Mammas lilla hjärta



Detta inlägg är lösenordsskyddat

Akepunktur

Ja igår så var man till sjukgymnasten och vi beslutade oss för att testa med akepunktur på höften. Så innan jag visste ordet av så låg jag på en bänk i ett jätte tråkigt rum med fyra nålar in i höften på varje sida. Och så skulle jag ligga i 15 minuter. Men det gjorde faktiskt inte ont som jag trodde att det skulle göra utan det var lite obehagligt när han satte in nålarna en liten stickande känsla och när han träffade de inflamerade områderna så trodde jag att jag skulle dö för att smärtan blev så stor och kom så plötsligt men sen när nålen väl satt där så gick det bra. Sen så kom sjukgymnasten och vred på nålarna efter halva tiden och sen var det klart.
Så jag ska tillbaka nästa vecka igen och få akepunktur och veckan efter det så blir det två gånger på veckan så jag hoppas på en förbättring annars så är nästa steg en kortison spruta in i höften men det visar sig hur det blir med det.
Men jag håller tummar och tår för att det här blir bra!

Nu kör vi :)

Nu har man blivit ordentlig och går på gym 4 dagar i veckan, nu har jag äntligen tagit tag i dessa gravid kilon som finns kvar. Nu ska dom försvinna så att man kanske vågar visa sig ute i sommar. Haha. Just nu är Moa vaken, hon vill inte riktigt sova fast hon är super trött, men man kanske missar något om man somnar, vem vet! Men hon orkar nog inte vara uppe så länge skulle jag tro för hon har sovit dåligt på eftermiddagen så kroppen borde ta ut sin rätt snart. Och när lillgumman har somnat så står det middag på schemat och sen ska jag nog ta och baka lite. Undra vad man ska hitta på för roligt. Men nå kul blir det nog, nej nu ska jag ta och umgås lite med familjen men vi hörs senare sötnosar!

Vill bara säga,

Att jag har den undebaraste vännen som finns och hennes namn är Veronica och hon gör mig alltid så glad♥

Bloggen öppnad igen!

Nu har jag öppnat upp bloggen igen men har valt att lösenordsskydda bilder och inlägg om Moa då jag vill veta vilka som kan se bilderna på henne. Fö hon har inte valt att få vara med här på bloggen och sen finns det även personer runt omkring som jag vet läser min blogg som jag inte tycker har ett dugg med mitt / vårat liv att göra så det bästa är att få bestämma själv vem som får se bilder på Moa och inte.

Och ett stort tack till min underbara vän Veronica som har fixat och ordnat med min blogg så att den nu är super fin :) Jag är så jätte nöjd och glad för den fina designen. Ser fram emot Mars då det blir en tripp till Stockholm med Moa för att hälsa på Veronica och hennes söta son Leo i några dagar♥

Enorm katt på besök



Mammas lilla banangröts monster ♥

Detta inlägg är lösenordsskyddat.
Du måste ha lösenord för att kunna läsa detta inlägg

Dålig uppdatering ( som vanligt )

Har glömt bort bloggen totalt, men det har varit så mycket nu under jul och nyår. Men nu börjar jul och nyårs stressen lägga sig så nu kanske jag finner lite ro till att blogga. Men det är alltid något som ska göras tycker jag, är det inte det ena så är det de andra.
Nu är det bestämt, nu ska jag ta tag i min vikt och börja gymma och äta hälsosamt istället för att klaga på gravid kilona som jag har kvar. Vad blir bättre av att klaga liksom?
Så nu år 2011 HERE I COME ;) Och jag är bärttre än vad jag någonsin har varit!