BF + 7

Ja idag så har man gått en vecka över tiden *suck* det känns inge roligt alls. Men vi har en tid hos en läkare på specialistmödravården i Sollefteå idag klockan halv 2 så får se vad dom säger där. Dom kommer att titta ultraljud, mäta fostervatten mängd, ta en kurva på bebis och mig och titta hur jag mår allmänt och så. Sen kommer vi att diskutera igång sättning också så jag hoppas att vi får en tid för det med oss när vi åker därifrån. Men hellst av allt så hoppas jag självklart på att vi blir kvar så vi slipper åka hem och får bli igång satta idag men det tror jag inte. Men man ska aldrig säga aldrig. Ni får hålla tummarna för att lillan kommer ut idag eller imorgon. För det är inte roligt att gå över tiden en vecka kan jag lova.
Men nu ska jag ta och göra mig i ordning för vi ska åka vid halv ett ungefär. Men ni får en uppdatering när vi kommer hem sen igen. Men håll tummarna för oss som sagt, har vi riktigt tur så kommer vi inte hem på några dagar :)

Kommentarer
Jaqueline- Elias mamma.

Hoppas verkligen du slipper bli igångsatt, värkstimulerande dropp är viiidrigt och chansen är mkt större att det kommer sluta med snitt. Så nu håller vi tummarna för att lilltjejen vill komma ut! :D kraaam o lycka till gumman

2010-09-06 | 10:51:16 BLOGG: http://morsanjackie.blogg.se/
MAMMABEA.SE BF 13/10

Håller tummarna! Kram

2010-09-06 | 11:41:07 BLOGG: http://mammabea.se
Solan

Håller alla tummar jag har + några tår osså. Lycka till o många kramar

2010-09-06 | 11:46:15




Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (visas endast för mig)

Din blogg:

Din kommentar: