Gaser i magen eller kolik? "/

Börjar bli lite orolig för lillan nu, i två dagar så har hon skrikit hur mycket som hellst och vi har prövat med allt. Vi byter blöja, matar, vankar runt med henne, masserar magen och ger napp men ingenting hjälper. Funderar på om hon har riktiga gaser i magen för hon fiser mycket (vilket är bra så det kommer ut ) och att det är det som gör ont och att det är därför hon skriker och är ledsen. Eller kanske börjar hon få kolik? Men jag tycker hon skriker lite för lite för att det skulle vara början på det, för hon sover ju på nätterna och så. Men vi ska köpa hem droppar som är mot magknip från apoteket idag och hoppas på att det blir bättre av dom.
Lilla hjärtat, jag tycker så synd om henne och lider verkligen med henne. Hoppas hon slipper ha ont snart för mamma hjärtat blöder just nu.
Jag älskar våran lilla Moa så mycket och vill verkligen inte att hon ska ha ont♥
Kommentarer
Jaqueline- Mamma till Elias.

Alltså, kolik är ju gaser i magen. Man brukar säga att definitionen av riktig kolik är att dom skriker minst 3timmar om dagen, minst 3dagar i veckan. Sen kan dom ha mer eller mindre gaser liksom. Kolik är inget farligt, och brukar försvinna runt 3mån typ (om man inte är ett specialfall som elias haha) och det brukar vara som värst när dom är runt 2 mån. men stressa inte för mkt över det, för det känner hon garanterat av och kommer därav skrika ännu mer. kraaam gumman, o ring bvc om du är orolig :)

2010-10-06 | 13:39:55 BLOGG: http://whitetrashdoll.blogg.se/
Veronica, Mamma till Leo ♥

Snuttan då "/ Hoppas att det inte är kolik :(



tänker på er. kramis <3

2010-10-06 | 19:03:13 BLOGG: http://veronicaodquist.webblogg.se/




Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (visas endast för mig)

Din blogg:

Din kommentar: