maten i ugnen och kaffe på spisen

Så ser det ut för tillfället, just nu så väntar jag på att maten ska bli färdig i ugnen och kaffet är klart så det ska hällas upp i termos så min käraste får kaffe när han kommer hem från jobbet. Hoppas att maten blir lyckad, men det luktar redan gott :) Jag får ta och lägga upp en bild på resultatet innan jag går och lägger mig. Sen kan jag lägga upp receptet också för dom som vill ha det och tycker att det verkar gott.
Dagen har varit lugn och skön, hämtade ut sängmobilen till spjälsängen som kom idag och den såg ut som förväntat. Jätte fin, hoppas bara att den fungerar lika bra men det tror jag.
Sen så har bebisen rört sig nästan hela dagen, känns helt underbart. Och såg nu att jag har haft många läsare idag och det tackar jag för. Och jag tackar även för alla kommentarer.
Mamma var här och fiakde en stund idag också och jag lyckades hålla humöret uppe, jag är så stolt över mig själv. Annars så har graviditetshormonerna gjort mig till ett monster när det har med henne att göra men just idag så gick det jätte bra så jag får hoppas att det fortsätter så.
OCh snart kommer käraste hem från jobbet, det ska bli skönt att ha honom hemma igen. Det är så tomt när man är hemma själv tycker jag.
Men nu ska jag ta och titta till maten i ugnen och springa ut med soporna men jag skriver ett inlägg senare med lite bilder och receptet på min middag.
Ha det jätte bra så länge.
Kramar

Kommentarer
Madde

Följer dig nu :)

2010-03-31 | 21:39:57 BLOGG: http://www.saramadeleine.se




Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (visas endast för mig)

Din blogg:

Din kommentar: