Advents mys!

Nu har man bakat lussebullar, vilket advents mys :)
Så nu ska jag och sambon mysa ner oss i soffan med en kopp Oboy och lite lussebullar och Moa sover sen klockan 6, hon följer rutinerna så bra, hon e super duktig och jag är så stolt :)

My baby in pink

Detta inlägg är lösenordsskyddat.
Du måste ha lösenord för att kunna läsa detta inlägg

Låt romantiken flöda♥



Det är viktigt att man inte glömmer bort varandra i förhållandet bara för att man har fått barn så i Fredags så gjorde jag en liten mys kväll för Jonas med rosor och god mat och han vart super glad. Det känns så bra att kunna göra något fint för personen man älskar mest av allt på hela jorden!



Jonas Fredriksson du är den bästa pojkvän man kan ha och den bästa pappan på hela jorden!

Släkten är Bäst!

Detta inlägg är lösenordsskyddat.
Du måste ha lösenord för att kunna läsa detta inlägg

Playtime :)

Detta inlägg är lösenordsskyddat.
Du måste ha lösenord för att kunna läsa detta inlägg

Till doktorn med mitt lilla ♥

Ja nu har vi fått en tid till doktorn klockan halv 3 så han får lyssna på Moa när hon andas. För hon rosslar jätte mycket och är täppt i näsan. Och hon har även kräkts upp en massa slem, hoppas att det går bra! Usch inte roligt att se sin älskade dotter sjuk. Stackars älsklingen ♥ Det blöder i mamma hjärtat just nu men som sagt kommer kännas bättre när en läkare har tittat på henne, då kan man känna sig lite lugnare också.

Nattligt inlägg

Oj oj nu var det längesen jag skrev ett inlägg på natten men just nu så sitter jag uppe för jag har en sån jäkla hosta och vill inte störa sambon och dottern vilket jag vet att jag gör om jag lägger mig i sängen och hostar. Så jag sitter just nu och tittar på tv och håller på att hosta upp lungorna.
För en stund sedan så fick jag ett samtal med en god vän och det var väldigt skönt att bara få prata en massa skit. Det behövs ibland.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om då jag är lite trött i huvudet så det blir ett lite halv flummigt inlägg. Men jag funderar på att gå upp och lägga mig om en stund, om hostan vill ge med sig.
Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera i bloggen i alla fall men tiden liksom bara flyger förbi, även de stunder som Moa sover på dagarna. På något vis så finns det alltid något som ska göras, stort som litet så datorn är det jag prioriterar sist faktiskt. Men jag ska försöka bättra mig och speciellt nu när jag ka sätta lösen på bloggen för då känns det som att de som har valt att fortsätta läsa min blogg ska ha något att läsa om också.
Nej nu vet jag inte riktigt vad jag sa hitta på för något att skriva om, det känns som det här vart ett ganska överflödigt inlägg men det får ni leva med.

Ni har tills på Fredag på er alla läsare!

Som sagt jag kommer att sätta lösen på min blogg mest för Moas skull, hon är bara 2 månader och kan inte välja själv om hon vill finnas på internet eller inte och det finns så mycket konstigt folk här i världen och jag vet inte ens vilka hälften av mina läsare är. Så ni som vill ha lösen får passa på att antingen skriva till min mail ( [email protected] ) eller på facebook ( Jessica Eriksson ) Eller skriva en kommentar här så ska ni nog kunna få användarnamn och lösenord. Så som sagt passa på att skriva innan Fredag om ni vill fortsätta läsa min blogg för sen är det försent.
Ha en bra kväll alla kram♥


Bilden har ingenting med inlägget att göra

Snart kommer Moas babygym :D

... Det skickades idag så det borde komma imorgon eller på Onsdag senast. Jippi som vi har längtat.
Och för er som undrar så är det ett All around Musical Playtime Gym av märket Fisher-Price det är beställt från barabus.se och priset är 969 kr.

Lite bilder:




Lite fakta:

Fisher-Price - All around Musical Playtime Gym. Den extra stora mattan erbjuder aktivetet för barnet oavsett om barnet ligger eller sitter. Massor av olika roliga stimulerande aktiviteter. Välj upp till 20 minuter av fortlöpande musik eller låt barnet aktivera korta musik snuttar. Vik ihop mattan och ta med dig den lätt. Kräver 3 AA batterier. Ett portabelt babygym i cirkulär form.

Förkylningar, tänder och lite extra gnäll

Detta inlägg är lösenordsskyddat.
Du måste ha lösenord för att kunna läsa detta inlägg

Tänder!

Lilla hjärtat har börjat fått två små tänder, det upptäcktes i förrgår. Vi har funderat på det ett tag nu för Moa har dregglat enormt mycket och tuggat på sina händer konstant ungefär som att det skulle ha kliat men vi tyckte att det var för tidigt så vi gjorde inte någon stor sak av det. Men i förrgår när jag kände igenom hennes mun så kände jag något hårt och vasst nedtill på höger sida och något hårt och vasst upptill på vänster sida och mycket riktigt så såg jag hur det lyste vitt i munnen på henne så nu är det lite gnälligt för det gör väl ont. För de har inte spruckit upp riktigt än utan det är en hinna över men det är på gång.
Lilla hjärtat börjar bli stor♥

Tack alla!

Tack till alla er som har kommenterat och sagt att ni vill ha lösenordet till min blogg. Jag ska vänta någon dag till och se om det kommer in några flera kommentarer och sen så ska jag svara på alla kommentarer och skicka ut lösen till er som vill ha det. Så ni får vänta i några dagar till.

Min älskling är förkyld :(

Detta inlägg är lösenordsskyddat.
Du måste ha lösenord för att kunna läsa detta inlägg

Lösenords skydda

Jag funderar på att sätta lösenord på min blogg en period så ni som är intresserade av att få lösenordet får skriva en kommentar eller skicka ett mail åt mig så ska vi nog kunna ordna det :)

BVC- besök idag :)

Detta inlägg är lösenordsskyddat.
Du måste ha lösenord för att kunna läsa detta inlägg

Ett tips till alla tjejer!

Ett tips till er alla tjejer som spenderar mycket tid vid datorn och vill tjäna något på det.
Bli då medlem på gratismakeup.se och få presentkort på många olika sidor. Det kostar ingenting det enda som krävs är lite energi. Klicka på bilden nedan för att komma till deras sida och bli medlem.