I morgon är det dagen med stort D!

Imorgon är det dagen med stort D !skulle jag ha sagt om jag gillade att fylla år. Men eftersom att jag inte kommer att bli firad av någon så ser jag inte direkt fram emot den här födelsedagen. Jag åker ner till Stockholm imorgon, bussen går åtta på morgonen från Kramfors buss station och kommer fram till Stockholms cityterminal vid tio över tre, så det blir en buss resa på över sju timmar. Ser inte direkt fram emot det heller men vad gör man inte för att träffa sin syster och stå framför kameran i några timmar och få ihop lite pengar? Pengarna behövs verkligen nu om man säger så. Jag tänker inte sitta här och prata ut om mina problem men som ni vet så är jag arbetslös och får inte in nå pengar på kontot så kan man få lite extra pengar på lätt sätt så tackar jag inte direkt nej.
Sen så på Onsdagen så bär det av mot Sandviken och Camilla från Ängsbacken var så snäll och har sagt att jag ska få sova där natten mellan Onsdag och Torsdag, och så ska vi väl fika och prata lite. Saknar den tjejen så det ska bli trevlig att få träffa henne igen. Sen på Torsdagen så blir det att jag åker ut till Årsunda och därifrån åker jag hem på Måndag så det ska bli trevligt att få träffa lite nära och kära igen.
Men nog om min födelsedag som sagt ser inte direkt fram emot det så har inte så stor lust att sitta och skriva om det. Kan istället ta och skriva lite om vad jag har haft för mig idag, visserligen så har jag inte gjort mera än vanligt. Men jag vaknade vid elva och gick upp och drack lite kaffe. Sen efter det så har jag inte gjort mera än att sitta vid datorn. Sen så är jag själv nu ikväll/ natt för dom ringde Jonas imorse och frågade om han ville jobba natt och det var klart att han ville det. Jag vill också få jobba!! Så nu blir det till att ha lamporna tända och musik på hela natten för jag hatar att vara själv i det här huset. Men men det är i alla fall bra att Jonas får jobba lite, jag är glad för hans skull.
Ska snart ta och springa iväg och packa lite och sen försöka att sova eftersom att jag måste gå upp vid sex imorgon.
Men ska lägga upp lite bilder från idag också.



En trött Diva



Diva igen



Kattungen Sumo har börjat att burkmat nu *stolt*



Smygreklam men är kär i deras tränningsbyxor som dom har på sin sida!



Jag och Jonas spelade Monopol innan han åkte till jobbet och jag klassade ut honom, alla hus och hotell på bilden är mina + pengar och fastigheter :)

Lite bilder på hur jag ser ut idag







Så mina kära läsare det här får räcka för ikväll för nu är klockan kvart i tolv och jag måste och sen försöka sova lite. Men jag slänger kanske in ett inlägg imorgon innan jag åker annars så kommer det ett inlägg på Torsdag igen.
Ha det så bra alla läsare och sov så gott nu!
kramar

Kommentarer




Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (visas endast för mig)

Din blogg:

Din kommentar: