29/4

Nu sitter jag och väntar på att få gå till bussen. Jag ska gå om en kvart ungefär. Sen bär det av till gävle med den bussen, å sen blir det tåg vidare till Uppsala, och när jag kommer dit så ska jag fika med min mamma å sen så ska vi till bussen som åker till Stockholm och därifrån tar vi båten till Finland. Kommer nog bli en skit trevlig kryssning tror jag. Men jag uppskattar inte de nya reglerna om att man bara får ta igenom en limpa cigg genom tullen men det ska nog lösa sig skulle jag tro, allt går bara man vill :)
Fan vad tråkigt väder det vart idag då, regn å grå himmel ja som ville ha sol å varmt. men aja vädret kanske är bättre på andra sidan havet vem vet ;) hehe.
Nu sitter man och lyssnar på Nomy-cocaine har kärat ner mig i den låten totalt, tror jag har lyssnat på den 2 dagar i sträck nu ja.
Och igår så var jag och hämtade min dator hos en kompis som har fixat den åt mig, tack så hemskt mycket. :)
Nu funkar den precis som den ska, det gäller bara att man är lite teknisk och vet vad man sysslar med. Det vart en om installation av datorn, lite uppdateringar, fick word programen installerade, ett nytt anti virus program och internet fungerande. :) tack ännu en gång :)
Fan vad trött jag känner mig då men man ska inte klaga vad blir bättre av det? :P  man får se det från den ljusa sidan snart sitter jag på en båt och äter god mat å umgås med min underbara släkt :)
Men jag tycker att tiden går lite långsamt, sitter å tittar på klockan, lyssnar på musik å dricker mina power king. man lär ju vara pigg på båten så man inte somnar :)  haha
Kommer ha mobilerna avstängda på båten så att det inte går åt en massa pengar på att skicka sms eller så, så att alla vet som skickar sms till mig så ni undrar varför inte får nå svar för annars brukar ja vara väldigt duktig på att svara på sms ;)
Fan ja kommer sakna svenska sidan :P hehe . Ne nu låter det ju som att jag ska flytta till Finland å så illa är det ju inte ;)
Haha gud vad man kan svamla i sin blogg då, nu ska ja ta och börja göra mig i ordning så jag inte missar den här bussen. ja skulle tydligen f sällskap på bussen av en kompis som ska till Gävle så det blir trevligt att få lite sällskap så jag slipper sitta själv..
Men sopm sagt jag nås på mobilen fram till klockan 18.00 idag för då avgår båten :)

Ha det så bra alla som läser min blogg.

Puss å kram / barbiedoll

28/4

Springer runt å packar lite saker eftersom att jag ska åka båt imorn. Det kommer nog bli skit kul tror ja.
Å snart e det sista April fan vad tiden går fort.
Idag e ja på bra humör faktiskt, solen skiner och livet leker.
Sen så har jag ju mina underbara vänner i min omgivning.
Vet inte vad ja ska hitta på nu får väl ta och titta på lite tv å vara social med folket på msn.
Fast egentligen så vill jag gå ut å gå men det e fan inge kul att gå ut och gå själv men aja det löser sig. :)
kanske borde hålla på med naturkunskapen också?
Men vettefan om jag känner för att sitta med det nu när det e så fint väder ;P
Men som sagt kommer inte skriva nå i min blogg imorn eller på Torsdag men det kanske är värt att vänta på :P
Kommer att komma upp lite bilder från båten sen å :D

Nu har jag bestämt mig nu ska jag bli den där glada flummiga jessi igen. Nu tänker jag lägga allt gammal skit bakom mig oich bara vara jag :) E less på att sitta å må dåligt så nu ska jag resa mig upp, slå bort dammet från kläderna och räta på ryggen. Känns så skönt att få vara glad igen och nu ska det förbli så också, Inget kan knäcka mig nu. :)

Tack för stödet från alla mina underbara vänner ni vet vilka ni är<3  tack för att ni har funnits för mig dag som natt vad det än har varit, och tagit hand om mig när jag har mått dåligt :) ni har hjälpt mig super mycket å jag e skyldig er allt i världen för det<3<3


Vår







Det e vår å sol fan vad skönt, tur att man bli på lite bättre humör av solen å alla trevliga vänner :D

24/4

Det finns inga ord och det finns ingen ork. men kroppen håller på att ge upp, det finns ingen energi och ingen näring.
Kan inte sova, kan inte äta vet inte vad jag ska göra..
Jag vill bara få må bra och slippa all ångest och smärta inombords. Det känns som att hur jag än gör så blir det bara fel.
Jag orkar inte hur mycket mera som hellst, känner att jag bara vill lägga mig nera och ge upp, bara få sluta ögonen och få somna in.
Alla säger åt mig att kämpa på men vad gör man om man vill kämpa i huvudet och kroppen ger upp?
Jag styr inte längre över min kropp och mitt mående och hur jag än försöker så kan jag inte få tillbaka makten över min kropp.
Förstår inte vad som har hänt och kommer nog aldrig att kunna förstå, jag försöker blunda och finna orsaken till mitt mående men det går inte.
Det känns som att jag famlar i mörkret och kan inte hitta ut. Jag går i en mörk skog och kommer till en korsning och min hjärna säger ta höger och kroppen säger vänster men ändå så står jag kvar på samma ställe och kan inte röra mig.
Det känns som jag står vid sidan av mitt liv och bara kan titta på, jag kan inte sätta stopp för något och jag kan inte hjälpa mig själv.
Vill inte tappa taget och vill inte dränkas inifrån av alla tankar och ångest.
jag sitter i min säng på natten och tittar in i väggen, det rum som en gång har varit så vackert har förvandlats till ett rum av mörker och kyla, finner ingen ljusning och finner inget hopp.
Jag går ut och röker och hoppas på att bli lugnare men ingenting hjälper, jag känner paniken komma närmare och närmare, jag måste bort.
Tårarna rinner och orken förvsinner ur mig.
varför kan ingen hjälpa mig för? varför ser ingen mig?
Ingen hör mina rop på hjälp och ingen hör mig skrika i nattens mörker.
Vill bli sedd men ändå inte, vill få hjälp men vill inte prata..
Snälla förstå mig fast jag inte använder ord, se mig fast jag inte vill bli sedd,hjälp mig ur detta mörker och få mig att må bra.

tråkigt

jag har skit tråkigt just nu sitter och håller på med naturkunskapen men ja får se det positivt nu har jag fått sidan att fungera i alla fall :) Känner mig jätte duktig har redan gjort klart ett kapitel ur boken, längtar tills jag är klar med det där så jag slipepr tänka på det. För nu e det inte långt kvar till studenten. :D

tänkt lägga upp lite bilder på mig själv nu i alla fall :p








haha min söta maskot som jag fick av amanda :) tack gumman min, älskar dig gumman min<3





haha inte konstigt att man inte kan sova på nätterna ;P hehe







nu har ni fått lite bilder att titta på :D så nu orkar jag inte skriva nå mera :P men kommer kanske slänga in ett inlägg senare idag :)

jag

kände att det var dags att lägga upp en bild på mig


saknad

saknar dig marcus. Vila i frid gubben jag tänker på dig hela tiden.
Du röks bort från oss för tidigt, jag kommer aldir gatt glömma samtalet som jag fick om att du hade krockat.
Sen kom samtalet om att du skulle kopplas ur.
fan du som alltid fanns vid min sida.
jag älskar dig vännen och det kommer jag alltid att göra.
Hoppas du har det bra där upp.

25 / 8  1987 -  9 / 12  2006





låt

nu har jag börjat med en ny låt igen. var ett tag sen jag skrev några låtar så jag kände att det var dags att ta upp skrivandet igen. Sen e det ganska skönt att få ur sig allt. Kommer upp en text på första versen snart så får folket säga vad dom tycker.
men som sagt det e mina djupaste tankar så dom som inte gillar sorgliga texter behöver inte läsa det.

smärta

Onsdag

Nu sitter jag i skolan och ska snart ha lektion i sjukvård, är inte alls på humör för det men det är väl bara att bita ihop antar jag?
Jag e skit trött idag det vart tyvärr inte mycket sömn inatt heller pga att en jobbig person satt å skickade massa sms till mig å inte fattar att vill man inte prata så vill man inte.
har fan inte sovit ordentligt på flera nätter och börjar känna mig lite som ett vrak just nu, men det är väl bara att leva med
men jag är inte så glad över att det svarta under mina ögon syns mer och mer :(
Tacka gud för att det finns smink så man kan sminka över det, hade inte orkat med att massa folk frågade om varför jag inte har sovit och så.
Sen så börjar jag bli skit less på att min bärbara data inte funkar å att jag sitter å betalar på ett trådlöst internet som jag inte ens kan använda, men har jag tur så skulle en vän till mig installera om datorn och då får man ju hoppas på att det fungerar bättre.
Men just idag så känner jag mig väldigt osocial orkar inte prata med någon känns det som, men ja vet att ja borde finnas där för mina vänner men ibland så orkar man inte. då vill man bara dra täcket över huvudet och få vara ifred. men samtidigt har jag inte hjärta till det för jag vill inte se mina vänner må dåligt och dom går i första hand å så kommer det alltid att vara.
tar mig själv i andra hand jämt å ständigt men som sagt det är inget som jag inte klarar av.

MUMS VAD GOTT :D

GE MIG SOMMAR OCH SOL :)

Lördag.

Inatt så har man sovit ungefär 3 timmar, så jag har sovit 4,5. - 5 timmar på två dygn så det är kanske inte så underligt att man är trött å e rödsprängd i ögonen. Sen så vill svullnaden i läppen inte ge sig fast jag har köpt en långre stav, men det kommer väl med tiden?
Men jag tror att det kan var en liten infektion i läppen men det löser väl sig om man använder nå sprit aktikt att göra rent med.
Sen har ja börjat med mina listor idag där det står hur mycket jag kissar på ett dygn och hur mycket jag dricker på ett dygn för att se om ja kissar mer än vad jag dricker eller inte på så mcket mera att skriva nu bara att jag e trött å snart ska åka iväg till Årsunda, bussen går 10.05 :D 

Tack allt trevligt folk som var med och grillade igår, jag tyckte att det var jätte trevligt :)

less jag blir

Fan  vad less jag blir jag har inte sovit på hela natten å nu påstår en jävla lärare att vissa ska hålla på med projektarbetet medans andra ska arbeta med ett grupparbete. Men vafan man ska ju inte behöva göra mer än andra? det ska väl vara lika? Men tydligen så är det skillnad på folk och folk.
Känns som att den här dagen kommer bli en riktig piss dag. Å ont i läppen har jag sen jag tog ett nytt hål men det släpper väl, sen så har man fått tejpa ett jävla sår idag å för man var lite klantig men som sagt e huvudet dumt så får kroppen lida.
Men ja e så jävla less på dryga personer som ska lägga sig i allt, om dom bara kan sköta sitt å skita i allt annat så ska vi se att allting blir bra.