Är vi vänner eller vad?

Förstår mig inte riktigt på dig,m är vi vänner eller inte? Så som jag har stält upp för dig och nu så ignorerar du typ mig. Tycker inte att det är så vänner gör. Men det är upp till dig tycker jag. Du verkar tro att bara för att jag ska ha barn så är jag en annan person men det är jag inte. Jag är precis samma person som förut så tycker att det är riktigt dålig stil av dig att göra som du gör. Men: what goes around comes around.

Kommentarer
Anonym

Fin blogg, vad gör du då?



http://smekizz.blogg.se

2010-08-07 | 03:56:52
Madde

Låter jobbigt :-( . Förlorade också många vänner när jag fick barn. Det är tyvärr så, när man får barn ungt. Många drar dom skyr en som pesten. Är inte förens nu 6 år senare många börjar höra av sig dom skaffar egna, men nu känner jag inget för dom. DÖG jag inte för 6 år sen duger jag inte nu heller, jag har heller inte så mycket med dom att göra anser jag, det är stor skillnad på ett barn på sex år och en nyfödd. Man har liksom inget gemensamt längre då.

2010-08-07 | 11:56:53 BLOGG: http://www.saramadeleine.se
mamma Cattie

Vem är det ? personen måste va väldigt omogen , eller kanske inte änns förkänar att vara din vän . Är man en bra , god , äkta vän så stäler man upp och finns i alla väder och bryr sig framför allt, !! Sen om personen har barn eller inte ska väll inte ha någon betydelse , man måste ju kunna prata med varandra träffas och göra saker som barnet också kan va med på ...ok att man kanske inte kan ha värsta Disco röj , men då Finns ju mormor ...så det kan ju också bli någon gång .;)kram ....fråm din älskade mor...

2010-08-07 | 16:25:03
Elin Pliza Holmgren



Jag kommer alltid finnas för dej gumman va som en händer<3<3

2010-08-08 | 16:18:00




Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (visas endast för mig)

Din blogg:

Din kommentar: