Tråååkigt

Varför ska man behöva ha så tråkigt för? Kan knappt röra mig eftersom att jag har så mycket förvärkar och samandragningar så då blir det till att sitta i soffan och ta det lungt bara. Och sambon är hos sina föräldrar i Sollefteå så jag är själv hemma vilket gör det hela ännu mera tråkigt. Har ingen motoivation till något känner jag, suck , suck och åter suck. Nej nu ska jag ta och hitta på något att göra innan jag börjar klättra på väggarna.

Kommentarer
Linda

usch för att sitta hem! än så länge envisas jag med att jobba....har tänkt göra det fram till semestern om 2 veckor iaf sedan är jag livrädd att börja klättra på väggarna jag med men hoppas dagarna fylls av å fixa barnrummet å all shopping!

kram kram!

2010-07-08 | 19:13:03 BLOGG: http://tavlingstipsarna.blogg.se/
Linda

mjo....jobbigt med foglossningen för mig med men resten av kroppen är ju rastlös! är iofs bara i vecka 28 så det hinner ju ändras....ska ju inte ha förns början på oktober så känns ju bäst att dona på och fixa här hemma i slutet av augusti/september. vill ju inte ha allt framme så långt i förväg heller...

2010-07-08 | 19:52:31 BLOGG: http://tavlingstipsarna.blogg.se/
Veronica, Gravid i v38 ♥

Det är inte ovanligt att känna så när man är gravid. Jag vet precis hur du känner dig. Det är inte mycket man orkar nu såhär mot slutet. Men snart är det över och vi har våra små hos oss :)



Hoppas allt är bra. Kram

2010-07-08 | 20:35:41 BLOGG: http://veronicaodquist.webblogg.se/
Malin, 22 år Gravid BF+2

hahaja hon är lika envis som sin far ;)

2010-07-08 | 22:08:34 BLOGG: http://mammaflikkan.blogg.se/




Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (visas endast för mig)

Din blogg:

Din kommentar: