dålig uppdatering

Okej känner själv att det har varit lite dålig uppdatering och jag ber om ursäkt, men känns lite som att jag inte har så mycket nytt att skriva. Med tanke på att jag bara går hemma så känns det som att dagarna ser ungefär lika ut. Men kan väl skriva lite kortfattat om vad jag har gjort sen jag bloggade sist.

Fredag:

Jonas jobbade natt på Torsdagen och kom hem ungefär vid halv nio på morgonen så då kunde jag också somna när jag visste om att jag inte var själv i huset. Sen sov jag till ungefär tre, inte bra måste vända tillbaka mina dygn igen känns det som. Måste börja leva ett normalt hälsosamt liv.
Men i vilket fall när jag vaknade så gick jag upp och skickade iväg Jonas till bolaget eftersom att vi skulle iväg på kvällen och dricka lite öl, så han åkte iväg. Och till mat så vart det en kebabrulle. Känner mig lite onyttig men gott var det.
Sen på kvällen så bar det av in till stan och hem till Johnny för att dricka lite öl som sagt, kvällen var trevlig om man bortser från vissa omständigheter.

Lördag:

Även på Lördagen så vaknade jag rätt så sent eftersom att vi gick och la oss vid ungefär sex på morgonen på Fredagen. Jonas skulle iväg och jobba natt så jag tog det bara lungt. Kvällen bestod av att vara ute på msn och prata med folk, titta på Rena Rama Rolf och sen vart det natti natti.

Idag:

Idag har jag inte gjort så mycket märkvärdigt men jag har varit lite duktig i alla fall, när jag vaknade så började jag med att diska, efter det så mockade jag ur kattlådorna, kokade kaffe så Jonas skulle ha kaffe när han kom hem, dammsög, var ut med soporna och borstade katterna. Så lite duktig kan man känna sig. :) Sen när Jonas och hans bror kom hem så åt vi lite mat och nu sitter vi här och lyssnar på musik på spotify och tar det lungt. Men om en stund så ska vi iväg till affären för vi behöver handla hem lite saker.
Och en glad nyhet är att Diva och Skrållan kommer jätte bra ihop nu, dom har till och med busat tillsammans idag, och när jag vaknade idag så hade jag båda katterna i sängen. Det kändes super bra. Var lite orolig i början men nu så :)
Jag och Jonas diskuterade precis att det känns väldigt konstig att inte ha något jobb att gå till och ja det gör det faktiskt, saknar att veta att man ska upp och jobba och ha något att göra om dagarna. Visst är det skönt att vara hemma ibland också men nu har jag börjat lessna.
Men vi kan ju alltid sätta oss inne på bänken på Hemköp och titta på folk, haha ne nu vart det pensionärsvarning :P
Men vad ska man göra för att få dagarna att gå? Någon som har något tips kommentera gärna i såna fall.

Lite bilder:



Ser inte så farligt ut, men vem är det som stjäl ölen? :P




En full Jonas som ser helt borta ut, var det han som stal ölen kanske?:P



Titta dom busar :)



Men vart tog Diva vägen? :P



Ja men titta där var hon ju :)

Men nu får det räcka för det här inlägget orkar inte skriva så mycket mera sen så ska vi åka iväg till affären också.
Men jag lägger nog in ett nytt inlägg imorgon igen.

Ha det så bra :)

Kommentarer
Svärmor

Va gulliga Diva o Skrållan är,roligt att dom leker o är vänner.Hoppas du o Jonas är vänner oxå ha ha ha.....;o)

2009-10-12 | 06:27:41 BLOGG: http://URL




Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (visas endast för mig)

Din blogg:

Din kommentar: