnen

Gaser i magen eller kolik? "/

Börjar bli lite orolig för lillan nu, i två dagar så har hon skrikit hur mycket som hellst och vi har prövat med allt. Vi byter blöja, matar, vankar runt med henne, masserar magen och ger napp men ingenting hjälper. Funderar på om hon har riktiga gaser i magen för hon fiser mycket (vilket är bra så det kommer ut ) och att det är det som gör ont och att det är därför hon skriker och är ledsen. Eller kanske börjar hon få kolik? Men jag tycker hon skriker lite för lite för att det skulle vara början på det, för hon sover ju på nätterna och så. Men vi ska köpa hem droppar som är mot magknip från apoteket idag och hoppas på att det blir bättre av dom.
Lilla hjärtat, jag tycker så synd om henne och lider verkligen med henne. Hoppas hon slipper ha ont snart för mamma hjärtat blöder just nu.
Jag älskar våran lilla Moa så mycket och vill verkligen inte att hon ska ha ont♥