Alla småbarnsföräldrar se hit!

Just nu så behöver Buzzador fler småbarnsföräldrar med barn födda i Januari 2010 eller senare.

Anledningen till det är för att Inför våren är det många spännande företag som är intresserade av att göra kampanjer med Buzzador. Just bebis- och småbarnsföräldrar är alltid en eftertraktad målgrupp - dels för att vi har många kunder inom just barnsegmentet, och dels för att bebisar tenderar att sluta vara bebisar efter ett (alldeles för kort) tag och vi därför behöver ständig "påfyllning".
Ju fler vi är inom målgruppen desto fler, större och roligare kampanjer för småknoddar kan vi ta oss an!

Att vara med i Buzzador är helt gratis och man får testa på en massa roliga kampanjer. Jag är själv med i Buzzador och testar just nu produkter från Natusan som jag fick hemskickade till mig för några veckor sedan. Så pröva på ni också, ni kommer inte att ångra er.
Hjälp buzzador att få in flera kampanjer som rör småbarns föräldrar och var med och testa massa roliga produkter under tiden.
Ni kommer inte att ångra er!

För att gå med i Buzzador så klicka HÄR!

Jag tävlar om en glass maskin :)

Jag är med och tävlar om en glass maskin från OBH NORDICA inne på noonewantsforever.blogspot.com



Jag hoppas verkligen att man har någon chans att vinna tävlingen för här hemma äter vi glass i massor och jag älskar choklad glass. Så jag skulle nog smaksätta min egna glass med choklad eller vanilj tror jag. Tänk vad skönt att kunna äta glass när man vill i sommar och bjuda sina nära och kära på hemma gjord glass :)
Så vi håller alla tummar och tår i huset här hemma och hoppas på att våran familj har turen att vinna en glassmaskin :)

Vill ni vara med och tävla om glassmaskinen så klicka HÄR för att komma till tävlingen!

" ice Cream maker från OBH Nordica är en snyggt designad glassmaskin för otåliga glassälskare. Varje skål rymmer två portioner (2 x 0,35l). Förvara skålen i frysen tills det är dags att använda den (skålen fungerar som frysblock). Vispa ihop smeten, häll ned smeten i skålen och kör sedan maskinen i 10-15 minuter tills glassen är klar. Glass innehåller oftast en rad e-ämnen och färgämnen. För många föräldrar känns det tryggt att göra sin egen glass med naturliga ingredienser. Allt som behövs är grädde, ägg, vanilj och socker för att få till en god gräddglass! "

Ibland är allt bra svårt..

... och ibland känns allt bra jobbigt. Och ja det här är min blogg, mina känslor och tankar och jag skriver precis vad jag vill!

Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar om en jätte fin trädgårdsbokstav på gardenwhitlove.blogg.se



Klicka här för att komma till tävlingen

Jag håller tummar och tår då den fina bokstaven skulle passa super fint i våran trädgård nu när vi har tänkt att göra i ordning den i vår :)

Tagit en promenad i vår solen!

För en stund sen så tog jag och Moa en promenad i vår solen och gud så varmt och skönt det var!
Vi har 26 grader i solen och 15 grader i skuggan, helt underbart nu är sommaren på väg.
Och jag blir så lycklig av det här fina vädret det kan inte bli mysigare.
Nu ska jag alldeles strax ta och ge Moa lite mat och sen lägga henne för att vila för hon börjar bli lite trött.
Och när hon sover så ska jag nog passa på att ta en kopp kaffe och sätta mig ute i solen och bara njuta av det underbara vädret. :)