Precis ätit :]

Nu har jag och sambon precis ätit och gud så gtt det var. Det blev pommes, marinerat kött och bea. Kunde inte bli bättre måste jag säga. Så nu blir det mys i soffan vi ska titta på Talang och Modern family sen så ska vi se till så att katterna får uppmärksamhet så de inte blir så rädda. För de har börjat smälla sina smällare nu vilket gör att katterna blir oroliga tyvärr men jag har gjort valet att ha katterna inne idag så de inte ska bli liv rädda.
Men jag får ta och uppdatera sen igen lite senare ikväll.
Ha en fortsatt trevlig valborg alla läsare! :)

Ho ho är det någon där?

Är det någon där ute i blogg världen? Det verkar vara helt öde, lika torrt med läsare idag som det är i öknen på vatten. Men det beror väl på att det är Valborg skulle jag tro, det är inge folk som har tid att sitta vid datorn.
Aja får hoppas det vänder mot kvällen eller att det blir bättre imorgon. Ikväll blir det god mat, det blir marinerad kött med pommes å bea. Gud vad jag längtar, kan äta hur mycket kött som hellst så gott.
Nu sitter jag och tittar på Simpsons och klockan fem så blir det Top chef så det blir en lugn dag/ kväll idag.

Att dricka eller att inte dricka det är frågan.



Idag så är det Valborg, en helg som firas av många ungdomar men även av barnfamiljer. Men det verkar som att Valborg förknippas med att man måste dricka alkohol, de flesta ungdomarna är ute på stan och festar och även föräldrar i barnfamiljer dricker några öl. Men måste det vara så att man ska dricka alkohol denna helg, borde inte denna helg förknippas med värme, mys och gemenskap? Vad säger ni läsare om att dricka eller att inte dricka denna helg?
Mitt val är självklart eftersom att jag har en bebis i magen så jag skulle inte dricka en droppe alkohol men är nyfiken på hur ni läsare tänker om denna dag och alkohol.

LOVE YOURSELF

Nu har jag tagit hand om mig själv genom att masserat in mina naglar med de produkter jag har för naglarna så de ska få lite mera vitaminer och bli starkare. Sen har jag även haft i min skyddande produkt för håret som gör det glansigare, fylligare och som får håret att lukta helt fantastiskt gott. Så snart ska jag ta hand om händerna och anstiktet också genom att smörja in dem med en återfuktande och lugnande salva.
Man måste ta hand om sig själv både på insidan och på utsidan. Det är väldigt viktigt och speciellt nu när jag är gravid. Då tycker jag det är extra viktigt, för man går upp i vikt och magen växer men det kan man inte göra något åt för det hör till men då kan man passa på att göra sig lite extra fin på de ställen som man kan påverka resultatet tex. Håret, hyn och naglarna.
Så älska er själva och skäm bort er själva för det har ni förtjänat!



Så ser lilla jag ut idag, och vet ni vad? Im loving myself!

En varm rekommendation



För er som har problem med naglar som spricker, går av och är väldigt mjuka så rekommenderar jag verkligen Oriflames nagel produkter, jag använder growth booster och nail food som man bara masserar in på nageln men har även beställt en nail shield som ska stärka naglarna. Men de två produkter som jag har hemma nu har jag använt 3 dagar i rad och är super nöjd och ser redan ett resultat.

Pris: Just nu 79kr Ordenarie pris 110kr
Mängd: 7ml/ flaska
Betyg: 5 av 5


 

Tog en lååång sovmorgon idag

Idag var jag lat och tog en väldigt lång sovmorgon jag gick upp klockan elva. Men hur jag än försökte öppna ögonen de gånger jag vaknade innan det så somnade jag bara om. Men så kan det vara i alla ibland, huvudsaken är att jag är vaken nu. Och inte blir det någon grillning idag heller skulle jag tro för det är jätte grått och trist väder ute. Tråkigt nog för jag hade sett fram emot det men vi får steka något gott kött istället och mysa ändå.
Och nu är April snart slut, tiden går så fort och vi kommer närmare och närmare våran bebis hela tiden. Åhh det känns så underbart att veta. Nu ska jag ta och äta lite men ni får en uppdatering senare.
Ha det bäst så länge!

Tv sen sova

Nu tittar jag på CSI Miami och efter det så blir det Lyxfällan och sen tänker jag gå och lägga mig för min halsbränna håller på att ta livet av mig, jag blir tokig. Hoppas det går över om jag lägger mig ner på sida. Men jag önskar er alla läsare en godnatt och hoppas att ni får sova så gott sen så hörs vi imorgon igen när jag har vaknat.

Uppdatering på att göra listan



♣Vika tvätten som jag tvättade igår
♣diska

♣Börja fylla i boken "gravid"
♣Börja fylla i det som går i "Mamma boken"
♣Laga någon mat ( Blir snabbmat ikväll )

♣Leka lite med katten

Halsbränna gånger tusen!!

Idag så har jag världens halsbränna, det verkar inte spela någon roll vadjag dricker eller äter det bränner lika mycket ändå. Och ännu värre blir det när jag sitter upp men när jag har intagit ryggläge så går det bättre.
Så jag får hoppas att det släpper under kvällen så man kan sova annars blir det mindre roligt. För jag har inte några tabletter hemma mot halsbränna heller, det har jag glömt att köpa. Typiskt mig att inte komma ihåg såna viktiga saker, men det är klart att man kommer på det när halsbrännan kommer fram men då är det redan försent.
Har ni läsare några tips på vad man kan göra mot halsbrännan?

att göra denna gråa trista dag:



♣Vika tvätten som jag tvättade igår
♣diska
♣Börja fylla i boken "gravid"
♣Börja fylla i det som går i "Mamma boken"
♣Laga någon mat
♣Leka lite med katten

Dina mjuka, långa och mysiga kyssar<3



♥Din famn är mitt hem älskling♥

jag i blött hår

Lilla hjärtat inte skräma mamma sådär<3

Bebisen måste ha varit bra trött i eftermiddags igår fram till på morgonen idag för den hade knappt inte sparkat någonting alls under den tiden. Så jag började bli orolig och funderade på om något var fel men imorse så sparkade den hårt så både jag och sambon kände det och även när jag satt på arbetsförmedlingen så sparkade den. Och vilken lättnad det var kan jag lova, det var som en stor sten släppte från bröstet. Och nu tror jag att den lilla skatten ligger och sover igen för det är väldigt stilla i magen, men den brukar komma igång mest på kvällarna/ nätterna.
Det är så underbart mysigt och känslan är helt obeskrivlig.
Mamma älskar sin underbara skatt i magen<3



Evig kärlek till vårat mirakel i magen. Du är det bästa som har hänt mamma och jag längtar så mycket efter dig min skatt. ♥

Valborg



Hur ska ni läsare fira Valborg imorgon?

Hemma från arbetsförmedlingen

Så nu är jag hemma från arbetsförmedlingen igen och det gick väl bra antar jag. Eller ja dom är väl som dom alltid är, tar inte hänsyn till människorna som inte har något jobb utan tänker bara på att få ner statistiken. För hon som jag har hon tyckte att jag skulle söka ett sommar jobb men vem vill anställa en hög gravid tjej som bara kan jobba en månad kanske? För när man jobbar inom vården så ska man inte gärna jobba för mycket innan graviditeten eftersom att det är ett tungt jobb. Sen så ville hon att jag skulle söka en praktik plats inom psykiatrin och visst kan jag skriva till cheferna där och fråga men jag har svårt att tro att de tar in praktikanter. Men fråga kan man alltid göra det värsta som kan hända är att jag får ett nej. Men min handlingsplan förlängdes till den sista Augusti i alla fall så nu ska jag inte behöva gå in på arbetsförmedlingen innan dess och sen i Augusti så kommer jag inte att gå in där heller för jag tänker då inte jobba när jag är i 9:e månaden men det hoppas jag dom kan förstå.
Sen så sa dom väl inte sådär jätte mycket mera som jag kan komma på nu men det är avklarat i alla fall och det är skönt. Men hellst av allt så skulle jag vilja slippa arbetsförmedlingen.
Men nu ska jag gå upp och ta en dusch och sen vara lite social med sambon innan han åker men jag uppdaterar igen sen lite senare.

Godmorgon Godmorgon!

Hej alla läsare, nu har jag precis gjort mig ordning och ska snart ta och äta lite frukost och efter det så bär det av till aarbetsförmedlingen. Sen så ska jag hem igen och då vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på för sambon ska vara borta hela dagen och troligtvis hela kvällen så jag får ta och roa mig med något.
Kanske blir att städa som vanligt, gud vad jag städar men det är sånt jag gör när jag blir rastlös och har tråkigt.
Men som sagt jag ska ta och äta lite frukost nu och sen ska jag åka iväg men jag får ta och uppdatera igen när jag kommer hem! Ha det så bra så länge.

Good night and sweet dreams

Jag har bloggtorka för resten av kvällen, kan inte komma på så mycket mera att skriva förutom att maskinen går för fullt och snart så kommer min underbara sambo hem. Och när han kommer hem så blir det en varm dusch, massa mys och sen krypa ner i sängen.
För imorgon så ska man till arbetsförmedlingen och prata om min handlingsplan och jag vet att hon kommer att tjata om att jag borde jobba i sommar men jag menar vem anställer någon som är hög gravid och bara kan jobba kanske 3 veckor? Det är inte sådär jätte många som gör det kan jag tro.
Men jag börjar få ont i ryggen nu så har inte sådär jätte stor lust att sitta här vid datorn. Men vi hörs imorgon igen alla söta läsare.
Sov så gott och dröm sött!

tvättar bebiskläder

Nu går maskin för fullt där uppe för jag tvättar massa bebiskläder. Det fick bli en maskin med ljus tvätt för jag tvättar ett av mina linnen i samma veva också. Men maskinen går på 40 grader utan sköljmedel så det ska nog bli bra det där.
Skönt att man har börjat tvätta alla dessa små söta kläder för det är ändå rätt så mycket kläder vi har till bebisen och sen tar det sin lilla tid att vika allting ut och in också. Men man måste börja någonstans så efter den här maskinen kanske jag tvättar en maskin med mörk tvätt också men vi får se hur jag gör.

Mitt paket som jag fick idag :]

Ny beställning från Oriflame



♥Ett nagelkit med nagelsax, nagelfilar, nagelpolerare, nagelpinne och ett fodral
♥Milk and Honey ansiktsmask
♥Hand och nagel kräm
♥Dusch kräm som luktar cocos
♥Dusch kräm
♥Nagel stärkande medel
♥Nagelvårdsset i 5 delar ( finns ej någon bild ) 
♥Läppcerat ( finns ej någon bild )

Våran fina nya grill!

When you looking at me



What are you doing?




Nu är katterna försäkrade :]





Glädje gånger en miljon :]

Jag känner mig super glad idag, humöret ligger på topp det är fint väder och bebisen sparkar för fullt. Kan det bli nå bättre? Så skönt att slippa de jobbiga hormonerna ett tag och bara pusta ut och kunna vara sig själv. Så idag blir nog en jätte bra dag tror jag. Och så ska jag troligen teckna en försäkring på katterna om de har något vettigt pris så att man har en säkerhet utifall det skulle hända något för man vet aldrig, ibland går det snabbt.
Och sambon är och hämtar mitt paket nu eftersom att det kommer i hans namn för jag gjorde ett konto på Oriflame men det står inte att man behöver skriva i sin mail och jag tänkte då struntar jag i det för att slippa en massa reklam. Men tydligen så skickas alla inloggningsuppgifter till mailen och har man inte skrivit någon mail så får man ringa till kundservice och det kände jag inte för så då gjorde vi ett nytt konto i sambons namn som jag beställer mina saker ifrån. Men det går bra det också tycker jag.
Men jag får skriva vad jag tyckte om produkterna sen när jag har prövat dom.
Nu ska jag ta och göra något vettigt men vi hörs senare alla läsare.

Good morning happy readers

Godmorgon alla fina läsare, idag skiner solen och det bli nog varmt också ett väldigt trevligt uppvaknande.
Jag har sovit jätte bra men det är inte så konstigt för jag var helt slut efter vändan till Sundsvall igår, så sömnen behövdes.
Idag så ska vi grilla innan sambon ska åka och jobba om det blir väder till det annars vet jag inte vad vi ska hitta på. Eller jo vi ska hämta ut mitt paket från Oriflame, det ska bli roligt för jag är bra nyfiken på sakerna som jag har beställt.
För övrigt så vet jag som sagt inte vad vi ska hitta på men vi får ta dagen som den kommer.
Vad ska ni läsare göra för något idag då?

Nu säger jag Good night!

Nu måste jag ta och säga godnatt till alla er läsare för jag är så trött och kommer nog inte kunna hålla ögonen öppna länge till. Men jag och sambon kan i allafall sova med gott samvete för efter att vi hade ätit middag så skruvade han upp lampan i köket och jag diskade och efter det så dammsög jag så nu är det rent och fint. Mycket skönare att gå och lägga sig då.
Men det har varit en bra dag och det har hänt mycket så nu behöver både jag och bebis vila. Men jag uppdaterar igen imorgon när jag vaknar som vanligt.
Ha det så jätte bra så länge alla läsare och sov så gott.

Min, magen och sambons dag idag.

Dagen började med att vi var iväg till barnmorskan där allting gick super bra som jag skrev i tidigare inlägg. Och när vi var klara hos barnmorskan så åkte vi iväg till Sundsvall, först så var vi in på Ikea där vi handlade massa saker till bebisen, en taklampa till köket och ett par glödlampor. Sen så sprang vi i massor av klädesaffärer och på biltema. Och när vi var klara i alla affärer efter ungefär tre timmar så åkte vi iväg och åt lite lunch på Max vilket var väldigt gott måste jag säga.



Och när vi var klara på Max så åkte vi vidare till Jula och Djurkompaniet och sen var vi förbi sambons syster en sväng och hämtade upp hennes bilbarnstol som hon inte kan ta på bussen när hon ska till föräldrarna så sambon ska ta med den dit åt henne.
Och när vi hade varit där så bar det av mot Kramfors igen och när vi kom till Kramfors så var vi in på Kvantum och handlade och sen åkte vi hem. Och när vi kom hem så satte jag mig här vid bloggen för att ge er läsare en uppdatering på vad som har hänt idag. Och nu ska vi snart ta och äta lite, det blir inte så märkvärdigt det blir kyckling och stripps men det duger bra det också.
Och det har jag glömt att skriva vi har köpt en grill idag, JIPPI! Så när det blir fint väder så ska vi grilla åhh vad jag längtar det kommer att bli jätte gott. Men nu ska jag ta och vara social med sambon och titta på halv 8 hos mig snart och äta. Men ni får en uppdatering innan jag går och lägger mig.
Ha det så bra så länge alla läsare!



♥Jag och min underbara Sambo♥

Besöket hos barnmorskan

Besöket hos barnmorskan idag gick jätte bra, vi fick lyssna på bebisens hjärtljud, de mätte magen, tog blodtryck, tittade blodsocker och så bokade vi in en ny tid.
Allt såg bra ut och urinprovet visade inga bakterier vilket är helt underbart skönt eftersom att det innebär att jag inte har någon urinvägsinfektion. Och bebisens hjärta slog på precis som det skulle, men det var lite bökigt för dom att lyckas höra hjärtljuden för så fort de satte apparaten mot magen så sparkade bebisen så man hörde bara sparkarna och sen när den väl hade lugnat ner sig med sparkar då ville den inte ligga still istället men till slut så fick vi höra det lilla hjärtat slå och det är det vackraste ljud jag någonsin har hört.
Och alla värden såg bara bra ut så det var också skönt.
Sen så bokade vi in en ny tid och det blir den 9:e Juni samma dag som vi ska på ultraljud så det blir roligt, det ser jag fram emot.

Lite värden från besöket idag:

Blodtrycket: 130/70
Blodsockret: 5,2
Hjärtslag: 130/ min
Livmoder: 22cm
Vikt: 75 kilo

Graviditeten vecka 23



Från sidan familjeliv:

Vecka 23

Kroppen:
 Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket. Många upplever den här tiden som en positiv del av graviditeten. Barnet är inte alltför tungt än och det är fortfarande långt kvar till förlossningen. Men alla är inte lyckliga och mår bra under graviditeten. En vanlig orsak kan vara oro inför hur livet med ett litet barn kommer att bli. Vissa blivande mammor är ofta sjuka. Det beror på att immunförsvaret påverkas så att det fungerar lite sämre under graviditeten.

 Barnet: Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.

Från sidan vårdguiden:

Barnet:

Barnet är nu så stort att du kan känna de olika kroppsdelarna. Barnet fortsätter lagra fett men huden är ofta rynkig.Nu utvecklas bukspottkörteln som producerar hormoner och insulin. Insulin behövs för att transportera blodsockret till kroppens celler. Barnet börjar även varva perioder av vakenhet och sömn.Redan nu har bebisen en chans att överleva en eventuell för tidig födsel även om det ofta för med sig en del komplikationer.



Vikt 600 gram

Mamma

Du har kanske gått upp fem till sju kilo, eller mer. Många kommenterar magen och säger att den är stor eller liten. Lyssna inte så noga, din barnmorska stämmer av att allt är som det ska. Känner du när barnet hickar? Det kan kännas lite roligt som ett regelbundet pickande som pågår någon minut. Långt ifrån alla känner när barnet hickar.

Stress

Känner du dig stressad? När du stressar frigörs hormoner i ditt blod som sedan passerar moderkakan och överförs till barnet. När mammans puls ökar av någon anledning, så ökar också barnets puls. Det kan du märka genom att barnet kan sparka. Vi lever i en stressig värld men försök att leva lite lugnare när du är gravid. Du kan för stunden lugna barnet genom att lugna dig själv, till exempel genom avslappningsövningar och vila. Du kan även försöka stryka över magen. Läs mer om stress och stresshantering genom att klicka på länken till höger. Ta väl hand om dig!



Pappa/ Partner

Är du och/eller din partner stressade? Du kan hjälpa henne genom att ni pratar med varandra. Avlasta. Uppmuntra henne att ta det lugnare på jobbet. Försök strukturera upp hemmasysslor, arbetet och planera jobb och ekonomi tillsammans. Har ni behov av det kan ni prata med professionella rådgivare. Hör med mödravården.

Mina mamma kläder som jag köpte idag

     

 


( Klicka för större bilder )

Det blev:
♥Ett vitt mamma linne
♥Ett svart mamma linne
♥En randig mamma t-shirt
♥ Ett randigt mamma linne

Jag är super nöjd, och så såg jag idag att magen faktiskt börjar bli stor och det känns jätte roligt att se :)

Inköpen till katterna

  

( Klicka för större bilder )

De fick en prasslande tunnel med en boll i, en stor leksaks råtta med fjädrar på svansen och en råtta på pinne så nu blir de nog bra nöjda och så har jag köpt hem massa mat till dom också. Våra katter lever lyxliv dom *skratt*

Inköpen till bebisen



♥En Barbapappa vagnleksak
♥Tröja och byxor
♥2 mössor
♥Mockasiner med Nalle Puh

De saker som inte är med på bild:

♥Skötbord
♥Skötbädd till skötbordet
♥Överdarag till skötbädden
♥Badbalja
♥En jätte fin ram att sätta in alla ultraljuds bilder i

Hemma igen efter mååånga timmar

Nu är vi äntligen hemma igen och gud så skönt måste jag säga. Jag är bra slut och har ont överallt i hela kroppen men vi fick mycket gjort och har köpt hem mycket saker till oss själva och bebisen. Jag ska lägga upp bilder på allting i ett annat inlägg sen. Och allting gick bra hos barnmorskan jag ska lägga ut lite mått och så men bebis mådde bara bra och sparkade för fullt när vi skulle lyssna på hjärtljudet.
Så det var helt underbart. Och mitt paket från Oriflame har kommit nu men dom har hunnit stänga så vi får hämta ut det imorgon, det ska bli spännande. Nej nu ska jag ta och lägga upp lite bilder på det jag har köpt idag.

Godmorgon kära vänner :)

Godmorgon alla läsare, idag så kommer det bli en ganska dålig uppdatering tror jag eftersom att vi ska till barnmorskan nu på morgonen och sen arbetsförmedlingen och sist så ska vi till Sundsvall och springa i en massa affärer. Så jag får ta och uppdatera igen när vi kommer hem och det blir väl någon gång på eftermiddagen. Men då ska jag uppdatera med lite bilder och mått från barnmorskan. Det ska bli skönt att få höra bebis hjärtljud och att få det uppkollat om jag har urinvägsinfektion så jag slipper gå med det och det är så att jag har det.
Men ni får ha en jätte bra dag så länge och så hörs vi i eftermiddag igen alla läsare.
Och de kommentarer som jag har fått idag och igår de svarar jag på när jag kommer hem eftersom att jag tyvärr inte har tid nu.
Nu ska jag äta frukost så vi hörs sen!

Good night my friends

Nu tänker jag runda av bloggen för idag för snart så börjar CSI och det ska jag se och sen blir det till att gå och lägga sig för att vi ska till barnmorskan imorgon vid halv 10 ch då går man upp vid 7. Och efter det så ska vi till arbetsförmedlingen och sen till Sundsvall och springa i massa affärer och då kan man behöva vara utvilad så att man orkar med det. Men jag ska försöka hinna uppdatera imorgon innan vi ska till barnmorskan.
Jag önskar alla er läsare godnatt och hoppas att ni får sova gott, jag själv ska passa på att sova bort mina tårar och min nedstämdhet.
Vi hörs imorgon alla läsare!

Snart halv åtta hos mig och jag behöver skriva av mig lite

Snart så ska jag ta och titta på halv åtta hos mig för jag känner att jag behöver varva ner lite. Hormonerna spökar för fullt och jag känner mig nere, arg och ensam även fast min sambo är här. Men känner mig ensam av den anledningen att jag flyttade upp till en stad som jag inte visste något om för att jag ville vara med min sambo och bo med honom, och det är inte ett val som jag ångrar eller någonsin kommer att ångra för att leva med honom är det bästa som någonsin har hänt mig. Men jag känner mig ensam av den anledningen att jag har bott här i snart sju månader och känner inte en männsika här uppe, jag har ingen i min ålder att umgås med och det saknar jag. För även om jag umgås med min sambo så saknar jag att kunna sitta ner med en tjejkompis och prata om allt och ingenting. Och när min sambo jobbar så blir det bra ensamt då också, då umgås jag med katterna och magen och så springer jag runt och städar för att jag blir så rastlös. Visserligen så blir huset rent och fint men man kan inte städa hur mycket som hellst heller. Men som sagt jag saknar att ha någon att umgås med och de vänner som jag har nere i Sandviken är det lite krångligt att åka ner till för först så måste jag ta buss från Kramfors till Sundsvall, sen tåg från Sundsvall till Gävle och från Gävle till Sandviken med buss och det tar ungefär 3,5 timmar och det är inget jag känner att jag orkar nu när jag är gravid och har ont i ryggen och höften. Så det lättaste är att vara här hemma men jag ska inte klaga egentligen för jag bor med världens underbaraste kille som jag även är förlovad med och ska ha barn med. VI bor i ett hus och kan sitta ute i solen och njuta de dagar då det är fint väder men ändå så saknar man den sociala biten.
Vet inte om det bara är hormonerna som spökar eller något åt det hållet men nu har jag fått skriva av mig lite i alla fall och det var det jag behövde just nu.
Så nu ska jag fortsätta titta lite på tv och sen ska jag ta och äta något för jag är hungrig igen men ni får en uppdatering sen innan jag går och lägger mig.

Föräldragruppen gång två

Nu är vi hemma igen efter att ha varit på föräldragruppen i två timmar. Idag så pratade vi om förlossning och det sades mycket intressant, vi pratade om kejsarsnitt, vad som händer före, under och efter förlossningen så det var mycket som var väldigt bra att veta. Och så fick vi även se lite bilder på hur bebisen roterar sig ner genom bäckenet. Så det var väldigt intressant och man känner sig lite mera förberedd inför vad som komma ska så det är skönt. Men jag får ändå panik för jag är jätte nervös inför förlossningen redan. Det kanske är tidigt att börja tänka på den redan men det ligger i bakhuvud hela tiden i vilket fall, men förhoppningsvis så blir jag av med min räddsla innan det är dags eller så försvinner den under själva förlossningen. Och nästa vecka då ska vi prata om smärtlindring så det blir spännande att höra vad dom har att säga.
Och imorgon ska vi till barnmorskan för att mäta magen, ta prover och lyssna på hjärtljudet så det ska bli spännande eftersom att det är första gången vi får höra hjärtljuden.
Så det är vad vi har gjort nu i eftermiddag och lite om vad som händer imorgon. Så nu ska jag ta och äta lite för bebis och jag är hungriga men vi hörs senare alla läsare.

Dagens dresscode





Vitt långt line- Gina tricot
Gymgrossisten byxor- Gymgrossisten
Strumpor- okänd

Göra mig i ordning snart :]

Nu har jag ätit lite frukost och det var väldigt gott måste jag säga så snart ska jag ta och göra mig i ordning. Men jag struntar i Arbetsförmedlingen idag och tar det imorgon istället för det gör ingen skillnad om de skriver på pappret idag eller imorgon. Och imorgon så ska vi ändå till barnmorskan och sen till Sundsvall så jag tar det då.
Nu ska jag göra mig i ordning som sagt men jag uppdaterar lite senare med dagens outfit också så ni får se hur jag ser ut idag.

Frukosten

Good morning to you sweethearts

Nu är man vaken igen och idag tog jag en liten sovmorgon. Jag var så trött igår så jag kommer inte ens ihåg att jag har somnat, vet att vi låg och tittade på tv och nästa gång jag slog upp ögonen så var klockan tjugo i tio.
Så nu ska jag ta och äta lite frukost och sen blir det arbetsförmedlingen och få ett papper på skrivet och efter det så blir det föräldragruppen. Och idag är det strålande fint väder, solen skiner, himlen är blå och det är redan 8,4 grader varmt ute så det blir nog jätte varmt och skönt idag skulle jag tro. Så idag blir det nog 3 kvarts byxor bara för att visa att jag tycker det nästan är en sommar dag idag.
Det ska bli roligt med föräldragruppen idag eftersom att vi ska prata om förlossning så det blir nog lärorikt och jag tror att jag kommer få ut mycket av att gå dit och lyssna.
Nu ska jag hugga in på min frukost men ni får en uppdatering lite senare igen ha det så bra så länge!

Ballar av stål :]

Nu tittar jag på Ballar av stål och väntar på att sambon ska komma hem, och när han gör det så ska han få lite mat och sen kaffe. Och när han är mätt och belåten så ska han få elda så vi kan duscha för jag behöver det för ryggen och efter duschen så blir det att krypa ner i sängen.
Idag har jag gjort hela min att göra lista förutom att dammsuga men jag får ta och göra det imorgon.
Nu sitter jag och myser av bebisens sparkar, känns så mysigt när det sparkar hela tiden. Den är en riktig liten nattbebis som älskar att hålla mamma vaken. För alltid när jag ska sova så sätter h*n igång men det gör ingenting det är bara mysigt som sagt. Och så får Jonas känna hur bebisen sparkar också.
Och imorgon så är det dags för föräldragruppen igen och den här gången så skulle vi prata om förlossning så det blir intressant att se vad barnmorskan har att säga om det. Sen ska jag till arbetsförmedlingen med ett papper också så det är lika bra att gå och lägga sig i tid så man orkar gå upp i tid också.
Nej nu ska jag fortsätta titta på Ballar av stål, kan inte låta bli att skratta åt "morsan" hon är för rolig tycker jag.






Men jag uppdaterar imorgon igen när jag har vaknat så sov så gott alla läsare så hörs vi imorgon igen.
Och ha det så jätte bra!

Sista uppdateringen på att göra listan


Äta lite frukost
Diska
♥Dammsuga- får göra det imorgon
Laga lunch åt mig och sambon  (Köttbullar och makaroner )
Vika tvätt
Tvätta
Små plocka lite här hemma
Göra någon middag till mig och sambon ( Köttfärsås och makaroner )
Titta på Ballar av stål

Nu ska jag snart ta och laga lite mat.

Nu ska jag ta och laga lite mat åt mig och sambon så att han får något att äta när han kommer hem. Sen efter det så blir det till att titta på Ballar av stål och efter det så kanske jag tar en vända med dammsugaren om jag orkar. För det har inte blivit av än men det är en dag imorgon också.
Och så funderar jag på att ladda upp en ny header som jag har pysslat med i några timmar men det visar sig vilken jag tycker är finast.
Nej nu ska jag stänga ner bloggen för ett tag så jag hinner göra mat innan Ballar av stål men vi hörs lite senare alla läsare.

Vi har haft besök

Vi fick oväntat besök av sambons föräldrar som kom för att hämta lite saker och dricka lite kaffe så de var här en stund. Så det har inte hänt så mycket på min att göra lista sedan uppdateringen tyvärr men snart ska jag ta tag i saken och få något gjort.
Kan inte sitta här vid datorn hela dagen men tänkte slänga in en snabb uppdatering så ni läsare vet att jag lever. *skratt* Så nu vet ni och nu ska jag göra lite nytta men jag uppdaterar sen igen lite senare.
Ha det bra så länge!

Uppdatering på att göra listan




Äta lite frukost
Diska
♥Dammsuga
Laga lunch åt mig och sambon
♥Vika tvätt
Tvätta
Små plocka lite här hemma
♥Göra någon middag till mig och sambon
♥Titta på Ballar av stål

dagens låt som får mig att tänka på sommaren

Today i am Happy, Happy, Happy!

Att göra denna Söndag:



♥Äta lite frukost
♥Diska
♥Dammsuga
♥Laga lunch åt mig och sambon
♥Vika tvätt
♥Tvätta
♥Små plocka lite här hemma
♥Göra någon middag till mig och sambon
♥Titta på Ballar av stål

Våren är här :]

Good morning to my readers.

Godmorgon, godmorgon alla läsare, idag är jag också uppe med tuppen. Vi skulle ha hämtat sambons kusin och åkt iväg med honom idag men så blir det tyvärr inte för sambon vart ut ringd nu på morgonen och fick jobba en delad tur. Så vi får tyvärr ta det någon annan dag, men sånt är livet när man jobbar som vikarie.
Men det är bra att han får jobba så att han får in pengar så han överlever.
Och idag är det Söndag, veckorna bara flyger förbi och snart så är April slut. Vad skönt då är vi ännu närmare sommaren.
Tittade på termometern för en liten stund sedan och det var -0,4 grader men det blir nog varmt och skönt under dagen men ändå inte roligt att vakna och se så att det är minus grader. Fast jag vet att våren är här nu ändå för fåglarna sjunger, solen skiner och knopparna har kommit fram på buskar och träd.
Nu ska jag snart göra mig lite frukost och sen ska jag städa lite då jag ändå inte har så mycket att göra.

Hemma igen och jag är helt slut!

Nu har vi varit en tur till sambons moster och fikat lite och lekt med hans kusin så nu känner jag mig helt slut.
Vi drack kaffe, åt bullar, spelade tv-spel och tittade på film.
Nu värker höften och bebis sparkar för fullt, den är en riktig liten buse. Sätter alltid igång att sparka när man är som mest trött men det gör ingenting för det är så mysigt så.
Imorgon ska vi umgås med sambons kusin eftersom att sambon är som kontaktperson till honom då han har Down syndrom så vi ska hämta upp honom på förmiddagen och är det fint väder så blir det till att vara ute och åka runt till lite fina platser. Så nu ska jag snart krypa ner i sängen så jag orkar vara pigg imorgon men jag får uppdatera igen när jag vaknar. Och ännu en gång förlåt för den dåliga uppdateringen idag men man kan inte alltid skriva 12 inlägg om dagen det hoppas jag ni har överseende med.
Men jag önskar er alla läsare en gdnatt och hoppas att ni får sova så gott och vi hörs imorgon!

Varning för massa bilder på mig

Katternas vårdag

Vårfint på bron utanför dörren



Så blev det ute på bron utanför dörren med bord, stolar och ljuslyktor. Jag blev väldigt nöjd, det blev hemtrevligt måste jag säga.
Jag får lägga upp lite mera bilder sen för just nu sitter jag ute och det är så ljust mot datorn så jag ser knappt något men senare idag eller ikväll så kommer det bilder på mig, sambon och katterna.

Ätit lite lunch

Vi har fortfarande inte kommit ut en för vi har suttit och lyssnat på en massa musik på Spotify och så åt vi lite lunch för ungefär en timme sen kanske. Vi åt pyttipanna med rödbetor och ägg, det var faktiskt väldigt gott.
Men snart så ska vi gå ut och fixa lite för det är 14 grader ute nu så nu börjar det bli skönt. Och jag ska ta lite bilder också så ni läsare får se vad jag sysslar med om dagarna.
Och senare idag så ska vi ta en vända hem till sambons moster och fika lite för hon hade bakat bullar så vi lovade att komma förbi en vända.
Nej nu ska jag ta och fortsätta här hemma men ni får en uppdatering igen lite senare!

Nu ska jag gå ut i solen

Nu ska jag passa på att gå ut i solen och göra något vettigt. Jag och sambon som precis har kommit hem från jobbet ska göra det lite vår fint på bron untanför dörren och så ska vi se om det finns något mera som behövs göras där ute. Annars så ska vi bara njuta av att det är fint väder. Så nu blir det en lite dålig uppdatering på några timmar men det får ni kära läsare stå ut med. Man måste passa på att vara ute nu när det är sol så ut med er nu alla läsare så hörs vi lite senare.

Min nyttiga frukost

Lilla hjärtat sparkar för fullt<3

Våran lilla skatt sparkar jätte mycket där inne just nu, det är så mysigt att känna hur den rör sig från höger och vänster, uppifrån och ner. Och nu känner jag när bebisen har hicka också. Det känns så bra att känna sin skatt röra på sig där inne och veta att bebisen mår bra. Sen känns det helt underbart att veta att det är en del av mig och en del av Jonas som har skapat ett litet mirakel. Vi ska bli föräldrar och det är det bästa som någonsin har hänt mig. Känslan av att veta att man ska bli mamma är enorm. Den är så stark så det går inte att beskriva med ord, det är den lyckligaste känsla som jag någonsin har känt.
Längtar tills bebis kommer ut, tills jag får känna hur den läggs upp på bröstet och våra världar möts och vi blir till ett.
Jag och min sambo ska få en egen liten familj det känns helt ofattbart fortfarande men helt underbart.
Det är det bästa som har hänt mig och jag kan inte bli nå lyckligare än vad jag är nu!

Godmorgon, Godmorgon!

Vaknade med tuppen idag för att telefon ringde och de ville att sambon skulle jobba, sen efter det så var jag tvungen att gå upp occh kissa och då var jag klar vaken så nu ligger jag här och tittar lite på tv.
Solen skiner idag och höften gör inte sådär jätte ont så jag hoppas på en super bra dag. Det bästa vore om det blev lite varmt så att man kan sitta ute också för det var några dagar sen man satt och njöt av solen och värmen.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, får se vad vi hittar på. Vi brukar ta dagen lite som den kommer så får se vart vi hamnar och vad som sker.

Nu ska vi sova

Nu ska jag och den lilla kickern i magen ta med sambon och krypa ner i sängen för att mysa lite och kanske titta på en film och sen sova. Känns som att det skulle vara skönt, för jag känner mig sliten idag. Men någon som har energi är bebisen i alla fall, den sparkar hej vilt där inne och ibland känns det som att den slår volter också. Så mysigt.
Nej nu ska jag ta och göra kväll alla läsare men vi hörs imorgon igen.
Kramar

Sjukt sugen på att "gadda" mig igen.

Är så sugen på att tattuera mig igen, vill göra mitt namn på höger underarm. Tycker det skulle bli fint, men samtidigt så velar jag för jag vill tattuera in barnets namn och födelseår någnstans sen efter att bebisen har kommit ut. Men det finns andra ställen som man kan tattuera in dom på och få det väldigt fint.
Ska fundera på saken i alla fall, fast vet inte om man får tattuera sig när man är gravid.
Vet ni läsare något om det?


Tattueringen som jag vill göra, och ja det är jag som har ritat den.

Im so tired of always being tired.

Nu har jag sovit en stund, jag somnade till när jag låg med huvudet i sambons knä och tittade på Top chef. och det innebär att jag i alla fall har sovit nästan två timmar, skönt men inte så jätte bra. Hoppas att jag kan sova inatt nu så att jag inte är för pigg för det.
Är inne i en svaka nu i graviditeten då jag är som en zombie, känner mig hela tiden. Jag vet att det hör till men ändå så känns det väldigt tråkigt när man inte orkar göra något och bara vill sova. Men jag hoppas att det går över så man får lite mera energi och kan göra lite mera saker och har lite mera lust till saker och ting.
Men som sagt nu känner jag mig utvilad eftersom att jag har sovit i nästan två timmar så klockan 8 blir det att titta på Talang och efter det Modern Family. Sambon är i affären just nu, jag vaknade när han kom och sa hejdå till mig så när han kommer hem så då blir det Fredagsmys♥

Sakerna jag klickade hem igår.


Det var de varor som jag klickade hem från Oriflame igår. Så vi får se om det är bra saker, jag får skriva vad jag tycker sen när jag har testat produkterna.

Kärlek i massor<3

Skönt med en dusch :]

Gud så skönt det var med en varm efterlängtad dusch. Det behövdes verkligen kändes det som, för det får smärtan i ryggen och höften att försvinna för en stund sen så verkar bebis älska varmt vatten också för den sparkar jätte mycket när jag står i duschen. Mysigt♥
Idag verkar det inte bli så mycket gjort ändå för jag har ont i höften och sambon har ont i ryggen så vi får ta det lungt så det inte blir värre. Men sen är det Fredag också, slutet på veckan då ska man ta det lungt tycker jag.
Vad ska ni läsare hitta på idag då?

att göra idag:


*Duscha
* Åka och handla
* Diska
* Tvätta
*Ta det lungt
* Laga mat
* Göra rent kattställningarna

Frukost och illamående

Nu har jag precis ätit lite frukost och nu ligger jag och mår lite illa. Vet inte varför men det har varit så i några dagar nu men bara på morgonen. Vet inte om det beror på graviditeten eller om det är för att jag aldrig har varit någon direkt frukost ätare. Jag har alltid fått tvinga i mig frukosten så det kan vara därför men jag måste äta för bebisen skull vare sig jag vill eller inte för jag gör allt för att våran lilla skatt ska må bra.
Kan man göra annat för en sån söt liten sak som ligger i magen? ♥

Fredag :)

Idag så är det Fredag, vad veckorna går fort, men det är skönt för då kommer sommaren och värmen hit fortare.
Gud vad jag längtar efter att kunna sitta ute och äta frukost och sen sitta på samma ställe i flera timmar och bara njuta av frisk luft och värme. Men snart så för nästa vecka så är det sista April :)
Men jag tror inte att det blir någon Majkase för mig det har aldrig varit min grej och speciellt inte nu när jag är gravid.
Nog om sista april nu, min natt har varit bra jag somnade som en stock så jag duschade aldrig igår för jag var så trött så jag får ta det om en stund istället. Men nu på morgonen så var det nå tanter här och knackade på och pratade om gud, jag har inget emot att folk tror på gud men de behöver inte komma och störa folk som inte har någn lust alls att stå och lyssna på deras prat om Jesus och sånt. Aja men nu har dom varit här i alla fall så nu kommer dom troligen inte tillbaka på ett tag.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer får se vad vi hittar på, sambon är hemma i alla fall så jag behöver inte vara själv vilket är skönt.
Men nu ska jag ta och äta lite men vi hörs senare alla läsare.
Puss och kram

Godmorgon :]

Nu har jag klickat hem lite varor

Nu har man klickat hem lite varor från Oriflames sida, det vart mest saker till håret och naglarna men vi får hoppas att det blir bra.
Nu ska jag ta och titta på Lyxfällan och sen så blir det en dusch och sen ska jag passa på att krypa ner i sängen och bara ta det lungt.
Men sov så gott alla läsare så hörs vi imorgon.
Kramar

Sjukt sugen på hamburgare!

Underbar lunch

Måste lägga upp en bild på den underbara lunchen som jag åt tidigare idag, det var köttfärsås och pasta som min underbara sambo lagade till middag åt oss igår och det var så gott. Tack så mycket min älskling♥

Oriflame<3

 


Funderar på att klicka hem lite varor ifrån Oriflame.
Vad tycker ni läsare om deras produkter? Jag har bara hört bra om dom och de verkar ha en hel del saker som inte finns att köpa i en vanlig affär vilket jag tycker är super bra.

Bubblare :)

Egostunden

Bra knep för att hålla koll på hur mycket man dricker!

Jag som alltid har varit dålig på att dricka mycket måste hålla koll på hur mycket jag dricker och speciellt nu när jag är gravid så det finns vätska nog till fostervattnet. Så jag använder mig av en vanlig Powerade falska, tycker dom är jätte smidiga med sin kork och så har man som sagt en uppfattning på hur mycket man dricker.



bara ett litet tips om det är fler än jag som är dålig på att få i sig vätska.

Remember, no tears in heaven.

Saknaden av dig är stor och ibland är jag arg på dig för att du lämnade oss kvar här. Du var bara 53år när du försvann upp bland molnen. Min älskade morfar som alltid var så glad och alltid var så snäll. Jag var bara tio år men jag minns det som att det var igår. Jag kom springandes hem från skolan och var glad, sprang in i mammas sovrum och där låg hon och grät. Jag vet inte varför jag frågade men det bara föll mig in att fråga om det var någon som hade dött, mamma svarade ja och jag frågade om det var morfar och jag fick en nickning till svar. Jag kände hur tårarna kom och jag grät och grät det fanns inget stopp på det hela. Sen kom dagen då vi skulle se dig i öppen kista, jag var inte rädd även fast jag bara var tio år. För när jag såg dig ligga där så såg du så lugn ut. Du såg mera ut som att du sov än något annat, jag la handen på dig och du var iskall och jag insåg att du hade lämnat oss. Du skulle aldrig mera komma tillbaka. Många gånger så funderar jag på hur det hade varit om du hade fått vara kvar här och levt ditt liv vidare. Om du hade varit stolt över mig när jag tog studenten, förlovade mig och nu när jag ska bli mamma? Men jag tror ändå att du ser på mig och följer mina steg vart du nu än är. Jag tror att du ser på mig och är stolt och ger mig en hjälpande hand när det behövs.
Men jag tror även att du ser mig de gånger jag är ledsen och tårar rinner ner för min kind och du hellst av allt skulle vilja lägga en tröstande hand på min axel och säga att allting löser sig. Det är nog de tillfällen du vill fälla en tår, men där du är så finns det inga tårar. Men de gånger jag känner så, det är då de kalla vindarna blir en tröst då det känns som att du är nära igen.
Min älskade morfar jag hoppas du vilar i frid vart du än är!

Vad är viktigt i ett förhållande?

Jag anser att i ett förhållande så är det viktigaste kommunikation, att man kan säga till varandra vad man tycker och vad man känner för kan man inte det så faller allting isär efter ett tag.
Sen något annat som jag tycker är väldigt viktigt är ärlighet och tillit för utan det så blir det svårt att bygga upp ett förhållande på en stadig grund och det blir svårt att lita på varandra,
och om man inte kan lita på varandra så blir det svårt att säga vad man tycker och känner. Allting hänger ihop precis som i en cirkel
Sen är det viktigt att fylla på "kärlekskontot", att man ser till att ta hand om varandra och visar sin uppskattning. Det behöver inte vara något avancerat som man gör det kan räcka med att bara skriva en liten kärlekslapp som man stoppar ner i fickan på sin partners jacka som han/hon upptäcker när de kommer till jobbet. Eller att man säger vad fin du är idag och vad glad jag är över att se dig. "It´s the smal things that makes life big" brukar man säga och det stämmer faktiskt.
Jag tror inte man ska anstränga sig allt för mycket för att få ett förhållande att fungera bra, för om man verkligen älskar någon och vill vara med den personen så sköter det sig själv. Och något man ska komma ihåg är att alla förhållanden har brister. Det finns inget som heter det perfekta förhållandet, utan alla bråkar någon gång ibland men det är oftast bara bra för det stärker oftast förhållandet.
Men en sak till som är väldigt viktigt det är att aldrig låta kärleken dö ut för om den gör det så kan man lika bra ha ett förhållande med en lyktstolpe.
Det är min åsikt om vad som är viktigt i ett förhållande men vad tycker ni läsare?

good morning Torsdag!

Ja idag så är det Torsdag, inte en sådär jätte rolig dag kanske men det får gå ändå. Vädret är grått och tråkigt och jag har ont i höften men man ska inte klaga. Idag ska sambon åka hem till sina föräldrar och arbeta med veden och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Men det blir nog att ta det lungt i alla fall eftersom att jag har ont i höften som sagt, ingen idé att springa runt då.
Men för övrigt så mår jag bara bra idag, men som sagt vädret idag är väldigt tråkigt men det kanske vänder under dagen Ibland sker faktiskt mirakel.
Vad ska ni läsare hitta på idag?

Nu önskar jag er en godnatt

Nu är jag helt slut så jag tänker faktiskt önska er läsare en godnatt nu och ta och runda av. Men jag uppdaterar imorgon igen, och till den som kommenterade anonymt så vill jag säga att videoblogg är på gång jag ska bara ha lust och ork att göra en också men det kommer att komma.
Men hoppas att ni läsare har haft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll.
Sov så gott så hörs vi imorgon!

Låtar som påminner mig om mitt liv



Jag har inte haft det lättaste livet, jag har haft ett liv i svek, sorg och smärta men även lycka. Har många gånger funderat på om jag borde skriva ner min uppväxt och min historia här i bloggen men vet inte om ni läsare skulle vara intresserade av att läsa om det. Sen så vet jag inte om jag vill lämna ut mig på det viset heller och jag vet även att det säkert kan leda till att folk får fel uppfattning om mig vilket jag tycker är synd. Men om ni lyssnar på låtarna så kanske ni förstår själva vilken uppväxt jag har haft och vilket liv jag har haft?

Mitt fina sällskap i soffan

Jippi mitt paket har kommit :]



Mitt paket med de två långa tunikorna som jag beställde från Wear it company kom idag. Och jag är super nöjd med hur de satt och hur de såg ut, jag trodde att storlek S skulle bli för litet men det gick jätte bra. Så jag kommer kunna ha dom efter graviditeten också, super bra! Lägger upp bilder på hur kläderna sitter lite senare ikväll när sambon har kommit hem och kan hjälpa mig att ta lite bilder på det! :)

Årets första glass :D

Dagens låt!



Erik Hassel- Don´t bring flowers after im dead

My hip is killing me "/

Just nu så ligger jag raklång på soffan och kommer ingen vart för min höft gör så ont. Vet inte vad det är för fel om det är foglossning eller bäckenuppluckringen jag känner av. Men jag började känna av det redan inatt när jag var upp för att kissa, det högg i höften och jag nästan haltade fram och sen idag efter frukosten så bara högg det till i höften och så gör det jätte ont så fort jag rör höften i sidled eller belastar den. Så det blir nog bra krånligt när man ska upp och gå. Men det kan även bero på att jag hade en sne höft när jag var bebis som aldrig vart riktigt rak att det är det som spökar. Men jag hoppas på att det blir bättre för det är inte nå mysigt alls att ligga med en smärta som strålar ut från höften och neråt mot knät.
Om ni läsare har något tips på vad man kan göra åt det så får ni gärna skriva en kommentar.

Nu har jag ätit frukost

Nu har vi ätit frukost och bebis sparkar för fullt, vi sitter och väntar på att det ska bli sol och varmt men det verkar inte hända. Det gick i alla fall bra med sotarn, han hade inte så mycket att säga men det är som vanligt. Dom springer in och gör det dom ska och sen så är det klart.
När vi satt vi frukost bordet så upptäckte jag och min sambo att katten som jag duschade för tre dagar sen inte längre är vit. Hon måste ha dragit tassarna i något för hon är alldeles svart om dom *suck*



Så vacker är hon nu, men jag tänker inte duscha henne för det där lilla det får hon ta bort själv. Nu sitter jag och sambon och myser i soffan, funderar på om man ska slå på en film eller något för idag verkar inte bli någon rolig dag. Det är grått ute och bara 4 grader. Tråkigt eftersom att det var så varmt och skönt igår.
Men jag får se vad vi hittar på så hörs vi igen lite senare.
♥Puss och kram♥

Frukosten (:

Svar på en läsares kommentar!

Fråga:Jag undrar hur starkt ditt "svaga" plus var, min mens är sen 1 vecka och jag testade igår och det var lite svagt men såg ut som ett plus. vill detta så otroligt, så hoppas att det var ett plus, ska testa igen om någon dag.

Svar: Mitt plus var väldigt svag, jag såg det inte alls. Men sen väntade jag i ungefär en vecka och gjorde om testet och då var det positivt. Ett tips från mig om du vill vara riktigt säker och slippa de där svaga plusen och fundera på om du är gravid eller inte det är att gå in på apoteket och köpa ett digitalt graviditetstest från Clear blue. Då står det gravid eller inte gravid. Det gjorde jag och jag vart jätte nöjd med både testet och resultatet :)
Hoppas det kunde hjälpa dig något på vägen och om du vill ha barn så önskar jag dig lycka till och hoppas att du plussar!

Good morning sweethearts!

Godmorgon alla läsare, hoppas att ni har fått sovit gott. Jag har sovit jätte bra bortsett från att jag har varit tvungen att gå upp tre, fyra gånger och kissa men så kan det vara ibland. Och uppvaknandet som jag fick idag var inte det roligaste,
Jag hade det jätte varmt och skönt under täcket och så säger min sambo "- jag undrar vilken dag sotaren skulle komma" och så hör man hur det knackar på dörren så jag fick ta mina kläder i all hast, springa förbi ytterdörren och upp till övervåningen och klä på mig. Men nu är man vaken i alla fall så det kanske var det som behövdes någon som kom och körde upp en ur sängen haha.
Så snart när sotaren är klar så ska vi ta och äta lite frukost för jag tycker inte om att sätta mig ner och ta det lungt när man har någon som springer fram och tillbaka. Men det här ska inte ta allt för lång tid skulle jag tro.
Men ni får en liten fin uppdatering sen när jag har ätit frukost.
Ha det så bra så länge!

Nu ska jag göra kväll

Nu ska jag ta och göra kväll för jag har jätte ont i höften och känner mig trött. Så jag tänkte krypa ner i sängen och titta på Bedtime stories som jag faktikst inte har sett än. Så det ska bli mysigt. Känns som att jag kan behöva slappna av lite. Sen så är det mysigt att ligga och titta på film när bebisen sparkar för fullt inne i magen. Vi har en liten natt bebis, H*n sätter alltid igång att sparka när jag ska sova eller vila. Men vad gör det? Jag älskar att känna våran lilla bebis röra på sig♥
Men ni får sova så gott alla läsare så hörs vi imorgon.
Puss och kram

För alla oss som är födda på 80 eller 90-talet

Om du föddes på 80- och 90-talet minns du att det var ..

• Vi som 'knackade på' hos våra kompisar utan förvarning när vi ville träffa dem.
Vi som slog in skolböckerna i fina papper/skydd för att vi behandlade dem med respekt.
Vi som på egen hand klippte i våra jeans innan de började säljas söndertrasade.
Vi som har sparat en blå/röd kudde fylld med märken såsom silverfisken och baddaren.
Vi som någon gång har haft en OKEJ poster upphängd på väggen.
Vi som samlade på allt - främst kapsyler och sudd.
Vi som på egen hand lärdes oss datorer/internet/fildelning.
Vi som upptäckte erotik genom ryska posten och snurra flaskan.
Vi som fyllde våra cykelhjul med kulor för att det skulle låta så mycket som möjligt när vi flög fram.
Vi som samlade på grodor/pingviner/lejon och elefanter från kinder äggen.
Vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor, ishockeykort och pogs.
Vi som samlade på spice girls och backstreetboys-kort.
Vi som spelade in musik på kasettband genom radion.
Vi som läste OÄ i skolan.
Vi som smaskade omkring med Jenka, Shake eller Hubba Bubba i munnen.
Vi som fick köpa en piggelin för 4 kr.
• Vi som tyckte att Aaron Carter vad snyggast i världen.
Vi som inte fick slänga maten eftersom det fanns barn i Afrika som uppenbarligen var hungriga.
Vi som tyckte det var värt tiden det tog att surfa med 56k-modem.
Vi som använde telefonkiosk innan mobilerna kom.
Vi som fick förbud att använda tamagoshi på lektionerna.
Vi som älskade max antal växlar på cyklar.
Vi som var de som började med lunarstorm och vi som tog jävligt lång tid på oss innan vi hade hjärtat att sluta med det.
Vi som vara jäkligt skeptiska till MSN när det kom då MIRC faktiskt fungerade alldeles utmärkt.
Vi som såg Agneta Sjödin som programledare i småstjärnorna, och aldrig förstod hur fort barnen kunde förvandlas till stjärnor.
Vi som grävde oss ner i GB-glassen 'Skattkistan' med den lilla spaden för att komma åt leksaken som låg under.
Vi som lärde oss hantera MS Dos för att kunna spela pc-spel.
Vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet.
Vi som går igång på 'När du hör den här signalen .. *pling* .. när du hör den signalen, då vet du att det är dags att vända blad. Då börjar vi ...'
Vi som var tvungna att blåsa i våra nintendospel för att de i överhuvudtaget skulle fungera, teknik; kraftigt men utan salivstänk.
Vi som knallade runt i buffaloskor.
Vi som minns när biobiljetterna kostade 50 kronor.
Vi som hade halskragar i spets  och våffelpermanentar hår på våra dagisfoton.
Vi som tittade på grodan Skurt.
Vi som hade träningsoveraller med knappar längs sidorna
Vi som i våra busringningar aldrig lyckades lika bra som Hassan gjorde på radio.
Vi som tyckte att vi var extremt välberesta genom timmar framför BackPacker.
Vi som hade bänkar med lock på.
Vi som åkte rullskridskor med 2 hjul fram och 2 hjul bak.
Vi som fick onödigt mycket information om att vi skulle ringa 112 i stället för 90 000.
Vi som gjorde fingerlekar med garn så som vaggan, eifeltornet och fiskenätet.
Vi som kunde ringa in och få chansen att spela Hugo i direktsändning (och tycka alla andra var så dåliga) för att vinna sega råttor av Sofi Propp.
Vi som vet hur man gör popcorn på spisen.
Vi som följde programmen Vänner&Fiender, SOS, Det kommer mera och Nu eller aldrig.

Middagen



En snabb middag nu när sambon är på jobbet. Men gott var det och mätt blev jag!

Dagens sanning!

 

 Play the moment
▌▌ Pause the memories
 Stop the pain

 Rewind the happines

Sunshine, me like<3

Nu har jag och sambon suttit ute i solen, det är jätte stark sol och vindstilla. Och när jag tittade på termometern så var det 22 grader i solen. Kan ni förstå? Hela 22 grader, det är helt underbart! Jag älskar verkligen solen och värmen det kan inte bli bättre än så♥ Hoppas verkligen att det håller i sig nu så att det inte blir sådär blåsigt och kyligt som det har varit i några dagarn nu. Fast vi är nästan inne i Maj så det är dags för värmen att komma nu.
Och katterna är glada de också, först och främst så är det varmt och sen så fick de precis tonfisk så livet leker för dom också.
Just nu så sitter jag och tittar lite på tv för det vart nästan för varmt för att sitta i solen och pulsen slog väldigt snabbt så det kändes som att det var lika bra att gå in en stund.
Men då kan man passa på att skriva lite blogg så ni läsare får veta vad jag gör.
Vad har ni läsare gjort idag och vilka planer har ni för resten av dagen?
Nej nu ska jag ta och titta vidare lite på tv men jag uppdaterar senare.
Ha det så jätte bra så länge alla läsare.
Kramar

Ut i solen :)

Nu tänker jag klä på mig och göra mig i ordning och sen ska jag ta och gå ut i solen. Lika bra att passa på för man vet aldrig hur länge det fina vädret varar. Jag hoppas att ni läsare får en bra dag och så uppdaterar jag igen lite senare när jag har varit ute och så.
Ha det super bra så länge.
Kramar

Graviditeten vecka 22



Från sidan familjeliv:

Vecka 22


Kroppen:
I takt med att du blir tyngre kan du också få fler graviditetskrämpor, som till exempel vadkramper, främst på nätterna. Benen kan svullna under dagarna. Svullnaden kan minska om du använder stödstrumpor som bland annat finns på apoteket. De sista veckorna har brösten kanske börjat förändras, mjölkkörtlar har mognat och blodkärlen i huden på brösten har blivit tydligare. Det kan också komma lite vätska från brösten, särskilt om du är omföderska.

Barnet:
Från och med vecka 22 kallas det lilla livet barn istället för foster, även om den medicinska termen fortfarande är foster. Runt denna tidpunkt börjar barnet ha en regelbunden rytm med sömn och vaket tillstånd, men kan väckas av moderns rörelser. Mängden fostervatten är ungefär 600 milliliter.


Från sidan vårdguiden:

Barnet

Ögonlocken täcker hela ögat. Barnet är känsligt för beröring och flyttar sig om du buffar på det. Naglarna har vuxit ut och täcker fingertoppen.Lungblåsorna utvecklas men är vattenfyllda hela tiden i magen. Vätskan pressas ut vid födseln.

Vikt 510 gram.

Mamma

Hormonerna som förändras i din kropp kan göra så att tandköttet svullnar upp. Kom ihåg att sköta din tandhygien ordentligt.

Bäckenuppluckring

Bäckenuppluckring kallas även symfyseolys eller foglossning. Bäckenlederna mjukas upp hos alla kvinnor under graviditeten. Det är en normal process för att utvidga bäckenet. En del kvinnor kan få smärtsamma besvär. När bäckenlederna mjukas upp blir bäckenet mer rörligt och ostadigt. Ofta uppstår värk i korsryggen, ner i skinkorna eller från blygdbenet mot ljumskarna. Det finns hjälp att få. Prata med din barnmorska.

Datanörd till kisse