Ta oss i kragen och göra i ordning hallen.

Här hemma har det hänt en hel del sen jag uppdaterade sist, vi har gjort om vardagsrummet och nu håller vi på att göra i ordning hallen. Så idag blir det till att pyssla med det, det ska spacklas och ryckas ut en massa spik som sitter i hela väggen, varför nu någon har spikat in en massa spik. Det är en bra fråga.
Dagarna för övrigt rullar på som vanligt, jag springer här hemma och plockar och städar, busar med Moa och umgås med sambon.
Sen var jag till ortopeden förra veckan och det beslutades att jag ska opereras så om 6-8 veckor så läggs jag på operations bordet för att få ordning på min höft.
Så jag hoppas på det bästa att det går att få den bättre så att jag slipper ha ont hela tiden.
För övrigt så har det inte hänt så mycket utan allt rullar på som vanligt.

Nu ska jag ta och springa vidare och fixa lite med hallen som sagt så det blir gjort någon gång.
Ni får ha det så bra sötnosar!

Utvald till Natusan kampanj :)

Jag vart erbjuden att delta i en kampanj för natusan förra veckan och nu är jag utagen så jag kommer att få hem 
ett paket med Natusan first touch bath och Natusan first touch baby oil.
Jag får en stor flaska av vardera produkt och även sju små flaskor av vardera produkt som jag tänkte dela ut till mina vänner som har barn så ni också får testa på produkterna så om någon är intresserad av att få hem två små flaskor med dessa produkter, rabattkuponger och en minifolder om natusan så är det bara att höra av er så kan jag skicka hem testerna till er när jag har fått paketet.
Den enda hållhaken är att ni måste tala om vad ni tyckte om produkterna så att jag kan framföra det på Buzzadors sida!

Bli en Buzzador du också :)

Jag har registrerat mig som buzzador och föreslår att du också gör det, vill du också bli en buzzador så klicka här!

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Så passa på att gå med du också och få chansen till att pröva på en massa olika produkter utan extra kostnad.

Anmäl dig som en buzzador här

Älskade Moa blev 6 månader i Måndags!



Detta inlägg är lösenordsskyddat

Har John Blund sagt upp sig? "/

Oj oj jag som skulle lägga mig tidigt idag för att vi ska gå upp klockan 5 imorgon och åka här hemifrån senast klockan 7 men jag sitter fortfarande uppe. Redan vid klockan 10 så tog jag en dusch och pysslade om mig själv lite med en ansiktsmask och hårinpackning men tyvärr så blev jag inge tröttare av det för när jag kom ut ur duschen så var jag jätte pigg. Efter det så gick jag ut och tog en cigg och sen gick jag upp för att lägga mig men låg i sängen och vred och vände på mig och blev inge piggare. Och jag vill inte störa Jonas eftersom att han ska köra så långt imorgon så då gick jag ner och nu sitter jag här vid datorn och tittar på tv.
Det är så typiskt att man inte kan sova när man vet att man ska iväg någonstans och måste gå upp tidigt, men så är det alltid. Det slår aldrig fel. *suck*
Men hoppas på att jag kan somna snart så jag är lite utvilad imorgon när vi ska åka och inte ser ut som en zombie när man träffar sina nära och kära!

Imorgon bär det av nedåt i landet!

Ja imorgon så bär det av 50 mil nedåt i landet, det blir först ett stopp i Sandviken för att hälsa på lite bekanta och sen bär det av vidare mot Uppsala för att hälsa på min mamma i 3 dagar och sen efter det så kör Jonas mig ch Moa till stockholm där jag ska spendera en vecka med min udnerbara vän Veronica och hennes son. Jag ser verkligen fram emot den här resan och få träffa massa nära och kära igen och visa upp lilla Moa för alla :)
Håller tummarna för att resan i bilen går bra och att Moa inte blir allt för rastlös.
Så ser ni mig inte här på bloggen eller på facebook på några dagar så vet ni varför.
Så ha det så bra alla läsare så hörs vi sen igen när vi kommer hem ♥