Hem ljuva hem!

Nu är jag hemma i Kramfors igen och det känns skönt att vara hemma.
Har inte skrivit något i bloggen alls på sista tiden och jag får be om ursäkt för det men jag har varken haft tid,ork eller lust. Men jag får skriva ner mina dagar lite kortfattat.

Tisdagen:
Det var dagen då jag fyllde år och åkte från Kramfors till Sotckholm. Resan med Y-buss stog ca sju timmar och det var inte sådär jätte roligt. Sen när jag var framme i Stockholm så var det dags att ta lite modellbilder och prov fota infor jobbet för D.A.S som jag verkligen hoppas på att jag får, men det lutar mest åt det hållet.
Sen när jag hade fotat färdigt så bar det av hem till min syster. Där jag satt och pratade med henne en stund och sen gick och la mig för att jag var så trött.

Onsdagen:
Jag vaknade vid ungefär elva och gick upp och åt lunch med min syster. Sen så bar det av ner till Sotckholm station för att åka vidare till Gävle och sedan Sandviken. Framme på Gävle station så mötte Robban upp mig och körde mig till Sandviken. Tack så mycket.
Sen när jag kom fram till Sandviken så åkte jag hem till Camilla. Vi hade super trevligt och åt pizza och pratade en massa tjejsnack. Tack för en super trevlig kväll/ natt gumman.
Camilla hade till och med varit så söt så hon hade köpt en liten pressent åt mig. Det var en servett hållare som såg ut som ett hjärta och servetter till det.

Torsdag:
Jag vaknade vid halv elva och då var Camilla så söt så hon hade satt på kaffe och dukat upp frukosten. Så vi åt frukost och tittade lite på tv. Efter en stund så hörde Robbans mamma av sig och sa att hon var på väg för att hämta upp mig. Så hon hämtade upp mig vid Camilla och så åkte vi runt till lite affärer och köpte lite små saker.
Sen när vi var klara med det så åkte vi hem till dom i Årsunda.
Och sen tog vi det bara lungt.

Fredag:
På Fredagen så var jag hundvakt eftersom att Robbans mamma och pappa skulle gå på bandy. Så Robban kom och gjorde mig sällskap för att jag skulle slippa gå ut och gå med hunden själv i mörkret. Vi satt och pratade och jag berättade om mig och Jonas att vi är ett par och att jag verkligen vill sattsa på det här förhållandet. Han tog det väldigt bra och var glad för min och Jonas skulll så det var skönt att äntligen kunan berätta för folk om mig och Jonas.
Sen så hjälpte Robban mig med att blondera mitt hår och jag är super nöjd över resultatet.
Sen så hände det inte så mycket mera under den kvällen.

Lördag:
På Lördagen så gjorde jag ingenting alls så vitt ja kan komma ihåg. Jag tog det mest lungt hela dagen och kvällen. Men hade ändå super trevligt med tanke på sällskapet.

Söndag:
På Söndagen så var jag så duktig så att jag var ut och gick en lång promenad med hunden. Det var jätte skönt att få röra på sig. Sen så tittade jag på film på kvällen och sen vet jag inte om det var något mera som hände den dagen som är värt att skriva om.

Måndag:
Måndag alltså igår då åkte jag hem. Jag var framme i Sundsvall vid kvart i åtta ungefär och där var Jonas så snäll och mötte upp mig vid tåget och hjälpte mig att bära mina saker. Sen när vi kom fram till Kramfors så var vi in på Hemköp och handlade snus, energidryck och kattmat. Sen bar det av hem. Och när vi kom hem så var det massa tända ljus i köket, rosor på bordet och en present. Det var så gulligt tack så mycket gubben :)
Jag fick ett jätte fint halsband i silver med ett hjärta på. Jag vart jätte glad över det, tack Jonas.
Sen så kom Johnny förbi en vända på kvällen också och tog en rök med mig och stod och pratade. Det var trevligt fast han inte var här så länge. 
Sen så spelade vi lite Monopol och drack kaffe och sen var det bara att krypa ner i sängen och sova.

Idag:
Idag så har det inte hänt sådär jätte mycket, jag var iväg och hämtade ut mitt paket med kläder som hade kommit så nu har jag äntligen fått dom. Sen så har jag suttit och ringt runt till massa på Kramfors kommun men jag får inte tag på någon av dom jag vill prata med. Och just nu så är Jonas föräldrar här och hjälper till med att måla ett rum på övervåningen. Tack så mycket för hjälpen :D
Och vi drack kaffe för en liten stund sen och nu sitter jag här och skriver blogg.

Så det var mina dagar lite kortfattat, jag hoppas att ni ska orka läsa igenom allt. Och nu ska ni få lite bilder som vanligt.



Söta Camilla



Camilla igen :)



Min nya tröja



Så ser mina nya byxor ut på sidan



En elementsäng till katterna som jag fick av Robbans mamma. Tack så mycket :D



Den fina presenten som jag fick av Camilla. Tack gumman<3



Halsbandet som jag fick av Jonas, tack älskling



Diva har hittat en bekväm plats att vila på



Sådär ser jag ut idag



Och en till bild på mig.

Så det var dom bilderna som jag hade att lägga upp. Så vad säger ni kära läsare, har ni saknat mig?
Ja för er som inte har hängt med i mitt liv så måste jag förklara att jag är tillsammans med Jonas Fredriksson han som jag bor ihop med i Kramfors. Och jag har pratat med mitt ex om det och han säger att det är helt okej med honom och han har önskat oss lycka till. Det känns så skönt för jag vill verkligen att alla ska veta att jag har Jonas. Vill inte behöva smyga med det. Och det känns jätte bra, jag trivs super bra ihop med honom och jag är jätte lycklig.
Och det är väl huvudsaken?

Men nu ska jag hitta på något att göra för nu har jag legat här vid datorn bra länge. Men ni får ha det så bra alla läsare så hörs vi sen.
Kramar