Hemma igen!

Oj oj  nu har det inte blivit mycket bloggande alls de sista dagarna jag får be om ursäkt. Men jag ska skriva ett långt inlägg nu så att ni får veta vad jag har gjort de senaste dagarna. Få se nu vilken dag var den sista jag skrev? Det var Torsdagen ja så då får jag berätta vad jag gjorde på Fredagen, igår och idag.
Vi tar väl och börjar med Fredagen.
Då var det fullt hus här, Jonas hade som en liten inflyttningsfest så vi vart tolv stycken. Det var trevligt vi bjöd på kaffe och bullar först sen så lagade Jonas mat som vi bjöd på och efter det så åt vi paj som hans mormor var så snäll och hade gjort. Så de första gästerna kom vid ungefär tolv och de sista gästerna åkte hem vid sju så det vart en lång dag. Sen efter det så var det bara att varva ner ett tag och sen åkte vi och hämtade upp Johnny för en kväll med öl och Monopol. Det var trevligt och han åkte hem vid ungefär tre så dagen vart lång men den var trevlig som sagt.

Lite bilder från fredagen:



Jonas mormor som äter en bulle



Från höger Jonas moster Kikki, Jonas syster Lina och hennes kille Andreas



Jag och söta Nelly



jag och Nelly igen

Det var dom bilderna och den dagen det. Då tar vi nästa dagen då alltså Lördagen som var igår.
Dagen började med att jag och Jonas försov oss för vi skulle hem till hans mormor i Solle på fika för att fira hans mamma och vi skulle varit där halv tolv. Men jag vaknade av att Jonas moster Bitten stod i dörröppningen och frågade om jag hade försovit mig och hon sa att klockan var elva så det blev stressigt. Det var bara att försöka ta sig upp ur sängen fast jag hade världens mensvärk och till slut så gick det bra.
Så vi slängde oss in i bilen och åkte iväg. På vägen till Solle så fick jag mig ett riktigt gott skratt som förgyllde min dag och hela resten av månaden.
Såhär var det att Jonas skulle tanka och han hade lånat en bil av sin bror. Så han åker in på macken och ställer sig vid pumpen men inser att står åt fel håll. Så han åker iväg och vänder bilen och parkerar lite fint igen och då säger jag det åt honom att : Jonas du står ju fortfarande fel. Han inser snart att han står fel igen ( fast han vände bilen för att komma rätt ) och då ger han upp och åker vidare för att tanka på en annan mack HAHAHA!!
Sen när vi kommer fram till Solle så vart det fika hos Jonas mormor och sen mat. Vilket var väldigt trevligt. Sen så gick vi hem till Jonas föräldrar och spelade lite tv-spel med Jack och sen satte vi oss och spelade lite poker.
Efter det så fick vi smörgåstårta som Jonas mamma hade gjort och den var super god. Tack så mycket!
Sen så satte jag mig och byggde lite lego med Jack och Jonas gjorde oss sällskap också.
Och sen så drack jag en cider och sen kröp jag ner i sängen.

Lite bilder från Lördagen:



Andreas och Göran



Jonas moster Bitten längst fram och Jonas mamma



Jonas mormor och hans kusin Micke




Jag, Jonas och hans moser Kikki



En smörgåstårta



Och en till smörgåstårta



Jack leker med lego



Jag och Jack leker med lego



lego byggarna igen

Och idag så vakande jag vid ungefär elva men sen skulle klockan vridas tillbaka en timme så klockan var bara tio. Så då gick jag upp och insåg att det inte var någon hemma förutom jag och Jonas så vi gick över till Jonas mormor och drack lite kaffe och sen bar det av hem till Kramfors igen.
Och när vi kommer hem så hittar vi en av kattungarna död på sängen, väldigt tråkigt eftersom att det var tänkt att jag skulle ha den kattungen kvar och jag hade fattat ett stort tycke för den.
Så nu måste vi begrava den, kan ju inte bara slänga den i soporna det känns väldigt ohumant.
Så nu har vi bara tre kattungar kvar men det går nog ändå sen får vi se om jag behåller någon av dom eller hur jag gör. Sen har det väl inte hänt så mycket annat idag så vitt jag kan minnas.
Så det här får räcka i det här inlägget.
Ha det så bra alla läsare kram!

Kommentarer
Stoffe

full fart!



och det där med mackar ä lurigt

2009-10-25 | 16:31:24 BLOGG: http://stoffevikstrom.blogg.se/




Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (visas endast för mig)

Din blogg:

Din kommentar: